Лакове за нокти - тема 15

• 36 232
  • 680
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Харесах си 7 -8 цвята , Ивче ти като си имала тяхни лакове би ли казала цветовете  в деиствителност отговарят ли на тази снимка или имат разлика?

Ами златистия като гледам е 43 номер. И сивият 76, да отговарят си. 43 е малко по-ярък даден на палитрата. Имала съм и 68, ето го  http://ivchencetordv.snimka.bg/other/nails.537579.21085585.big само, че този отгоре има и сложен перлен лак. Така като гледам са дадени по наситени цветовете, иначе си отговарят.  Peace

# 646
Аз имам 44 номер на Дивайн  - страхотен метален блясък, но вече не мога да покажа реалния цвят, понеже го префасонирах в синьо.
Обаче не ми харесват шишенцата - ненужно масивни и тежки.

# 647
  • Ст Загора
Харесах си 7 -8 цвята , Ивче ти като си имала тяхни лакове би ли казала цветовете  в деиствителност отговарят ли на тази снимка или имат разлика?

Ами златистия като гледам е 43 номер. И сивият 76, да отговарят си. 43 е малко по-ярък даден на палитрата. Имала съм и 68, ето го  http://ivchencetordv.snimka.bg/other/nails.537579.21085585.big само, че този отгоре има и сложен перлен лак. Така като гледам са дадени по наситени цветовете, иначе си отговарят.  Peace
Мерси , точно един от цветовете които съм си харесала е 68 номер , ще си взема някои   Laughing

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 12:08 от nasito8988

# 648
  • София
Току-що се сдобих с четири лакчета на Essence:

Walk Of Fame
Most Wanted
Purple Cherry
Glam Girl

В The Mall в Lilly са заредили новите цветове, има го и матиращият топ. Има и новите два мата на Ревлон  Peace

# 649
  • София
Момичета, ето и видео с колекцията Katy Perry на OPI на нокти: http://www.youtube.com/watch?v=W1piNxgXJzI&feature=player_embedded

Ами много хубави цветовеееее... Всичките!
Ефектът не ми харесва особено. Може би за парти или вечерно излизане - да, но за през деня - не!

В The Mall в Lilly са заредили новите цветове, има го и матиращият топ. Има и новите два мата на Ревлон  Peace

Там има ли ги още едни малки лакчета, които се продават на промоция в една купичка на стелажа? 
В неделя имаше доста бройки, но нещо се разколебах от покупката им.

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 12:16 от I.Ivanova

# 650
  • Стара Загора
Току-що се сдобих с четири лакчета на Essence:

Walk Of Fame
Most Wanted
Purple Cherry
Glam Girl

Честито.  Hug
Walk of fame и  аз си го взех, много хубав цвят.  Crazy
Двата мата на Ревлон са "коженият диван" и "Emerald city"?  newsm78

# 651
За всички, които са от Стара Загора и търсеха матовите и велурените лакове на Мода - намерих магазинче, в което продават такива. Намира се над Родилното, не знам дали има някакво име, до него има магазин за 1 лев.

Благодаря ти, ще отида тези дни. Аз изобщо не съм доволна от обикновен на Мода. Цветът е много хубав, бананов, обаче и 2 часа да съхне, пак става на чаршафи. Даже с топ лак отгоре.

# 652
  • Ст Загора
iv4enceto_91, тези 2та на Ревлон трябва да са то други мате-та на Ревлон няма.

# 653
За всички, които са от Стара Загора и търсеха матовите и велурените лакове на Мода - намерих магазинче, в което продават такива. Намира се над Родилното, не знам дали има някакво име, до него има магазин за 1 лев.

Благодаря ти, ще отида тези дни. Аз изобщо не съм доволна от обикновен на Мода. Цветът е много хубав, бананов, обаче и 2 часа да съхне, пак става на чаршафи. Даже с топ лак отгоре.

Моля ви, обяснете малко по-подробно къде се намира това магазинче?
Благодаря.  bouquet

# 654
Много ме потиска това скапано време, а като си представя, че това е едва началото на многото дълги и студени месеци, ми идва да си тегля ножа, затова днес се лакирах с нещо по-свежо от обичайните тъмнилки:

Цветът като че ли оранжевее на снимките, но си е 100% розово. Но съм го показвала и друг път, та няма толкова значение.

# 655
  • Belgium
Аризонаааааааа, абе какви са тия сладурковци на белия фон - много яки  Crazy Crazy Crazy

Как ги направи?

# 656
  • София
Там има ли ги още едни малки лакчета, които се продават на промоция в една купичка на стелажа? 
В неделя имаше доста бройки, но нещо се разколебах от покупката им.

Да, има ги  Peace

Двата мата на Ревлон са "коженият диван" и "Emerald city"?  newsm78

Да, тези са. Peace

# 657
Аризона,много сладки работи твориш върху ноктите си! Grinning

Аз да си помрънкам,че преди малко получих пакетче със счупен лак и сега се започват едни разправии с продавача в ибей. ooooh!Дано излезе разбран!А от вчерашния ми хубав маникюр нищо не остана,че целите ми пръсти са омазани в лак от пакета.
Сега ще трябва да реша с какво да се лакирам. newsm78

# 658
Аризонаааааааа, абе какви са тия сладурковци на белия фон - много яки  Crazy Crazy Crazy

Как ги направи?
Ами "лицата" на мушмороците Laughing са на принципа с капване на лак върху незасъхналата бяла основа, а "очите" им ги майсторих с клечки за зъби. Само че очетата станаха малко релефни, понеже има натрупване на лак, но се надявам да не се развалят, след като ги запечатам с топ.
Развеселяват ме като ги погледна, а и колкото по-кривогледи са, което неминуемо става при неопитна ръка, толкова са по-диви. Grinning

taffy, благодаря!  bouquet

# 659
  • София
Охх, тафи, много гадно това със счупения лак. Чак на мен ми стана криво  Confused
Тази сутрин матовият топ на Есенс мина втори тур попарване в банята. 3 различни измиващи продукта + ексфолиант добре сварени с вряла вода. Никакви щети няма по него. Не знам защо при вас се е получило това побеляване и напукване... не знам дали има значение, но под него съм с лак отново на Есенс.

Аризона, тия мушмороци и мен ме развеселиха, а това малко неща могат да постигнат днес с оглед на това, че ме тресе жесток ПМС  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт