Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 6

• 35 906
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Оправиха се ,поръчах 6/4,отдавна поръчвам досега не ми се беше случвало,но вече се оправиха и ги поръчах.Не съм имала изненади,всичко винаги е било точно. Peace

# 691
Да ви обърна внимание, че имат технически проблем(поне така твърдят;) и таксуват по-висок шипинг за Airmail Europe от обявения в условията.
В конкретния случай за 200 снимки вместо 6.99 лири, доставката се калкулира на 8.32. Връщат парите само ако им обърнеш внимание.
Случва ми се за втори път в рамките на 10 дни. Първия път писах веднага, и веднага ми възстановиха разликата. Този път уж изчаках сами да се усетят, да реагират и да ми върнат без да им пиша, но уви. Снимките си дойдоха, а пари по картата нямах върнати, та затова и този път им писах и отново в последствие се коригираха Peace

Това отговарят:
I am very sorry there was a technical error with the delivery charge with your order, it should be £6.99. I have applied £1.33 cash credit to your Photobox account.
Please get back to us if you need more assistance or information.

# 692
  • гр.София
 Grinning
Здравейте,
аз си напуснах доста снимчици, но сега си търся албумчета на свясна цена.
Днес си купих от наше фото за р-р 15/10, 300бр - за 20лв. Sad
Та кажете вие от къде си купувате албумчетата  Praynig

# 693
Плащал ли е някой с виза на ДСК,не иска да ми приеме,досега плащах с ЦКБ и нямах проблем?

# 694
Grinning
Здравейте,

От Джъмбо ги купувам аз. Не са върха на сладоледа, но са прилични. Аз вадя по 300-400 снимки на всяка тримесечие и ако трябва да се обзавеждам с албуми от фотота, ще се разоря Peace

# 695
Grinning
Здравейте,

От Джъмбо ги купувам аз. Не са върха на сладоледа, но са прилични. Аз вадя по 300-400 снимки на всяка тримесечие и ако трябва да се обзавеждам с албуми от фотота, ще се разоря Peace

и моите са от там .... ама то си е истинска лудница  тия снимки! Имам доста неподредени вече и то защото не ми се занимава ... ама си ги вадя  Wink

# 696
Grinning
Здравейте,

и моите са от там .... ама то си е истинска лудница  тия снимки! Имам доста неподредени вече и то защото не ми се занимава ... ама си ги вадя  Wink

същото и при мен  Joy hahaha hahaha

# 697
Аз ако ви кажа, че имам две албумчета от пръчици с награди.  hahaha

# 698
От 28 юни имам две поръчки направени, едните снимки пристигнаха, а другите ги няма. Да им пиша ли или да изчакам още малко? newsm78

# 699
ще ме подсетите ли колко време важаха 5-те паунда от покана, след като вече е приета от приятеля, който сме поканили? 90 дни ли беше ? и къде в акаунта пише кога изтича?

# 700
Да, Дени, 3 месеца, влез си в Кредити и там е отбелязано докога е валиден ваучера.

# 701
Плащал ли е някой с виза на ДСК,не иска да ми приеме,досега плащах с ЦКБ и нямах проблем?
Да,аз плащам с такава-без проблем  Peace

# 702
 Hug

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 20:28 от korki123

# 703

Здравейте някой би ли ми изпратил покана. korki123@mail.bg Благодаря!!!
Здравей, поканих те вече, можеш да си изтриеш мейла Simple Smile

# 704
  • Варна
А ти го изтрий от цитата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт