Изгубих бебенцето си...

• 43 565
  • 329
  •   1
Отговори
# 210
честита БАБА МАРТА на всички пожелавам на всички ВИ много здраве и сбъднати мечти

# 211
Здравейте...
не знам как да започна. Преди няколко дни и аз загубих недоносеното си детенце в 34 седмица..
Много ми е тежко.. не мога да опиша болката си, когато се сетя и сълзите текат като река от очите ми. Много боли. Не мога да спра да се питам - защо? Как така след една перфектна бременност се случи така.. никой нищо не знае, никой нищо не обяснява.
Физическата болка я няма.. но тази празнина. Всички толкова чакахме това бебе, всички я обичаха. Синът ми си я беше кръстил... често й говореше, пееше й песни, за да заспи...
И колкото повече минава времето, мъката става все по-голяма.
Успях да зърна личицето и за секунди... никога няма да я забравя. Малката ми кукличка Cry
Дано е на едно по-красиво място Praynig

# 212
spoooks   Hugте макар и виртуално но знай че тук винаги ще намериш подкрепа и разбиране всички знаем каква е болката ти защото и ние сме я изпитали  Flowers Rose Flowers Roseза твоето момиченце сигурна съм че нашите ангелчета са на по добро място но винаги ще са с нас

# 213
  • Варна
spoooks   Cry  Hug Понякога никой няма отговор на въпросите ни...
Flowers RoseFlowers Rose за малкото ти момиченце.

# 214
spoooks ,нямам думи да изкажа съболезнованията си за огромната ви загуба cry cry!Каквото и да ти кажа в момента ще е безсмислено,раната е толкова прясна!Исками се да ти кажа,че с времето боли по-малко,но уви не мога!Пращам ти силна прегръдка и вярвам ,че ще намериш пътя да продължиш!Тук намерих истинска подкрепа и неподправена съпричасност,пиши винаги когато имаш нужда spoko
  За малката ти принцеса Flowers Rose  Flowers Rose

# 215
  • Варна
spoooks, много съжалявам, че си изгубила детенцето си. Cry Няма думи да утешат майчиното ти сърце. Няма как да ти кажем , че и времето лекува, защото това не е вярно когато си загубил дете Sad Пожелавам ти сила и кураж да продължиш. Прегръщам те Hug

# 216
  • гр. София
spoooks, моите съболезнования за момиченцето ти. Толкова е тъжно....Защо трябва да се случват такива неща?  Cry Cry
Много силно те  Hug и ти желая сила и кураж!

# 217
spoooks,съчувствам ти най-искренно...На въпроса ЗАЩО едва ли някога ще намериш отговор.Съжалявам мила ... Hug

# 218
spoooks, искрено съжалявам за загубата ти!  Hug
Надали има думи, които да облекчат болката ти, но ние сме тук и винаги, когато имаш нужда сме насреща! Кураж!

# 219
Как не искам да има майки които да пишат след мен в тази тема.Вече 2 месеца от както загубих малкото си момченце,а утре щеше да бъде термина ми 15.03.Опитвам се, но немога да спра да мисля за това.

# 220
Кураж момичета, ТЕ ни гледат отгоре и не искат да сме тъжни.
 Hug

# 221
re_ge ,написаното в подписа ти ме накара да заплача cry cry!Прегръщам те силно Hug
mimentzeto ,за твоето и всички наши ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 222
Здрваейте, мили момичета! Как сте? Навън времето хубаво  и слънчево, а в сърцата студено и пусто. При мен вече има образувана киста, за която ще пия хапчета да я пукна и после противозачатъчни, за да се успокоят яйчниците. Така че бебеправенето се отлага неопределено във времето, което още повече ме измъчва. Чакането ме убива.

# 223
  • гр. София
Сияние, много съжалявам, че се е получило така при теб  Sad
При нас вече 3 месеца резултат няма, в четвъртък ще ми вливат интралипид, дано повлияе, но едва ли. Нямам надежди.
Когато започнах тази тема, за да споделя болката си, не съм и помисляла, че толкова други момичета ще се включат в нея, за да споделят своята. Как ми се иска да не беше така....
Прегръдка за всички ви  Hug
Нека си дадем кураж една на друга  Hug

# 224
Съжалявам спуукс - кураж !!!

Общи условия

Активация на акаунт