Изгубих бебенцето си...

• 43 562
  • 329
  •   1
Отговори
# 240
Много съжалявам мили май чета ,че се увеличаваме  Sad
за нашите ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose

# 241
Мили момичета
 аз съм в раздор с бог след последната ни загуба вече 3 години , Но този weekend  той отново ми даде повод да го мразя. Загубихме племенницата ни  в напреднала бременност - аборт по предписание, такава мъка за всички нас, такава болка за родителите с тази втора неуспешна бременност. Знам, че всеки от нас трябва да бъде силен, за себе си лично намерих някакъв утешителен отговор за нашите неуспехи  но защо се случва на други хора отново и отново, вече губя надежда да разбера що за уроци са това, защо трябва да преминем през толкова мъка и страдани.
Днес ще си поплача с всички вас за нашите ангелчета.

# 242
Мила re ge моята загуба също е прясна,днес стават 33 дни откакто загубих моята дълго желана рожба.Успя да се бори цели 51 дена,но уви.За себе си знам че е лекарка грешка до някъде,но имаше намеса от много такива така че....Незнам как ще го възприемеш това,което ще ти пиша,това до някъде ми дава малко сила да се боря занапред,не съм набожна,но когато изпаднах в мъка и докато детето ми лежеше на операционната маса за пореден път отидох да се помоля за нея и когато казах на пастора за какво съм дошла той ми каза цитат от библията,който беше:" Господ дава толкова мъка на човек,колкото той може да понесе,само той знае,моли се мила"незнам как да го тълкувам това.Мисля че има нещо вярно в тези приказки,мое мнение.Не мисли че не съм изстрадала,преди моето ангелче имах два спонтанни аборта и след всеки един от тях си мислех,че това е края,но уви имало е да става още и незнам за напред какво ми предстои.Съчуствам ви много и на теб и на родителите на твоята племенница,вярвай че само силната любов и подкрепата на най-близките оправят нещата,донякъде де болката винаги ще я има.

# 243
В момента пиша и сълзите капят от очите ми.
Аз загубих своите близнаци в 26г.с,на 19.02.10 почина момченцето ми,а на 21.02.10,почина и момиченцето ми,бях решила да ги кръстя Богдана и Теодор-в превод и двете значат Божи дар,защото за нас наистина бяха дарени.Но не ни беше писано да ги отгледаме,много ми липсват.
Най-ме е яд на лекарите в МД,които въобще не ми обърнаха внимание,въпреки пулса ми от 150-160,понеже беше петък вечер.Не губя надежда,защото вярвам в Господ и късмета си!
Дано и аз да ви пиша до края на годината,че чудеса стават.
Прегръщам всички ви!

# 244
В момента пиша и сълзите капят от очите ми.Аз загубих своите близнаци в 26г.с,на 19.02.10 почина момченцето ми,а на 21.02.10,почина и момиченцето ми,бях решила да ги кръстя Богдана и Теодор-в превод и двете значат Божи дар,защото за нас наистина бяха дарени.Но не ни беше писано да ги отгледаме,много ми липсват.Не губя надежда,защото вярвам в Господ и късмета си!Дано и аз да ви пиша до края на годината,че чудеса стават.Прегръщам всички ви!

Flowers Rose Flowers Roseза твоите ангелчета Sad,много съжалявам мила.
пожелавам ти от все сърце една нова бременност с щастлив край  Hug Praynig.
преди 2 години и половина аз бях на твоето място ,пишех със сълзи на очи ,бях толкова нещастна,чувствах се ограбена ,празна не намирам думи с които да опиша чувствата които бушуваха в мен .
Но не се отказах ,рискувах ,забременях ,и родих синът си които вече е на месец .
Повярвай и ще стане . Hug Hug Hug

# 245
djidji 135 ,_re_ge  Sad :hug много съжалявам.

# 246
 djidji135 ,blumelina ,_re_ge ,мили ангелски майки Cry Cry Cry Cry толкова сме много и толкова мъка и болка има в сърцата ни,че е трудно да си поемаш въздух...Няма ден,в които да не пророня сълзи за моите близначки,няма ден,макар че съм бременна отново и се надявам,че скоро ще прегърна рожбата си...
Децата ни не са взаимозаменяеми и никога няма да спре да боли,нито времето ще излекува изпепелените ни сърца!Минах през много състояния-гняв,отричане,отчаяние,омраза,самосъжаление,покорство,надежда...Искам само да ви кажа да не спирате да вярвате и да не се предавате-заради нашитш ангелчета,заради нас самите,заради хората,които ни обичат и подкрепят!Прегръщам ви всички! Hug

# 247
  • Варна
blumelina, съжалявам миличка, за ужаса и болката които си преживяла  Cry
за дечицата ти Flowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Не губя надежда,защото вярвам в Господ и късмета си!
Дано и аз да ви пиша до края на годината,че чудеса стават.

Hug Много ми стана хубаво, че въпреки нещастието, мислиш по този начин. Точно така мила  Hug Чудеса винаги стават, стига да повярваме. Вярата и любовта крепят човека. Пожелавам ти искренно и от сърце скоро да си щастлива майка на живо и здраво детенце/ца  Heart Eyes Hug Кураж мила, никога не унивай.

djidji135, за рожбата ти:rose:Flowers Rose  Cry

# 248
Благодаря на всички ви,не защото ви има тук в този форум,а защото се подкрепяме малко или много.Силно се надявам на думите на "angarova",дай боже да се сбъднат някой ден.Снощи за пореден пъ я сънувах,дойде в съня ми толкова истинска и беше вече здрава,трябваше да отида я взема от болницата и отидох и тя се смееше.Какво ли значи това незнам,но се радвам че беше усмихната.Сила и кураж на всички ви,обичам ви.

# 249
Искам да споделя с вас,днес стават 40 дена откакто моето ангелче се качи там горе.Дано е щастлива там,без мъка,без болка и без сълзи.Спи спокойно мила моя..... People Angel People Angel People Angel

# 250
djidji135

бъди сигурна че всички са там на небето и ни светят като зведички, спокойни усмихнати , без страдания и болки . За твоят малък ангел  Hug Сънят ти е приказен оставя ти светлото чувство че твоята малка дъщеричка е добре там горе, сигурна съм че е така.

Незнам как ще го възприемеш това,което ще ти пиша,това до някъде ми дава малко сила да се боря занапред,не съм набожна,но когато изпаднах в мъка и докато детето ми лежеше на операционната маса за пореден път отидох да се помоля за нея и когато казах на пастора за какво съм дошла той ми каза цитат от библията,който беше:" Господ дава толкова мъка на човек,колкото той може да понесе,само той знае,моли се мила"незнам как да го тълкувам това.Мисля че има нещо вярно в тези приказки,мое мнение.

не не и не немога да се съглася с това. За толкова ли дебелокожа ме мисли господ та ме подложи на 4 неуспешни бременности. Ако имаше да ми каже нещо това ли беше начина, това ли беше способа да ми докаже че мога да премина през всичко това и да запазя здрав разум. Молитвите отдавна не ми носят разбиране, паленето на свещи от скоро не ми носи утеха, боли ме като виждам че се случват такива трагедии повсеместно ...

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 00:58 от _re_ge

# 251
djidji135  Hug
За твоята малка принцеса Flowers Rose Flowers Rose

# 252
Благодаря ви.В този момент имах нужда от малко мили думи.

# 253
  • гр. София
Ох, още нещастни майчици с почернени сърца  Cry Cry Cry
Докога?  Cry
За всички ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose
За всички майки  Hug

# 254
Докога??? Flowers Rose Flowers Roseза малките и големи ангелчета Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт