Лакове за нокти - тема 15

• 36 494
  • 680
  •   1
Отговори
# 465
  • Ст Загора
e  нищо няма ,добре чакам на Trendsetter снимка ,аз суи търся бебешко розово и затова исках макарче май мисля на КА да си взема едно такова розово .

# 466
  • Ст Загора
http://www.lacquerized.com/2010/10/get-acquainted-with-accessorize-nail.html - вижте какви хубави лакчета  Heart Eyes

# 467
Момичета, аз тъкмо се връщам от море и гледам - излуснала съм само 30 страници  Crazy Още довечера ще се занеса да видя новите Essence в подлеза на СУ  Mr. Green

# 468
  • София
Момичета много ми харесва ето този лак

Някоя да е срещала от евтинките подобен цвят ако не и същия Grinning
Ако не мисля да пробвам да си го забъркам,обаче не знам какво бих могла да смеся.Тези които редовно си бъркат по нещичко имат ли някакви преложения  bouquet

# 469
Ох, нещо не мога да улуча цвета, че и с телефон снимам.. Цветът всъщност е една идея по-тъмен от това, което UNynaeve  пусна няколко страници по-напред.  Peace

# 470
  • Ст Загора
Ох, нещо не мога да улуча цвета, че и с телефон снимам.. Цветът всъщност е една идея по-тъмен от това, което UNynaeve  пусна няколко страници по-напред.  Peace
Добре не се притесняжаи , и аз с телефона не ги правя хужбави. Ще го видя напражо в магазина и ще приценя дали да го взимам .

# 471

Аз пък искам точно него, но не ми се поръчва от Ибей.

# 472
  • Варна
И аз искам точно този, и май ще поръчам от Ибей  Crazy

# 473
Добре не се притесняжаи , и аз с телефона не ги правя хужбави. Ще го видя напражо в магазина и ще приценя дали да го взимам .
Той лакът е съъвсем леко по-тъмен от това в шишенцето. Simple Smile

# 474
  • София

И аз точно него го искам,но не мога да отделя толкова пари за един лак.
Бтв в CCS точно срещу експресния маникюр има един салон и на него има един огромен постер на чайна глейз.Мисля че те биха могли да поръчат по заявка,но не съм 100 % сигурна.
От ибей не излизат ли по-евтино от колкото като ги купуваш 'на местна почва'? newsm78

# 475
  • Belgium

Лу, кой е този червения, страхотен е.

Мариша
, лака е Ciaté - Silhouette

За Ивчето докладвам - American Apparel се държа чудесно 5 дена, само с едно обелено връхче и то аз съм си виновна, защото ръчках с този пръст едно пакетче с парфюм от парфюмна фея  Heart Eyes Дори бях без топ лак.

Сега съм с  Catrice Sold Out Forever, като снимам ще го покажа, има миниатюрни златисти частици. Ето снимка от нета:

# 476
Добре, Just rock it официално ми стана много любим! Прекрасна покривност, един слой е достатъчен на някои нокти, най- много два тънки! Консистенцията е малко гъста, но не е проблем, защото с четката се работи много удобно. И цветът, ах цветът, Есънс са много добри в правенето на jewel tones. All access e такъв, а сега и този-богат, наситен цвят! Красота! От матиращия топ също съм доволна, макар че май не го нанесох равномерно и сега стои малко като на петна. Дано му хвана цаката. Общо-взето, Есънс пак ми доказаха, че са една от най-добрите евтини марки Wink

# 477
  • Стара Загора

http://cgi.ebay.com/China-Glaze-Nail-Polish-Vixen-CLASSIC-CAMEL- … sh=item5d2a49718a
тук го има, една приятелка и аз искаме.... ако се навият и други можем да направим обща поръчка и ще си делнем доставката.  Heart Eyes

# 478
  • Варна
Аххаха, май ще станем тъкмо пет, колкото са и наличните на този продавач  Peace
Аз чакам две мацки да ми потвърдят и пускам поръчката. Иве, ти и твоята приятелка и ... ще свършат  Laughing

# 479
  • Стара Загора
Аххаха, май ще станем тъкмо пет, колкото са и наличните на този продавач  Peace
Аз чакам две мацки да ми потвърдят и пускам поръчката. Иве, ти и твоята приятелка и ... ще свършат  Laughing

Дам и аз видях, че са 5. Долу горе по 10 лв ще ни дойде с доставката.  Party Иначе са по 20 или повече.... не им знам ценичката на Чайна Глейз.  Laughing
Пиши ми като се уговорите.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт