Изгубих бебенцето си...

• 43 570
  • 329
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря Ви мили момичета.Благодаря Ви че Ви има и че сте силна опора. Hug

# 196
Мими, толкова съжалявам, мила. Зная, какво в да се държат теб по този начин. Това не са нормални хора!!! Това са психично болни. По друг начин не мога си обясня подобно изкривено разбиране за лекарска помощ. Напиши му името да се знае, кой е тоя, на който отпуската му е по- важна от Живота!
Мила, споделяй с нас, не задържай мъката!

# 197
Майчин дом,V етаж, Д-р.Манчев

# 198
Мименце,съжелявам за пореден път,че такова немърливо отношение е опустошил живота на теб,бебенцето ти и на цялото ти семейство!Такива така нарекли се лекари не си дават сметка,че ни направиха душевни и емоционални инвалиди за цял живот,че просто ей така ни съсипаха живота и щастието завинаги!Всички тук сме го усетили по най жестокия начин,всеки ден живеем с болката,чувството на вина,мъката по завинаги изгубените ни рожби,за това пиши винаги когато искаш! Hug

# 199
mimentzeto, много съжалявам за това което те е сполетяло. Кураж мило майче!
Плачи, блъскай, чупи, но не задържай мъката в себе си!

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 09:46 от marianaM

# 200
mimentzeto  Hug,съжалявам за огромната ви загуба,мила!Само не се обвинявай,така се погубваш!Сугурана съм,че съпругът ти е прекрасен човек и те подкрепя ,разбира и обича!Моят съвет е да направите нужните изследвания за евентуална медицинска причина и да намерите сили да продължите напред!Трудно е,много трудно,но не бива да се оставяме отчаянието да ни завладее!Ако имаш сили,търси отговорност от причинителя на  тази трагедия!Пиши,винаги когато имаш нужда и тук ще намериш подкрепа и разбиране!За твоето ангелче Flowers Rose  Flowers Rose

Зимна роза,mimi8406,Сияние,valensia-79,marianaM,Зет ,момичета,чета ви и страдам и преживявам с вас онова,което ви се случва,стискам ви палци и съм мислено с вас в тази борба...и живея с надеждата и вярата,че в най-скоро време ще се похвалите с прекрасни новини! Praynig Praynig PraynigПрегръщам Ви и кураж! Hug Hug Hug

# 201
Благодаря ти Ели за подкрепата, за куража и за вярата, която ни даваш и ни подкрепяш в този труден за всички момент! Прегръщам ти силно! 

# 202
Чета ви и рева като побъркана.
Прегръщам ви много,много силно момичета.
Незная какво да напиша......
Дай Боже по скоро съдбата да ви подари най-хубавия подарък.
Ще се моля за всички Ви  action032

# 203
Благодаря, Бонита за думите. Благодаря за вярата и куража които ни даваш!

# 204
  • Варна
Мименце  Cry много съжалявам за случилото се ... Flowers RoseFlowers Rose - за малкото бебче, превърнало се в ангелче. За теб  Hug Hug Hug

# 205
  • гр. София
elisalou, Бонита, благодаря за куража и подкрепата.
Дано всички да сбъднем мечтите си за дечица  Praynig

# 206
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА момичета кокичета.

Нека  тази старица остави най-незабравимите следи във вашия живот...
Прегръщам ви  lovekiss

# 207
  • гр. София
Честита Баба Марта!

Дано поне тя чуе молбите на сърцата ни...

Hug

# 208
Честита Баба Марта мили момичета.
Пожелавам ви през тази или следващата година да прегръщате живи и здрави дечица. Знам че болката от такава загуба не минава. Знам го от личен опит, вече 15 години я нося в себе си и не е намаляла. Имам две прекрасни слънца след това, но винаги ще помня 15 септ. 95г. деня в който се роди мъртвото ми момченце.
Пожелавам ви всичкия кураж и воля на света и силно ви прегръщам. От време на време ще влизам при вас, защото плачейки с вас изплаквам мъката, която тая в душата си и която "след толкова' години е  необяснима за много хора.

# 209
Честита Баба Марта,момичета! И аз пожелавам на всички ви много здраве  и дано всяка от нас сбъдне мечтата си.

Общи условия

Активация на акаунт