Волейболните ни национали(тема 3)

• 19 541
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
И кво? Спор няма. Ми не ни се получава, Дедо, какво да направим сега? Зорлем ли да се хванем за косите?  Grinning
Или да затворим темата. Бива ли тема без хващане за косите?

# 226
Ми, как да ти кажа... За всичките тези години във форума с огромно облекчение и удоволствие влизам в тази, именно защото не ми се четат простотии. Но ако много държите, то лесно става.  Laughing

# 227
Недей, моля те.
Сега ми се спи, утре съм за гъби, но после идват...волейболните събития.
И Нана ще си е отпочинала?

# 228
Лека ви нощ, ние отиваме в парка да пускаме листчета с желания.  Grinning

# 229
И преди да си легна, да споделя мен пък коя новина ме впечатли - Салпаров в ЦСКА: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=266218 Не знам защо толкова се впечатлих, сигурно съм свикнала от едно ниво нататък да са все в чужбина. От друга страна много бих се радвала на силно вътрешно първенство, защото все си мисля, че след школите, това е второто много важно стъпало, за да имаме по-пълна скамейка. А ЦСКА с Евгени Иванов, Ники Иванов и Салпаров се превръща почти в моя дрийм тийм.  Mr. Green

Вие как ги виждате нещата с връщането/оставането на вече доказани играчи в България?

# 230
Виждам и  връщане на не толкова  стари Embarassed играчи, по полския модел. Но става въпрос за пари, не за ентусиазъм.
Освен ЦСКА, трябват още поне два отбора с бюджет. Да дърпат и останалите 7-8 нагоре. Айде, лягай аз отивам за гъби.

# 231
  • София
Добро утро муцуни.
Гледам поспорили сте  Grinning

Дедо, внимавай с гъбите, да не ми попаднеш в професионалния обсег  Joy

# 232
Гъби сърнели - цел вагон! Искате ли снимки? Най-лошото е, че не ги ям.  LaughingУдоволствието ми е да зърна шапчицата, да стигна до нея и да помириша гората. После следващата.

Сега наглеждам серие А. Златанов с Копра Пиаченца срещу Аква Парадизо Монца. Домакините падат.
Христо не сте го зачекнали досега. Той не е национал, наистина, но си обект в клюкарски форум

# 233
Уф, едвам се добрах до компа най-накрая. Цял ден събирам багажи и хвърлям/отделям/чистя гардероби и подобни радости. В добавка следя стачката в Париж, защото лятото на идване насам пак уселихме стачка на диспечерите и няма да ви казвам как съм препускала в див галоп с количка, дете и две ръчни чанти по коварно измисленото гигантско летище Шарл Де Гол, за да хванем презокеанския полет буквално в последния момент, заради закъснението на предишния.  Crazy Тоз път съм решила, че ако смятат да ме подлагат на същото упражнение, аз оставам в Париж. Пък нека ми е зле. Цели две години не съм била, вече започва да ми домъчнява.  Laughing

Муцуни е много подходящо обръщение, бравос на Нана.  Grinning Дедо, как ходиш за гъби, а не ги ядеш?  newsm78

А останалите какво правитеееее?  Joy

П.С. Егати спама, грам волейбол няма в поста ми!  hahaha

# 234
Да се поправя за спама: http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=164597 Вижте колко дечица искат да тренират волейбол, това е много хубаво, само че трябва да се наливат редовно пари в залите и да се поддържат условията. Едно от основните предимства на това да е популярен спорт е именно това + спонсорите да са по-дащни. (С Руми Нейкова съм гребала в съседство ехеее)  Mr. Green

# 235

Муцуни е много подходящо обръщение, бравос на Нана.  Grinning Дедо, как ходиш за гъби, а не ги ядеш?  newsm78

Добрутро, Симпли! Добра вечер, Нана! Здрасти на всички!
Симпли, една стара муцуна, като мен, може да се радва на всичко. Ще призная, макар, че не е за първа страница - като ходя за гъби се радвам на изкачването по моята пътека, на сумрака и аромата на гората. На това, че съм сам с мислите си. Взирам се да открия отдалеч калпачетата на сърнелките и се стрелвам да стигна да тях. Удоволствието е за мускулите, за очите, за обонянието, за снимачката ми Laughing  Е, малко набирам и хапвам, но то, гастрономическото, е дребна част от цялото. Не знам как да го обясня - шантаво звучи.
Пример да дам - все едно да ходя на волейболен мач и да гледам публиката Shocked или да флиртувам и...не това е неудачен пример Laughing

Гледам Гришата Димитров сега. Защо няма спортен подфорум в бг-мама, питам аз?

# 236
  • София
Ами А, де...що няма. Сигурно са решили по дифолт, че жените не разбират от спорт  Mr. Green

Аз прекарах един чудесен ден в компанията на две посестрими по отслабване  WinkНай-хубавото е, когато човек намира нови приятели във форума  Grinning

Успях да хвърля едно око на мачовете днес. Но определено вече имам нужда от сериозните стартове на белия керван.

# 237
Минавам само да ви почерпя, още съм в околозвездна орбита, мозъкът ми не функционира нормално.  Joy

# 238
Добро утро и лек ден от мен Grinning  bouquet
Поизоставихме темата нещо.

# 239
  • София
Ми няма нещо хубаво за коментиране  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт