Волейболните ни национали(тема 3)

• 19 532
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Ееее, как да няма?  Laughing http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2701691 Искате ли Веласко или не, м?  Grinning Аз -да!

# 241
Ooo, не! Не го искам, в момента...
Той е голям специалист и голям тарикат.
Вижте интервюто - пример отношение и професионализъм за нашите медийни и форумни спецове/кат' мен Laughing
1.Уважава противника - той е треньор на Испания и хвали България;
2.Дума право в очи - никой не го е канил на разговори да сменя Пранди;
3.Много добри думи за Пранди - уважение към колега;
4.Не се хвали със стари успехи. За него успехите са в бъдещето;

Симпли, кой е пи-ара на тоз Веласко? По-добър е от този на Пацо даже Mr. Green

# 242
Пи-ара е агенция най-вероятно, но това няма значение, защото този, който преглежда въпросите и отговорите за интервютата и де факто пише думичките (ако предположим, че е играла чужда писалка) никога няма да е всеизвестен, както е редно.  Wink

# 243
...
Добре, че не съм Дядо Коледа - щях да ви изпълня поръчките Grinning

Хм, някой ми помага - опипва Embarassedобщественото мнение какво ще е да се нагони Пранди.
Справка спортал, нюза, труд, тв7, нова тв и т.н. сур билюк Laughing

# 244
На мен тези статии ми приличат на запълване на страници с колекция от "новини" отпреди месец поне. Радо многократно заяви, че на този етап би казал по-скоро"не"... Не го виждам това развитие в обозримо бъдеще, осен ако самият Пранди не направи крачката или просто грешна крачка.  Wink

# 245
Днес успях да погледна част от мача в Бургас - Лукойл-Пирин. Развалиха ми настроението от очакването на шампионата. Наистина е начало, наистина не са сработени, ама Айде, малко де Laughing А утре съм на мач наживо. Ще викам за наш'те!

Не пиша нов отговор, ей така. Но пък бях на волейбол. Младите ни национали - юноши старша разбиха Ботев Луковит Laughing
Да се не притеснявате - и след 10 години ще имаме звезди, които да коментираме. Само дет' вас напоследък ви няма Sad

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 20:01 от Дедо

# 246
  • София
Хайде сега да гласуваме за Матьо  Mr. Green

http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=611666

# 247
Ще си помисля.  Crossing Arms

# 248
  • София

E стига де. Плевнелиев и ЦЦ са по-ужасен вариант.

# 249
Верно са по-ужасен! Особено ЦЦ.
Ей, свършиха се мъжете в таз България Sad Влизам в тон с форума така, не ме гледайте мен Mr. Green
А сериозно - бих гласувал само заради волейбола. Матей да се чувства длъжник към нас още.
Ама не ги разбирам Дарик - как някой ще се обяви  за мъж на годината. Какви са критериите за оценка? Аз не мога ли да съм номиниран? Нищо мъжко не съм свършил, в интерес на истината таз година.

# 250
  • Някъде в търсене ............
Здравейте  Hug , хубаво е да върнат на човек лаптопчето  Laughing, бях в абсолютно неведение за всичко около седмица и нещо...
Виждам от предните страници опит за спорче , но не се е получил Wink
 Дедо, как нищо мъжко не си свършил? А брането на сърнелите  не се ли зачита newsm7809
Гласувах за Матей , другите са ми изключително анти особено ЦЦ Sick. Май последните години , (ако не бъркам) мъж на годината печелят спортисти... Май ,май наистина свършиха мъжете Cry...

# 251
  • София
Дедо, не че нещо, ама съм замислила в петък вечер да съм в Пловдив  Mr. Green

# 252
Нана, нищо, нищо Laughing
А в събота вечер кде си? Да ти покажа моя отбор срещу отбора на Мартин Стоев?

# 253
  • София
Нана, нищо, нищо Laughing
А в събота вечер кде си? Да ти покажа моя отбор срещу отбора на Мартин Стоев?

Пак в Пловдив. Минавам на ЛС  Wink

# 254
  • Някъде там...
Не ща Веласко. Много чести смени не са на хубаво... И Стойчев не ща.  Crossing Arms
Някой да подскаже що смениха Нешич?!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт