Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 820
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
лулу развинити ми фантазията...с това мезе за вино  Heart Eyes

и то по кое време  newsm78 и не само твоята  Laughing Laughing

Сиер, Алекс, заповядайте Страта (или Запеканка с ръжен хляб, лук и бекон)

Лабрекс, остават ми очите и мисълта в тая питка  Crazy
Aredhel , много апетитна питка  Peace
Вени, верно, къде е леля Ог  newsm78 доста време липсва в темата

# 376
  • забравих си мисълта...
Вени, верно, къде е леля Ог  newsm78 доста време липсва в темата

Пеп-4о, не знам  newsm78. Дано по някое време се появи, че ми липсва наистина  Sad.

# 377

Hug Hug Hug

Минавам  като бързия влак за лека нощ, да изплакна око в любимата темиШка ... Sunglasses Mr. Green

Ооо,нямате спирка с тези изкусителни предложения!Чудесни сте! Peace  bouquet

У нас телешкото задушено на Винце - чудесен аромат,много вкусно,само  newsm78.... Thinking знаех си аз,че тук е невъзможно да се купи нормално телешко,по-вероятно е да попаднеш на баба му на телето,което стана и при мен  Whistling ooooh!,но след още известно време задушаване под капак се получи  Peace.И една фокача със сол,да си топнем:

Joy ...много ме разсмя с "на баба му телето"  Joy  Hug   Наистина е трудно с месата... Rolling Eyes На снимката ти изглежда много апетитно... Heart Eyes

lina kaz...фикачата ти е трепач... Heart Eyes
Ах...тази СТРАТА #Crazy И аз краданх рецептата...  Hug
labrex...ммм щрудела  с ябълки....ямми...ямми...  Sunglasses
saaa...прекрасна салатка!  Hug Може ли да издадеш тайната за пърленките със сиринцИ Flutter
alex_og97... брокулки в сметанка...ммм Crazy

Ами не мога да ви изредя всичките, щото  няма да ми стигне формат А6  ooooh!  Супер сте, момичета!   bouquet

# 378
  • София-Младост
От мен едни рогчета с п … 77;не, по рецепта на Йоли...много вкусни! Simple Smile

# 379
ей, Пепчо, как ме подсети  за страта, таман имам един стар хляб в кутията, а се чудех какво да приготвя за вечеря!
само че моята рецепта е друга, и дори на вид изглежда съвсем различно! ако стане годно за снимки, и не го изядат преди да го снимам, ще покажа  Grinning

# 380
Добро утро, вълшебници! Много красиво, ароматно и вкусно тук!
И аз се нареждам сред желаещите да направят от земелките.
Винце, прости ястия, но ми останаха очите...  Simple Smile Обожавам тиквички, а твоите изглеждат направо страхотно.
От мен спагети с песто, сметана и сирена и една баклава със страшно много орехи  Mr. Green

# 381
Малееее момичета и момчета...как съм ви изтървала края,няма да ми стигне един ден да гледам вкусотиите които сте сътворили...поздравления за всички вас...неуморни пчелички в кухнята...   Hugbouquet  bouquet  bouquet

Да ви почерпя виртуално с тортичката, която направих специално за моят татко,който днес има рожден ден... Grinning
Не ми се получи така сполучливо бутилката,но като всичко правя с подръчни материали..и на това съм доволна... Peace

Да добавя и сладкиша на Сладка-Хапка  bouquet....,който забърках на бързо.... Grinning

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 13:15 от merydit

# 382
  • ГОре на черешата...
Привет!

Минавам бързичко, за да помоля Мариета за рецептата за морковения кекс (заливка ли е това отгоре?)

Заповядай: Морковен кекс

Извинете ме, нямам време да коментирам - децата са болни...

# 383
  • Далечният изток
Здравейте, вълшебници! Благодаря ви за всички красоти, на които се нагледах!   bouquet  bouquet

Няколко снимки на моите творения от вчера:

пица с хляб

задушени зеленчуци

мерлуза на фурна

корекомки

# 384
Лулу - много изискано  Peace
 Лабрексче - теб няма да те коментирам , знаеш , че съм ти голям фен   bouquet

А на Пеп-4о вкусната запеканка ще я пробвам довечера с едно италианско червено винце  Laughing

Меридит - тортата е невероятна . Татко ти ще се зарадва много  Hug

От мен само едни добруджанки за закуска . Моите са с яйце обаче -

# 385
  • сред люляците
Ето ме и мен с една лесна къпана баница. Мнооого вкусна  ooooh!
Все не ми се вярваше, че ще се получи нещо, но стана много добре.

# 386
  • In a surreal moment!
Кюфтета на скара с пълнеж от парченце кашкавал и кисела краставичка

# 387
Тортата-бутилка изглежда страхотно!!! И тортата-сърце също, много искам такава форма, но никъде не съм виждала  Rolling Eyes А корекомките звучат много закачливо, за първи път ги чувам и ме усмихнаха. Може ли рецептата за лесната къпана баница?

# 388
Вкъщи днес за обяд се яде пица :

Корекомките изглеждат много добре !

# 389
delicate , labrex- благодаря ви .  Hug
ИКСИ - много апетитни кюфтенца   chef Добре са малките  Simple Smile много мило , че се сещаш за нас  Simple Smile благодаря ти .  Hug

И на мен ми липсва Леля Ог, също и Ягодка , nordina, Pety , Трейси ,Ася .... Rolling Eyes  Thinking

от мен - Кекс с маслини и пармезан

Общи условия

Активация на акаунт