Ние ли криво се молихме, ти ли криво ни разбра .....

• 11 965
  • 251
  •   1
Отговори
http://www.webcafe.bg/id_1911820979

http://www.webcafe.bg/id_1746770860_General_B_i_jenite_Mu

Много искам да коментирам, но ще си нахапя езика днес .... затова оставям на вас да покоментирате .... аз искам да ми улегне прочетеното, но и двете са достойни за коментар, вече ставам фен на  журналистката и ще следя с интерес следващите и публикации  Twisted Evil

# 1
Цитат
И като омеших всички тези факти и си ги прекарах през мозъчните клетки...

Какво повече може да се каже? Жалко, че само първата част на изречението е осъществена, това с клетките си го е спестила.  Rolling Eyes

# 2
Как"Сийке, не е достатъчно да ти кажа, че те обичам нали ?! Mr. Green Crazy

# 3
Цинично, грубо и вулгарно.

"Жени, не ви ли се иска поне малко да приличате на Анджелина Джоли, вместо да прекарвате половината си съзнателен живот по болници за оплождане"

Иска ни се, как да не ни се иска. Макар че, аз и на Брат Пит да приличам не бих отказала. Mr. Green
Ако знаехме формулата, дали нямаше да я приложим, а?

# 4
  • При хората, които обичам
Ако толерантността ми пречи да коментирам чуждото мнение по болезнено лични въпроси като репродуктивните проблеми, то нищо не ме спира да попитам госпожата: ББ не Ви върза ли, що ли? И кой Ви дава правото да ме квалифицирате като домакиня, която си пада по мъжкарското излъчване на някого си? И въобще, как се наемате да обобщите какво представлява бг-мама-та?

# 5
Надлъгвали природата, ама че изтъркано.Ами тези, дето си оставят невинните дечица, те защо не надлъжат природата.Защо само тези, които искат деца я надлъгват, а тези дето не искат не си правят труда?
И госпожата, вместо да поучава как бездетните семейства надлъгват природата за детенце, да вземе да направи едно турне, и да обясни как тези дето не искат деца, да я надлъжат.

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 23:41 от ketti

# 6
.....то нищо не ме спира да попитам госпожата: ББ не Ви върза ли, що ли? И кой Ви дава правото да ме квалифицирате като домакиня, която си пада по мъжкарското излъчване на някого си? И въобще, как се наемате да обобщите какво представлява бг-мама-та?

Защо ли и на мен ми хрумна същото като прочетох и втората статия? Tired и защо ли толерантността ми е на път да ме напусне до невиждани висоти  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Иначе Ивиче, го е казала :
- Иска ни се!!!! Иска ни се уважаема г-жо Журналист да приличаме на кака Джоли! Иска ни се и още как, но ако бяхте журанилст на място щяхте да подберете друг пример. Защо ли?!
Ами защото г-жа Анджелина Джоли също прекара немалко време в клиники и борба, за да стане майка на децата си и накрая успя! Но това не я направи по-малко Джоли нали?!
В никой случай не я направи по-малко желана от половината мъжки свят, както и не я направи "домакиня", а може би защото не чете и не пише в бг-мама  newsm78, знае ли човек  Twisted Evil

# 7
  • out of space
Четох днес за жена, която си е разказала играта на вътрешните органи (тук). Само и само да роди. Успяла е. Визирам първия линк.
Цинично е, но е истина.

Добре е да искаш бебе, похвално е, но не разбирам защо на всяка цена?!

# 8
  • София
Защо изобщо коментирате подобни епистоларни изхождания? Чуждите он лайн екскременти учудващо продължават да не събуждат интереса ми, но може и в мен да е грешката, знам ли.

# 9

Извинявай за въпроса.Ти имаш ли деца?

# 10
И въобще, как се наемате да обобщите какво представлява бг-мама-та?

Дали случайно 'журналистката' не е била лошо нахапана от бг-мамите?
Знаем, че от такова ухапване дълго боли...

# 11
На мен пък статиите ми харесаха!

ПП Не виждам защо се обиждате на "бг мами" newsm78, ако се абстрахирате от това обръщение статиите си заслужават "загубеното" време през което да бъдат изчетени....

# 12
  • София
ама моля ви се - това не е никаква "журналистка". Интернет е пълен с графомани, не мислете, че публикация в webcafe.bg се зачита за журнализъм.
видях профила на девойчето във Фейсбук и като съдя по интересите й, възрастта не надминава 24. акълът - 16. моралът пък изобщо го няма.

# 13
  • out of space

Никак не е важно. Важно е мнението ми по темата.

# 14
  • София

Никак не е важно. Важно е мнението ми по темата.

напротив - адски е важно. именно наличието на деца определя мнението ти по темата. ако все още ги нямаше след 10 годишни усилия, с вероятност от 95% щеше да разбираш "защо на всяка цена".

Общи условия

Активация на акаунт