Лакове за нокти - тема 15

• 36 486
  • 680
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Ще пиша, Иве!  Hug
Лу, благодаря за номерчето.   bouquet

# 481
# 482
  • Ст Загора
eха ,страхотни са  исдка ми се на нокти да ги видя

# 483
# 484
Честито на всички с нови придобивки!  Simple Smile

Аз и днес се запътих към ДМ и пак не стигнах...явно ще чакам да свършат всички цветове и ще отида тогава и после ще се тюхкам...ама какво да направя като съм си разсейка!? Rolling Eyes Иначе на щанда на Пупа в кино Арена Запад имаше страхотен избор, както и по един брой от розовкото и зеленото от новата колекция, но ми се сториха скъпички и се въздържах.  Flutter
А аз днес съм с мастиленосиньо http://yfrog.com/2p171020101618j

А Цветанка Ризова има изряден маникюр всеки път! Страхотна нокътна плочка има тази жена! Днес беше с кървавочервен лак  Heart Eyes

# 485
  • Стара Загора
Последното, което ми пристигна:

# 486
  • Ст Загора
Беки Б ,би ли казала кое е мастиленосиньо ?
TheBlackWidow мерси за снимките харесах си няколко .

# 487

Благодаря,ще го потърся!  bouquet

# 488
  • Варна
Ох, с кански мъки и усилия се лакирах с дуото на ИСЛ. Беше ми трудно защото за сефте се правя с френски сама, без ленти. Получи се, тук-там има изкривявания, но като за пръв път е добре. Четката е много подходяща за френски, но адски неподходяща за нормално лакиране  ooooh!. На дясната ръка се получи прилична мацаница.

# 489
Момичета много ми харесва ето този лак

Аз пък искам точно него, но не ми се поръчва от Ибей.

И аз точно него го искам,но не мога да отделя толкова пари за един лак.
Бтв в CCS точно срещу експресния маникюр има един салон и на него има един огромен постер на чайна глейз.Мисля че те биха могли да поръчат по заявка,но не съм 100 % сигурна.
От ибей не излизат ли по-евтино от колкото като ги купуваш 'на местна почва'? newsm78
Това е салона на Визаж. Не поръчват и не продавата никакви лакове. Постера е рекламен само за уведомление, че вътре се лакира с тези лакове. Има и Еси и Опи. Почти всички готини цветове са тамо, но само за работа.
Зависи от кой Ибей се поръчва. В английския го намерих излиза над 25 лв. бройката. В Американския е значително по-евтин. Hug  bouquet

Мариша, много ти благодаря. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 490
Беки Б ,би ли казала кое е мастиленосиньо ?
TheBlackWidow мерси за снимките харесах си няколко .

Синичкото е на Римел № 400 блу вог (нещо не ми работи английската клавиатура) Имам го от размяна и съм много доволна, особено от широката му четка - много лесно се нанася и е много покривен. На снимката са два пласта, но и на един е много интересен цвета.  Party

От снимките на Муудчетата и аз си харесах. Ако ще правим обща поръчка имайте ме предвид! Благодаря!  Hug

# 491
  • Варна
Денси  Hug   bouquet
Ето снимки от мацаницата с дуото
http://media.snimka.bg/7407/021070239.jpg
http://media.snimka.bg/7407/021070244.jpg
http://media.snimka.bg/7407/021070278.jpg
Сега се мятам с клечка за уши да чистя излишния лак  ooooh!

# 492
мисля, че няма да ви изненадам като ви споделя, че и аз се сдобих с матиращия топ на Есенс (имаше още 2 в ДМ в Мол Галерия в Пловдив). реших се, защото единственият ми матов лак - сив с отенък на лилаво на Габрини се е сгъстил порядъчно, а и е съвсем накрая - не си заслужава да се разрежда. Simple Smile

# 493
  • София
О, Мариша, супер е станало, изобщо не виждам къде ти е оцапаното. Мен ме прави маникюристката ми, и когато ме лакираше завърташе четката от едната и от другата страна.

# 494
  • София
Момичета много ми харесва ето този лак

Аз пък искам точно него, но не ми се поръчва от Ибей.

И аз точно него го искам,но не мога да отделя толкова пари за един лак.
Бтв в CCS точно срещу експресния маникюр има един салон и на него има един огромен постер на чайна глейз.Мисля че те биха могли да поръчат по заявка,но не съм 100 % сигурна.
От ибей не излизат ли по-евтино от колкото като ги купуваш 'на местна почва'? newsm78
Това е салона на Визаж. Не поръчват и не продавата никакви лакове. Постера е рекламен само за уведомление, че вътре се лакира с тези лакове. Има и Еси и Опи. Почти всички готини цветове са тамо, но само за работа.
Зависи от кой Ибей се поръчва. В английския го намерих излиза над 25 лв. бройката. В Американския е значително по-евтин. Hug  bouquet

Мариша, много ти благодаря. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ясно значи каква била работата Laughing
Аз един път мрънках нещо и приятелят ми влезна вътре,но като излезна така и не каза какво са му казали
Може би затова съм некомпетентна Joy
Моля да ми бъде простено Laughing  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт