Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 75-та тема

• 120 747
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Стоева, мило другарче.......Моите сусамки държат рекорда по твоите тиквички на салата на Лабрекс по не правене.....

Тази вечер обаче моите всички домашни ме ядосаха и аз реших да ги направя......

Никога не съм се славела с хубави снимки, но тези сусамки се оказаха едно от най-нефотогеничните модели,1 които съм имала в живота си......Извинявам се! Но Стоева знам,че ще оцени по достойнство снимките ми.....Бяха опитани вече и ми бе казано,че са в пъти по-хубави от купешките......Благодарско, Стоева!!!!! Бягам,че бебето е изпрано от баща му, а храната му още се мотае във форума.....

Сусамките на Стоева и Сусамките на Пепи

Бягам, после ако още ме е яд, ще правя джоб Лабрекс......

# 586

пеп-4о, Г-жа Нервакова, сложих рецептата - Фаготини. на мен ми харесаха, и то много. Боже, след вечеря измухах една Embarassed...........100-те кила както съм го подкарала, не ми мърдат. Г-жа Нервакова да пуска тема как е отслабнала! Grinning

Маме, да не ти се втръснат тия джобове, смени ги с фаготините! Peace  bouquet

lina kaz,  matze, много вкусотии, момичета! Heart Eyes  bouquet  chef

# 587

newsm44 newsm44 бравооооооооооо  Видя ли, че не са трудни?  Hug радвам се, че се престраши!

А че са нефотогенични - спор няма  Peace

Лабрекс, благодарско   bouquet пп: със защипаната част слагаш надолу, нали?

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 21:47 от пеп-4o

# 588
А че са нефотогенични - спор няма  Peace

Лабрекс, благодарско   bouquet пп: със защипаната част слагаш надолу, нали?

Да! Peace Попаднах на сайт с фаготини, ако имаше и кой да преведе! Peace

# 589
Лабрекс,тъкмо и аз като Пепи щях да те питам със защипаното надолу ли ги слагаш във формите,но като отворих източника ти и видях,че и ти си питала авторката защо на другите им стават къдравки,а твоите гладки.Мисля,че те ги слагат със защипаното нагоре.Както и да е,и нагоре,и надолу,все ще станат страхотни,както са и твоите.Копирам ги веднага!   bouquet bouquet

# 590
Лабрекс,тъкмо и аз като Пепи щях да те питам със защипаното надолу ли ги слагаш във формите,но като отворих източника ти и видях,че и ти си питала авторката защо на другите им стават къдравки,а твоите гладки.Мисля,че те ги слагат със защипаното нагоре.Както и да е,и нагоре,и надолу,все ще станах страхотни,както са и твоите.Копирам ги веднага!  bouquet  bouquet

Мисля, че ще "цъфнат", ако ги сложа със защипаното нагоре, гледам и на вносния (май е румънски newsm78) сайт, че са с гладката част отгоре. Но пък не пречи да се пробва, една-две наопаки на другите! Peace

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 22:13 от labrex

# 591
Лабрекс,и аз това си помислих,че при печенето може да се отворят.И в двата варианта няма да останат неизядени,убедена съм! Wink Heart Eyes
Гуинет,да докладвам,че копирах рецептата за чийза,а докато го правех баща ми фиксира снимките ти и беше възхитен.Сега ще е в очакване,защото като направя сладичко винаги му нося. Hug

# 592
Umbria, мини-хлебчета са страхотни Peace какво е тестото  Rolling Eyes

Aлекс, тестото си е съвсем обикновено: 200 мл. топла вода+ 1/2 мая+ 1 ч.л. захар+1 ч.л сол + 600 гр. брашно+ зехтин. Разточвах го многократно и го прегъвах, пак разточване и така 2о-ина пъти. Тази вечер все още са мекички и пухкави, не знам дали заради разточването, но съм доволна и мисля да пробвам с различни видове пълнеж  Peace

# 593
  • Пазарджик/Лондон
Страхотни предложения видях  bouquet.

Хляб на балончета, по рецепта на Танита :

Гювече с картофено пюре и гъби:

Ябълкова пита :

# 594
Запис да ви следя.

# 595
патешко филе върху картофено пюре с карамелизиран лук  newsm68   Смайли     bouquet   bouquet

Пепи, ястието изглежда като приготвено в елитен ресторант.  newsm10

# 596
  • София
Салат от зеле, домати и чушки; зеле със свинско и пушено

и една питка със сиренце

# 597
# 598
Закуската ни:

и за обяд:

# 599
Селма,     bouquet    И с тиквички десертите стават чудесни!
Пеп-чо,тези дни ще я напиша в блога...    Peace  А патешкото филе е направо ....  
Smiley*, как бих си хапнала от тази закусчица...    Grinning
Леля Ог,заповядай Рецептата на бисквитките

Гледам,доста от вас вече хапват туршийки,а пък аз още не съм я сложила...струва ми се много топло още!

Общи условия

Активация на акаунт