Волейболните ни национали(тема 3)

• 19 540
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Права си за мотивацията и нахъсването.
А за Пранди - да това бе основната задача, записана в договора - Лондон
И внимавай с лагера догодина, много са "трудни" момчетата по онуй време Joy

Дядо Коледа не е звезда, даже и разпределител не е Laughing но си права за обожанието. А бе, дай поне да вярваме в него, в тях де Grinning

# 466
Е, как да не е звезда Дядо Коледа??? Има ли някой да не го знае, м? В моята лична звездна листа той води убедително. Освен това, аз си вярвам в него.  Grinning

И внимавай с лагера догодина, много са "трудни" момчетата по онуй време Joy

Ще раждат ли?  Joy Аз мога да предложа адекватни съвети, все пак.  Laughing

# 467
Ще раждат ли?  Joy Аз мога да предложа адекватни съвети, все пак.  Laughing
Мда, забремениха ги и се очаква да родят финали на лигата, финал на европейско/минимум/ и до трето място на световната купа/съответно класиране за Олимпиада/. Това ми звучи даже като три раждания. Да не мислиш, че е лесно, а Joy
Радо - акушер, акушер newsm63

# 468
Ми... как да ти кажа... все си мисля, че знам по-добре от теб, например. Как се ражда, де.  hahaha (нищо, че съм с "изкуствено" бебе  Laughing )

Освен това, те са си нацупени органически, както успях да забележа. Просто догодина вече няма да ми прави впечатление.  Laughing

И освен това, не разбрах като как се вписват двете години недобро класиране в лигата в общата картинка... Това с Лондон трябваше ли да значи, че в останалите състезания можем да си бършем сополите на терена?

# 469
Ми... как да ти кажа... все си мисля, че знам по-добре от теб, например. Как се ражда, де.  hahaha

И освен това, не разбрах като как се вписват двете години недобро класиране в лигата в общата картинка... Това с Лондон трябваше ли да значи, че в останалите състезания можем да си бършем сополите на терена?
Laughing Не бих спорил за раждането.
За сополите- да! В смисъл, че ще споря, не че е правилно.
Това си е "стратегия" на федерацията. Забрави ли как Марто отписа една цяла лига, за да се класираме на Олимпиада? Ни играеха, ни той ходеше с тях. Пък и стана осми на предното европейско пак така, с напъдени Ицо и Владо. А трябваше да е финалист срещу Испания. Ама щото Данчо му казал, че уредил дива карта за световнат купа, що да играе? Ей, онези години колко нерви похабих!

# 470
Е, да де, обаче защо минали грешки трябва да оправдават повторението им? Тоест, ако Марто тогава е поел по недобър път, това оправдава ли същите действия от страна на Пранди. За мен - не. Лигата е важно състезание, аз не мога да я прежаля лесно.  Crossing Arms

# 471
Къде се загубихте всички?  Crossing Arms Несериозници!  Laughing Ето, малко клюк:

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=273426

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=273276

Ваш ред е.  Mr. Green

# 472
  • София
Работа, Симпли, работа братче. За целия китайски и двата корейски народа. Но поне утре ще съм вкъщи за първия старт в Йостерсунд.  Mr. Green

# 473
  • Някъде в търсене ............

Само да отчета присъствие  Wink

# 474
Ееее, Нана, и аз малко се разкъсах тук на вси страни, но вечер попрочитам тук-там.  Simple Smile

Деси, ама и какво присъствие отчете!  Laughing

И гост30 изчезна, само два дни преди церемонията, за която така всеотдайно лобираше.  Joy

А Дедо започвам да го подозирам в организация на звездното събитие 2 в 1 - Радо + Матей.  Thinking

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 17:00 от simplyaven

# 475
Да му е живо и здраво името и той покрай него Simple Smile

# 476
Ей, вярно! Да му носи здраве най-вече!  Simple Smile

# 477
Eхе, здрасти фенките! Поздрав и от мен за Андрей!
Деси, кде откри таз снимка - той и с капитанската лентичка Mr. GreenА пък много стара - още с екип Чемпиън? Това е преди 6-7 годин.
А и другите фотки, опасна си Hug Таз с Венцито на съдийския стол не съм я видял. Ама ти си падаш по младите надежди, а Twisted Evil
Симпли - клюките са цветни, верно. Тоз Плачи се оказа по-ценен от Прандито, бре! А моя друг - Сандро Филипини пак се из...казва на метеното: Кви промени във вътрешното първенство, бре? То е пълен въз. Обичам ги отборите там! Никакви промени, не!
И кви щуротии за 2 декември? Всички знаем кой тук е специалист по организиране на събития! Кога ли ще ми потрябват услугите му Party

# 478
Да попитам на "скачащата" снимка номер 14 да не е дошъл от карнавала във Венеция или на мен нещо ми се привижда?  Crazy

Дедо, бързай, календарът ми се запълва отрано.  Joy Но и недей се прави, моля! Първо изчезна покрай гонененто на горкия Пранди, сега покрай всенародните празненства на 2-ри...  Whistling

# 479
Симпли, мисля че са очила Hug
Дедо, моля моля недей така да ме изтипосваш на пангара-по младички .(мъж ми може да чете и става страшно Mr. Green)
То такива снимчици ми се хванаха на оченце и аз за туй така ги лепнах Blush

Общи условия

Активация на акаунт