За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 21

• 40 619
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Сменете млякото.

Ейнджъл - хич не ти е лесно с твоя щурак, ама да ти е жив и здрав Hug

# 691
  • София
campanula - пусни си търсачка
Д-р Василева 0888760299 29 ДКЦ кв. Емил Марков
Според мен по-добър специалист и професионалист няма. Педиатър с голям опит, много добро отношение към децата и родителите. Препоръчвам я най-искрено на всички. :peace

те е като да няма явно педиатри там.

.:.Stef.:.  Hug Hug Hug

# 692
Ейнджъл, благодаря   bouquet

# 693
  • София
и за някаква Гочева пишатн добри неща, но пък имала мн пациенти и се чакало много.

# 694
  • София
не, личният лекар може да е някакво си ДЖи пи, което при нужда да ти дава направление за педиатър.....както и не всички педиатъри  са джи-пи-та.
мдам и аз съм съгласна. нашата е джи пи и педиатър, освен ако аз не се лъжа, но пред кабинета й не чакат "възрастни" пациенти, само деца до 18 г. Peace

silvanchence по-добре да попитате за друго мляко. на сина ми в болницата му даваха нан докато мислезна кърмата и да ти кажа не му беше много добре.... не на всяко бебе му понася всяко АМ.

ейнджъл, за стотинката, наскоро от нашата тема на една мацка детето беше глътнало 5 стотинки, но след като 4 дни не излезе и тя се притесни отидоха в пирогов, прегледали са го и са казали че скоро ще излезне и наистина- не помня същия ден или на следващия я беше извадило... ама са големи маймуни тия малките  ooooh!

# 695
  • София
то по принцип като е джи пи дори да е педиатър има и вазръстни пациенти.
нашата е само педиатърка, не е джи пи, отделно сме записани при джи пи(те се сменяха, сега последното е педи също, но работи и с възръстни, а малките си ги поема педиатърката).

елпет - мерси, ще наблюдавам още няколко дни тогава.

# 696
  • София
campanula, лекарката на децата работи като общопрактикуващ, личен лекар на деца от 0 до 99+г Simple Smile По специалност е педиатър.
Дъщеря ми е при нея от 8месечна възраст, а че е педиатър разбрах след изписването на сина ми.

# 697
Момичета,явно съм била в голяма заблуда - значи мога да запиша детето и при личен лекар, който не е педиатър. Макар че ще е по-добре да си е педи, ама здраве да е.  Simple Smile

# 698
  • София
Можеш да запишеш детето и при лекар, който не е педиатър.

# 699
Момичета,явно съм била в голяма заблуда - значи мога да запиша детето и при личен лекар, който не е педиатър. Макар че ще е по-добре да си е педи, ама здраве да е.  Simple Smile

Ами да ти кажа по мои наблюдения, все е тая дали е педиатър, или не е. ЛЛ дава направление за детски, който пък издава направление за друг специалист например Rolling Eyes.

# 700
От известно време забелязвам,че косичката на малката е пораснала и отзад на главичката започва да се заплита.Колкото и често да я реша всеки път е заплетена и е твърда все едно с лак е напръскана.Моля ви дайте съвет какъв шампоан да използвам.Сега я мия с Нивеа бейби,но явно не е ''нейния шампоан''.

# 701
  • На брега на реката
Аз пооклъцвам малко връхчетата периодично, на 2-3 месеца. Малко да съживя косата, а и точно да отстраня заплетените и сухи крайчета. Спред мен се образуват защото много се търкаля, все бушува малката по пода, а и са им фини и нежни косиците още, тънки са и по-лесно се заплитат. Не случайно имаше преди време реклама на Джонсън, че шампоанът им помагал срешу заплетените коси.
Шампоанът на малката в момента е на Бочко, преди беше на Бюбхен. И с двата се заплиташе, но сякаш с на Бюбхен повече се омазняваше, а гледам да не й мия косата често, че не е от любимите процедури  ooooh! И двата и аз съм ги ползвала  Embarassed и ми допадат, добре се чувства косата ми.

# 702
Лекичко хвани връхчетата. Не е от шампоана, според мен. И на Ивайло му се заплита отзад косичката Simple Smile

# 703
  • София
 Момичета моят млядеж беше болен преди 2 седмици и половина- зачервено гърло и Т и му изписаха антибиотик. Вече седмица и половина от както е здрав, а му остана някакъв дъх в устата.Не е някакъв лош, но си е дъх. Усеща се понеже преди това, като дъхнеше си беше съвсем чист. Дали е възможно  АБ да му е развалил стомаха стомаха  newsm78. Като го пиеше му  действаше разхлабващо  newsm78.

# 704
А давахте ли успоредно с АБ пробиотици или витамини от група Б?

Общи условия

Активация на акаунт