Лакове за нокти - тема 15

• 36 517
  • 680
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Този маникюр с различното кутре май стана много актуален. В публиката на Комиците имаше едно момиче с черен лак и розово кутре.. хубаво беше

# 392
  • София
Този маникюр с различното кутре май стана много актуален. В публиката на Комиците имаше едно момиче с черен лак и розово кутре.. хубаво беше

Ууу това ми хареса като идея.
/въпреки,че и аз съм пуснала комиците да ми говори хич не ги гледам Grinning /

# 393
  • Пловдив
UNynaeve ,  от кой пловдивски Dm  си взе матиращия топ на Есенс?

# 394
  • София

Я да си признава веднага коя е!  Laughing

# 395

Ххииххихихихи и аз това си помислих!  Grinning

# 396

Ххииххихихихи и аз това си помислих!  Grinning

В интерес на истината първата ми мисъл беше "това ще е някое от момичетата от форума"  Laughing

# 397
В София има два магазина на Мас и там са се похарчили вече лаковете. Сега бяха по 19 лв., а иначе са по 18 лв. Можеш да ги поръчаш от Ибей, но там са на двойни цени. Sad В Ягодата никога не докарват лакове, други неща има на Мас. Или да се търсят например в магазина им в Солун, който е супер зареден винаги.
Картинките в фейсбука са ужасяващи за мен.

Мерси за инфото Денси!  bouquet

Магазина им в Солун? А къде другаде имат магазини из Европата? Нещо не мога да намеря информация...
Тук магазините им са в Сердика и Дъ мол?

Аси, мерси и на тебе Hug

# 398
Пратих запитване на сайта на Есънс, и ми отговориха, че в Плевен ще има зареждане другата седмица. )
Ще чакам новите неща да пристигнат и тук. ) Предполагам ще ги пуснат и по останалите магазини ДМ, със сигурност ще заредят в цялата страна.

# 399
Извинявайте,ама нали съм руса LaughingКъде беше ДМ на Стамболийски?Някакво упътване,но обяснено като за блондинка?

# 400
срещу Бързаков  Wink

# 401
Мен вече ще ме изгонят от вкъщи - всеки ден нов лак  Wink,а някога и повече  Embarassed, днес бях тръгнала за изсушител, но нямаше такъв какъвто исках и да не си тръгна с празни ръце си взех това - http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_Ntw … d=1t:429,r:23,s:0... - Gosh 594 - Miss Grey, като го сложа на моите нокти ще покажа  Peace

# 402
В кои магазини продават лаковете на GOSH? Simple Smile

# 403
  • София
Ето обещаните снимки на Manhattan Spice Up 96P, малко по-тъмен е от Зулу и има лек лилав отенък.

# 404
  • Пловдив
UNynaeve ,  от кой пловдивски Dm  си взе матиращия топ на Есенс?

От този на Капитан Райчо, на обяд бяха останали само 2 броя.

Общи условия

Активация на акаунт