Ние ли криво се молихме, ти ли криво ни разбра .....

• 11 976
  • 251
  •   1
Отговори
# 15
Добре е да искаш бебе, похвално е, но не разбирам защо на всяка цена?!

Извинявай за въпроса.Ти имаш ли деца?

Никак не е важно. Важно е мнението ми по темата.

Абе, важно си е мнението  Grinning.Ако не си се сблъсквала с двата проблема ?

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 00:14 от ketti

# 16
Ауу, любимата ми "журналистка"  Mr. Green

http://www.webcafe.bg/id_668681927

Цитат
От една чисто хуманна и направо християнска гледна точка сексът за една вечер си е обществено задължение на всички, които искат да опазят средата си от нервността на фрустрираната незадоволена жена, която всяка вечер приключва с досада смешните движения в семейната си спалня, имитира след тях артистично оргазъм и заспива доволна, че е опазила морала.

Tired

# 17
  • Paris, France
Ауу, любимата ми "журналистка"  Mr. Green

http://www.webcafe.bg/id_668681927

Цитат
От една чисто хуманна и направо християнска гледна точка сексът за една вечер си е обществено задължение на всички, които искат да опазят средата си от нервността на фрустрираната незадоволена жена, която всяка вечер приключва с досада смешните движения в семейната си спалня, имитира след тях артистично оргазъм и заспива доволна, че е опазила морала.

Tired

че и вярно. Харесва ми стила и. Даже на мъжо превеждах пасажи и много се смя.

# 18
Има някои моменти , с които съм съгласна, но ще си замълча...умишлено.

Втората статия откровено ме разхили. Чак се чудя на смелостта на въпросната, обаче, да пише по този начин. Дали статията не  е на принципа 'и черният пиар си е пиар"? Laughing

# 19
  • София
Абсолютна кукувица! Най-много ме подразни припяваният от известно време рефрен да се осиновяват деца, вместо да се иска биологично дете. Много проста излиза сметката - който не може да забременее, направо да осиновява, ей на, колко деца има по домовете! Гнусна работа! Сякаш става въпрос за това като не можеш да си направиш туршия, да си я купиш, все тая, нали е туршия! Да беше само тази писачка, да махне човек с ръка! Ама, то направо е обидно и към децата от домовете, те да не са домашни любимци! А и природата си го казва - важни са гените за повечето хора, почти всеки иска да ги "увековечи" в децата си! Не мога да съдя хората, които не искат да осиновят и не е въпрос за престижност, а за съвсем елементарни житейски неща. Въпросите от вида как ли майката е живяла преди да роди, дали не е пила, пушила, друсала или недохранвала; кой и какъв ли е бащата на детето; какви наследствени болескти може да има; как е гледано в дома... Много хора така и не могат да се преборят с тези страхове, то, една жена се страхува за детето си още преди да го роди, че му знае бащата и се грижи за себе си, а какво остава за чуждото дете! Затова, вместо да се развяват призиви и елементарни сметки как още утре могат всички тези изоставени деца да бъдат осиновени от бездетни двойки, вместо да се митка по клиниките, са пълна глупост! Нека всеки да направи това, на което е способен като капацитет!

# 20
Съгласна съм абсолютно и с двете статии, макар да имам някои забележки по стила.  Mr. Green Браво на дамата, която и да е тя, за искреността и смелостта - "общественото лицемерие" е наистина голям проблем, а в България си е направо слузест и вмирисан.

# 21
  • сред маслини и портокалов цвят
Четох само първата статия, другите нямам и намерение.
Тъпа и нагла. Явно този начин е избрала за да стане популярна. Успех и желая. И с нетърпение очаквам да видя дали ще си осинови дете някой ден. Щото иначе всеки може да пише цинични "мъдростти" из нета.

# 22
И въобще, как се наемате да обобщите какво представлява бг-мама-та?

Дали случайно 'журналистката' не е била лошо нахапана от бг-мамите?
Знаем, че от такова ухапване дълго боли...

Е, айде сега.. върнете се малко назад във форума,  периода около изборите..

# 23
  • София
Добре е да искаш бебе, похвално е, но не разбирам защо на всяка цена?!

Извинявай за въпроса.Ти имаш ли деца?

Никак не е важно. Важно е мнението ми по темата.

напротив - адски е важно. именно наличието на деца определя мнението ти по темата. ако все още ги нямаше след 10 годишни усилия, с вероятност от 95% щеше да разбираш "защо на всяка цена".
Имам деца, чакала съм ги 8 години, но никога не съм разбирала "защо на всяка цена"  newsm78

# 24
  • При хората, които обичам
И аз като Дзвер. 12 години чаках и накрая реших, че няма какво да чакам, след като сума деца чакат мен. И аз сред неразбралите защо "на всяка цена". Не критикувам избора, само не разбирам.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 10:37 от Де Ваня

# 25
Всичко около създаването на едно дете или въвеждането му в семейството (за осиновените) е толкова интимно, сложно и непредсказуемо ... Минала съм само през едното и това е, което мога да коментирам. Но определено ми е омръзнало от статии изпълнени с граждански позиции и никакъв личен опит.

За втората статия ми стана ясно ... гроздето е кисело! Голям мерак на авторката за този пън, Мафани, ще ме прощаваш!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 10:46 от Октопод с рокля

# 26
  • София
Съгласна съм абсолютно и с двете статии, макар да имам някои забележки по стила.  Mr. Green Браво на дамата, която и да е тя, за искреността и смелостта - "общественото лицемерие" е наистина голям проблем, а в България си е направо слузест и вмирисан.

да, може да се адмирира смелостта, с която искрено излага арогантните си коментари по теми, по които е пълна невежа. а очевидно и ти, щом ти допадат. визирам първата статия, втората не ме вълнува.

# 27
да, може да се адмирира смелостта, с която искрено излага арогантните си коментари по теми, по които е пълна невежа. а очевидно и ти, щом ти допадат. визирам първата статия, втората не ме вълнува

Бих адмирирала въздържание от твоя страна, що се отнася до коментари към личната ми персона. Не помня някъде да съм споменавала мнението си за теб и степента интелект, която излъчваш - ти на какво отгоре си позволяваш подобни невъзпитани жестове?

# 28
  • София
да, може да се адмирира смелостта, с която искрено излага арогантните си коментари по теми, по които е пълна невежа. а очевидно и ти, щом ти допадат. визирам първата статия, втората не ме вълнува

Бих адмирирала въздържание от твоя страна, що се отнася до коментари към личната ми персона. Не помня някъде да съм споменавала мнението си за теб и степента интелект, която излъчваш - ти на какво отгоре си позволяваш подобни невъзпитани жестове?

коментирам не личната ти персона, нито степента ти на излъчван интелект (не ми слагай думи в устата), а мнението ти по конкретна тема. точно както ти коментираш. това не е невъзпитано в никоя галактика.

# 29
  • При хората, които обичам
Именно по тази причина се въздържах да коментирам първия материал - всеки си има лично мнение. Темата е щекотлива, всяка дума удря по оголен нерв. Била съм в позицията на искащ дете, сега съм в позицията на имащите. Имам какво да кажа, но не желая, защото нито на мен, нито на тези, които ще засегна, ни е необходимо това хабене на нерви.

Общи условия

Активация на акаунт