Лакове за нокти - тема 15

• 36 554
  • 680
  •   1
Отговори
# 345
nasito8988 ГР наистина не е особено покривен но има хубав блясък...ще го видим откъм издръжливост как ще е ...

Rainboww_ много са хубави тези нюанси на есенс, май заради тях може да отскоча до ДМ ВТ че и без това имам път нататък, тооо другите колекции я ги намеря, я не...

# 346

Ето снимка:
http://prikachi.com/images/982/2583982a.jpg
http://prikachi.com/images/981/2583981Q.jpg
Цветовете не можаха да излезнат реално. Първият както казах е по-тъмен от зулуто, вторият си е сиво, а третият зеленикав. Ако искате вижте в сайта, там цветовете са малко по-светли от действителност. Някой има ли No more drama, че искам да видя как седи в действителност, щото имам някакъв на голдън роуз подобен, да не взимам повтарящи се.

В неделя мисля да се намацам със зеленикавото, че точто нещо такова търсих. Вече почвам ад си крия лаковете в шкафа, че ещ ме обяват за луда.

В сайта не ги намирам , нали не са от колекция . Thinking

# 347
# 348
  • Пловдив
Ето ги и двата, но все пак да знаете, че за проба съм ги лакирала, не съм се старала за равни очертания  Embarassed:

- tendsetter
- underwater

И двата са лакирани с един дебел слой.

# 349
# 350
  • Ст Загора
UNynaeve , прекрацни са , значи зеления не е като този на Перфект , може да го взема спокойно  Laughing

за нищо  Hug

# 351

Ето снимка:
http://prikachi.com/images/982/2583982a.jpg
http://prikachi.com/images/981/2583981Q.jpg
Цветовете не можаха да излезнат реално. Първият както казах е по-тъмен от зулуто, вторият си е сиво, а третият зеленикав. Ако искате вижте в сайта, там цветовете са малко по-светли от действителност. Някой има ли No more drama, че искам да видя как седи в действителност, щото имам някакъв на голдън роуз подобен, да не взимам повтарящи се.

В неделя мисля да се намацам със зеленикавото, че точто нещо такова търсих. Вече почвам ад си крия лаковете в шкафа, че ещ ме обяват за луда.

В сайта не ги намирам , нали не са от колекция . Thinking
Не те са при редовните лакове и са отбелязани с new.
Underwater, който UNynaeve е пуснала действителност е по-тъмен, но е страхотен цвят.
Мерси за снимката на зеления, аз го мацнах на листче и сякаш по-тмен изглежда и той, ама то не могат да се хванат реалните цветове.
А откъде си купувате от онези нокътчета, като мострите в магацините?
Ако имате още някой от новите Есенс, пускайте.  Simple SmileАз обаче усещам, че утре пак ще забърша някой лак.

# 352
  • Пловдив
Ето и третата колежка, която си взе 35 movie star:

Моят телефон прави малко по-светли цветовете, но така е най-близо до самият цвят.

# 353
аууу сивичкия есенс много Убав  Heart Eyes това един пласт ли е?

# 354
  • София
Аз пък минавах през ДМ на СУ днес (не за лакове, по друга работа  Laughing ), но стелажа на Есенс беше абсолютно празен. Ни топове, ни нови лакове, нищо...

# 355
  • Пловдив
аууу сивичкия есенс много Убав  Heart Eyes това един пласт ли е?

Да един е.

# 356
Момичета, някоя от вас да е проверявала за матиращия топ на Есенс в ДМ във Възраждане, Варна?

Да си отговоря сама - ходих, проверих и резултатът е не само, че нищо ново няма (и не се знае кога ще се получи), ами и доколкото видях, цялата здрач колекция седеше още.  ooooh! Гледах, гледах.. не можах да си харесам цвят  Crossing Arms И си тръгнах с празни ръце..

# 357
  • София
Аз пък минавах през ДМ на СУ днес (не за лакове, по друга работа  Laughing ), но стелажа на Есенс беше абсолютно празен. Ни топове, ни нови лакове, нищо...

Не знам поради каква причина, но в този ДМ декоративната козметика е в отвратително състояние.
Освен, че на Есенс почти всичко липсва, почти всичко е и като използвано. Преди време исках да си купя молив лакочистител за дооформяне и  Sick Sick Sick всички моливи бяха употребявани... с най - различни цветове при това... Имаше един случайно попаднал ред някакви др. неща и беше в прилично състояние... И ттова е само един от примерите.

# 358
При нас пък Есенс беше страшно зареден- огромно разнообразие от лакове, както никога досега. И червила имаше много, даже май бяха от новата колекция, не съм убедена обаче.
А относно този лакочистител- почти винаги като отида до ДМ гледам и все са употребяване, изцапани.. а аз все дебна да намеря неизползван. Само веднъж в друг град намерих неизползван и си взех, ама той вече свърши. Бяхте споделили метод за чистетне на омацаното с четка за грим-не е ли прекалено меко заради косъмчетата и някак да се "разгръща"? Защото аз с клечка за уши едвам се оправям, а с това малко сложно ми се струва.

# 359
  • Over the rainbow

Не знам поради каква причина, но в този ДМ декоративната козметика е в отвратително състояние.
Освен, че на Есенс почти всичко липсва, почти всичко е и като използвано. Преди време исках да си купя молив лакочистител за дооформяне и  Sick Sick Sick всички моливи бяха употребявани... с най - различни цветове при това... Имаше един случайно попаднал ред някакви др. неща и беше в прилично състояние... И ттова е само един от примерите.

И на мен ми се е случвало да попадам на подобни продукти. Но причината за това е, че никой не използва мострите, които са предназначени точно за тази цел, да пробваш и ако ти хареса да си вземеш от неизползваните продукти. Миналата събота от магазина на ДМ в Стара Загора прекарах един час пред щанда на Essence докато си харесам нещо. От колекцията на здрач само един лак беше останал, останалите колекции не ме впечатлиха особено, и взех единствените сенки с очна линия за опушен грим, които си личеше, че не са докоснати. Имаше си иначе мостра, но на едни, върху очната линия ясно си личеше отпечатък от човешки показалец.  Naughty  Въпрос на късмет е всичко. 

Общи условия

Активация на акаунт