АПРИЛчетета хубави растат, а някои даже зъбчета редят - 7

• 26 863
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Мерси за куража. Елче, айде да се видим някой ден Simple Smile Много ще се радвам. А скоро някой беше написал 'може да се съберем някой път при Елчето' . Изпуснала съм, къде е това... Simple Smile

# 106
мили Ванили,и аз стискам палци вси4ко да е наред със сладката Габушка!!!и аз си мисля 4е няма да е нищо сериозно!детето си расте живо и здраво,това ще е някакъв хормонален дисбаланс,който ще се оправи с някакви лекарства!кураж ,мила  и много силни прегръдки! Hug
Моли Б ,защо така са ви наплашили,бе мила?какво като е родено 1 месец по-рано?нали вси4ко си е наред!детето ти е живо и здраво ,пораснало е доста даже за месеците си и е станало 9 килограма!!!а ти излишно си ги втълпяваш само!!!ама и някои лекари много плашат,бееееееее!!!!ако наистина само заради това се тревожиш.....,няма никакъв смисъл!!!знаеш ли колко деца се раждат по рано!!!за щастие и моята прекрасна Ивет е жива и здрава,и се роди 2 месеца по-рано!Благодарна съм на Господ и на целият лекарски екип който се грижи за мен и за нея!от лоши мисли няма никаква полза!Приеми фактът така-благодарение на това 4е се е родило по-рано(защото казваш 4е по спешност са те приели),детето ви е живо и здраво!!!! Hug и се извинявам ,ако съм прозву4ала грубо,но мн се ядосвам, когато хората слушат само негативни мнения и глупости на някой ,който и хал хабер си няма какво говори!
разконцентрирах се...,но исках да ви питам ,днес дадох едно пюре - йогурт ягода с малина на хипп,и след малко на ивето и избиха пъп4ици зад ушенцата..само там,не смятам 4е е нещо от обиците,защото нито я болят уши4ките,нито има нещо друго,а и имаме разтвор с който по4истваме за дезинфекция..аз си мисля 4е е от малината,защото 4иста малина не съм и давала,само горски плодове,но може и дае било съвсем малко там...трябва ли да правя нещо или да из4акам просто и да наблюдавам?
Марини,аз преди 2-3 дни купувах подарък за 5 годишно моми4енце и ще ти кажа какво и купих и тя мн се зарадва и веднага по4на да си играе с тях:)едното беше крила на пеперуда,от тези,които се слагат на гарба с ласти4ни презрамки и към тях имаше вълшебна пръ4ица Simple Smile   страшно много ги хареса моми4енцето! а другото беше детски кофи4ка ,моп ,4етка и лопатка ,ама такива по-големи и могат да си 4истят наистина !също мн ги хареса,защото в тази възраст децата все гледат какво правят големите Simple Smileа в тази връзка,ако има в Бг такива детски перални,коли4ка за пазаруване ,като в супермаркетите,или кошница с плодове и зелен4уци ,пластмасови....и също детето ми каза 4е мн харесва Хана Монтана:)а то до преди 1 месец живееше в Бг,зна4и на тази възраст явно я харесват Simple Smile)дано съм ти била полезна,поне малко  Hug
лека ве4ер на вси4ки!

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 00:45 от anni2002

# 107
Марини,аз преди 2-3 дни купувах подарък за 5 годишно моми4енце и ще ти кажа какво и купих и тя мн се зарадва и веднага по4на да си играе с тях:)едното беше крила на пеперуда,от тези,които се слагат на гарба с ласти4ни презрамки и към тях имаше вълшебна пръ4ица Simple Smile   страшно много ги хареса моми4енцето! а другото беше детски кофи4ка ,моп ,4етка и лопатка ,ама такива по-големи и могат да си 4истят наистина !също мн ги хареса,защото в тази възраст децата все гледат какво правят големите Simple Smileа в тази връзка,ако има в Бг такива детски перални,коли4ка за пазаруване ,като в супермаркетите,или кошница с плодове и зелен4уци ,пластмасови....и също детето ми каза 4е мн харесва Хана Монтана:)а то до преди 1 месец живееше в Бг,зна4и на тази възраст явно я харесват Simple Smile)дано съм ти била полезна,поне малко  Hug
лека ве4ер на вси4ки!

hahaha на какви неща се радват малките девойки  ooooh! незнаят че цял живот това ги чака  Joy Whistling
Мили Ванили - гушки и от нас  Hug Hug Не се притеснявай изобщо и според мен е хормонален дисбаланс  Peace ,а и ти и Габи сте мургави ,така че космите се виждат много по ясно и по от рано  Peace Нагушкай Габито от нас и кураж   bouquet

Марини - и аз бих купила някаква играчка както те е посъветвала Ани .Аз лятото бях на 8 годишно момиченце и освен паричките който и дадох и купих и въже за скачане и обръч hahaha Много и харесаааха

# 108
  • В сърцето на един мъж
Добро утро

Вчера си изкарахме страхотно (, въпреки не толкова готиното време на вън но....Направихме страхотен шопинг. Не знам дали се радвах повече на нещата,които купих за него или на тези дето купих за себе си /защото и аз яко си напазарих/ ама като цяло доста се разнообразих. Бяхме и със страхотна компания и въобще весел празник. Накрая детенце доста се размрънка беше много изморен от гушкане. Моето първо подобие на торта-парфе горе долу стана, благодаря на всички, които го харесаха във ФБ. Единственото за което ми беше супер гадно вчера е, че тати не беше с нас Sad Поне за Коледа ще си е вкъщи живот и здраве, ужасно ми липсва, а пък на него какво му е не ми се мисли - изпуска едни от най-важните месеци на малкия, когато се случват повечето първи неща Cry

МАРИНИ и аз скоро взимах за 5 годишното съседче - един комплект за гримиране, лакирване и всякакви други там женски работи и една книжка, чрез която се учи часовника - якоооо се изкеви маненката. Но тя много обича да се мацоти, редовно ходим на педикюр заедно smile3534
МОЛИ Б - напълно подкрепям написаното от ани2002
Мили Ванили - стискаме палци всичко с детенце да е наред. Сигурна съм че ще е така Hug
За среща и аз съм много навита ако ме приемате, че досега все ги изпускам  Embarassed дано сега успея да се организирам де, че както съм сама

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ, КОИТО ДНЕС НАВЪРТАТ 6 МЕСЕЦА

# 109
Честита половин годинка на всички бебчета- Карина, Яница, Алекс, София, Паола.

Мили Ванили- на моя син му взимаха кръв от веничката когато беше на 1 мес, не е толкова страшно.... според мен си зависи от лаборантката.....и от нас имате стиснати палци.

МОЛИ Б-бързо оздравяване.... според мен не трябва да спираш да кърмиш виж това, Боледувам но кърмя - Бу

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 09:51 от Galeto.

# 110
Добро утро на всички   261uu и един спокоен ден ви пожелавам днес.

Мили Ванили това за космите не бяхго прочела и сега и аз се притесних. Много ли са? И ние имаме малко, но в последно време гледам че са порастнали на дължина.

Марина на племеницата на съпруга ми 6 годияна бяхме купили една детска дъска със статив. Розова. На нея можеше да се редят букви и цифри. Също така може да се пише с тебешир.

# 111
Добро утро!
Карина днес става на 6 месеца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как лети времето само! От сутринта не съм се зарадвала още, защото водих Марк на логопед, но ни успокоиха. Ще го записвам от пролетния срок, че сега нямало места  Rolling Eyes После пък ни бяха заключили детската, та чакахме отпред като наказани Sad Май е крайно време да поизцедя малко кърма за такива непредвидени ситуации, а не да бързам да кърмя... Та, за почерпка ще мисля после.
Моли Б, бързо оздравяване Hug Наистина анни2002 много добре ти е казала - радвай се на бебчето и не слушай негативни мнения, та вие вече сте 9 кила Grinning Казали са ти вече, прочети и статията, ноо не спирай да кърмиш ако си само с настинка, макар и тежка.
Мили Ванили, дано всичко е наред Praynig Hug Стискам палци, мила! За боядисаното пране или счупения телефон не бях и коментирала, защото действително не си струва да се ядосваш... само да сме здрави, а другото са бели кахъри
Иначе на Криси и вземаха венозна кръв на 3 месеца и нещо :/ за да я изследват за алергии. И тя беше шило вече и я държахме здраво по ръчичката и така стана. Но още го помня този момент след 3 години. Дано мине бързо и малката бонбона забрави веднага  Heart Eyes
Сериозно ли говориш?!? Sick Кой ви посъветва това?! Предполагам не д-р Мустаков? Та децата си менят алергичните реакции към различни продукти поне до към 3 години и е пълна безсмислица да им се правят тестове дотогава Confused
МАРИНИ и аз скоро взимах за 5 годишното съседче - един комплект за гримиране, лакирване и всякакви други там женски работи
Тъкмо и аз това щях да кажа - и аз бях купила това за близко момиченце на 5 години и тя веднага го пусна в употреба  Crazy Laughing

Замалко да забравя - честити 6 месеца на всички палавници, които празнуват заедно с нас!   bouquet Hug  bouquet

# 112
Excellent беше питала за кремче против пъпките на долните устни и подсечено дупе на бебока. Може би вече си заминала на почивка, но все пак пиша ако можеш да го прочетеш. Ние също имахме такъв проблем. Нещо ужасно е. Бяха целите в пъпки и се увеличахава. И аз много неща пробвах, но без успех. Накрая се обадих на личната. Тя ми каза да я мажа с крем Фусикорт. За два дена минаха. Направо немога да повярвам какъв ефект имаше.
Toва нещо съдържа кортикостероид и не бива да се ползва без лекарско предписание, а аз лично и с лекарско не бих.  Peace

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 11:10 от tini-mini

# 113
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА, КАРИНА, ЯНИЦА, АЛЕКС, СОФИЯ и ПАОЛА!
Много благодаря за полезните идеи, момичета!   bouquet Днес може би ще се възползвам от сухото време и ще се поразходим с Тулумбичка!
milli_vanilli, всички изследвания ли ще правите? Аз ще питам нашата педи на следващата консултация, да видим тя какво ще каже и дали ще ни прати на ендокринолог. Елчето има детски клубчета, а на ЛС ще ти пиша кои са!

# 114
Тини-мини права си, че аз го ползвах по лекарско предписание  Peace. Друго не ни помогна за това го плзвахме.

# 115
Пак аз   Simple Smile
Cveti_ss, много съм потересена от реакцията на родителите ти, но за съжаление знам и за други такива случаи. Не е човешко това да държиш на едното име повече отколкото на човешки същества. Важното е, че с мъжа и бебето сте заедно и се обичате, всичко друго ще се нареди. Hug
Moli_B, винаги ще се притесняваме за децата си, но вярвам, че всичко ще е наред!  Hug
ЕлиМели, честити ви 2 зъба! Да са здрави и бели!   bouquet
milli_vanilli, на дъщеря ми вземаха кръв от вената, когато беше 6-месечена. Тя изобщо не изплака дори - бяхме в лаборатория Кандиларов на центъра. Дано всичко е наред при Габи.  Peace
Марини, аз бих купила нещо образователно - пъзел, енциклопедия, комплект с пластелин, нещо с букви...  Peace

# 116
Ей в това време много пишете  hahaha Joy
Cveti_ss пиша заради теб.Ние с мъжа ми преживяхме подобен ужас с първото ни дете,но се наложи бързо да се отърсим от болката и да продължим само двамата.
Оттогава не се учудвам на нищо и никой,но си казвам всяко зло за добро.
Не съм забравила,нито простила и не бих те съветвала да го правиш,но го приеми като поредния урок от живота и го помни.
Прегръщам те и се моля да сте силни и търпеливи,но най-вече здрави. Hug

# 117
  • Sofia
Марини бая идеи са ти дали. Аз само да допълня, че моето 5 годишно диване много си кефи на куклите Winx, всякакви дрънкулки: гердани, пръстени и прочие. Плей до-то също е на почит, но рискуваш да изядеш бой от майката  Wink, хамстерите Зу - зу и сега иска някакъв Скосльо.
Момичета подарявам женска риба Бети. Купих я уж за компания на мъжката, ама тъпанаря почна да я гони и бие. Много е смотан. Та й търся дом, че 2 аквариума са ми в повече, не стига -та риба, че изведнъж се оказа моя грижа, както и предполагах.  Sad

# 118
Взеха и кръв днеска, малееее - голямо пищене беше, ама и те много време се мъчиха.
Да ви разкажа какво стана днеска - седиме си с ГериК :* в една градинка и Габи си е в количката. Тръгвам да си паля една цигара и една обезумяла жена пристигна и като почна.... Каза ми, че съм 'мърша, циганка, курветина, простачка', нещо от сорта, че такива като мене не трябвало да имат деца, че държавата е на такова дередже, заради такива като мене... Още не мога да осмисля какво се случи!!! А в крайна сметка съм в градинка. Излишно е да споменавам, че нито пуша в нас, нито по кафета съм я водила. Не е истина! Тва си викаме с Гери - представяш ли си тая да ти е свекърва!

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 14:16 от milli_vanilli

# 119
Excellent беше питала за кремче против пъпките на долните устни и подсечено дупе на бебока. Може би вече си заминала на почивка, но все пак пиша ако можеш да го прочетеш. Ние също имахме такъв проблем. Нещо ужасно е. Бяха целите в пъпки и се увеличахава. И аз много неща пробвах, но без успех. Накрая се обадих на личната. Тя ми каза да я мажа с крем Фусикорт. За два дена минаха. Направо немога да повярвам какъв ефект имаше.
Toва нещо съдържа кортикостероид и не бива да се ползва без лекарско предписание, а аз лично и с лекарско не бих.  Peace

e да, не ми се вярва някоя мама да купи лекарство за такъв проблем само защото е прочела във форума, разбира се, че ще се посъветва със специалист, и ако нищо друго не се окаже ефективно ще приложи такъв крем  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт