Лакове за нокти - тема 15

• 36 459
  • 680
  •   2
Отговори
# 495
  • Варна
О, Мариша, супер е станало, изобщо не виждам къде ти е оцапаното. Мен ме прави маникюристката ми, и когато ме лакираше завърташе четката от едната и от другата страна.
Благодаря ти  Hug
Намирам си аз кусурите, ама съм снизходителна, че ми е за пръв път. Детето седеше на главата ми и преди да почна да се лакирам ме убеждаваше да се откажа - само съм щяла да похабя лака  Laughing Оказа се, че френския е по-лесен с тази четка отколкото самото лакиране  Crossing Arms

# 496
  • Стара Загора
Mомичета това лакче повече кафенее или сивее на живо?  Rolling Eyes

# 497
mari6a много добре се е получило. Аз мисял акто реша да махам лака да пробвам с някакъв обикновен лак, нищо че съм почти сигурна, че няма да стане.

# 498
Мариша, супер е. Много хубави цветове. Heart Eyes Hug
Сега се лакирах с Есенс 38 Choose me. Уникален синьо-зелен цвят с брокати. Ярък и готин. Heart Eyes
Да се оплача обаче от матиращия топ на Есенс.
След вършене на домакинска работа и миене с гореща вода, матиращия топ лак върху Мас някак се изпече. Стана бял отгоре, като драскано с тебешир. Много грозно и веднага го изтрих. Не мога да си обясня защо така се получи. Някой има ли такъв проблем с него?

# 499
момичета да ви се похваля снощи в полунощ ми донесоха лаковете ZOYA толкова са хубави, много се радвам, че вече  ги има в БГ.  СТРАХОТНИ ЦВЕТОВЕ!

# 500
Сега се лакирах с Есенс 38 Choose me. Уникален синьо-зелен цвят с брокати. Ярък и готин. Heart Eyes
С него са изкопирали OPI Cach me in your net. Thinking Сравнявам ги двата в момента от шишенцата и са почти идентични,само броката в лакчето на Есенс е леко по-едър. Simple Smile

# 501
Беки Б искам да те питам нещо, изпразни си кутията. Simple Smile

# 502
  • Стара Загора
Само аз гургулицата ли не видях Чууз ме като си вземах матовия топ?  ooooh! А от снимките в нета много ми хареса. Моята приятелка ще ми го търси из някой Софийски ДМ, ако сте благоволили да оставите 1 бройка.  Mr. Green

# 503
Беки Б искам да те питам нещо, изпразни си кутията. Simple Smile
ХАхах, готово! Но подозирам, че отговорът ми е да!  Laughing

# 504
  • Стара Загора

Може ли една снимчица, че му се чудя, а на снимките от нета е различен на всяка.  Rolling Eyes

# 505
Пак вкарахте муха с този есенс, набелязах си поне три цвята ...
Не очаквам да го намеря в моя град обаче Sad

# 506
  • Стара Загора
Пак вкарахте муха с този есенс, набелязах си поне три цвята ...
Не очаквам да го намеря в моя град обаче Sad

Да бе да. Само с Есенс ли?  hahaha

# 507
С него са изкопирали OPI Cach me in your net. Thinking Сравнявам ги двата в момента от шишенцата и са почти идентични,само броката в лакчето на Есенс е леко по-едър. Simple Smile
Тафи, абсолютно вярно е да.
Нямам апарат за качествени снимки, за това не пускам съжалявам.

# 508
  • Стара Загора
Нямам апарат за качествени снимки, за това не пускам съжалявам.

densi, така ли изглежда: или така
Цвета с колко пласта става плътен?  newsm78

# 509
Ето снимки от мацаницата с дуото
http://media.snimka.bg/7407/021070239.jpg
http://media.snimka.bg/7407/021070244.jpg
http://media.snimka.bg/7407/021070278.jpg
Сега се мятам с клечка за уши да чистя излишния лак  ooooh!

Много е хубаво.
Показвам и аз един маникюр.

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 00:48 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт