Коледа наближава...

• 51 428
  • 643
  •   1
Отговори
# 585
  • София
missence, благодаря ти за бързия и много изчерпателен отговор.   bouquet Много хубаво, че си ми пуснала и видео, никак не скачат силно тия топки и изглежда много забавно. На мен лично този вариант най-много ми допада. Много благодаря още веднъж!

# 586
децата на мой пиятели имат фонтана. подарък е на каката. тя го ползва от десетмесечна. сега и малкият, който е на 8 месеца си играе с него. играктата много се харесва и от по- големи деца.
като недостък мога да посоча само големият брой батерии с които се захранва играчката

# 587
  • София
missence, благодаря ти за бързия и много изчерпателен отговор.   bouquet Много хубаво, че си ми пуснала и видео, никак не скачат силно тия топки и изглежда много забавно. На мен лично този вариант най-много ми допада. Много благодаря още веднъж!

надявам се да се радва мъничето  Peace

grubby, да. Затова най-добре със зареждащи се според мен  Wink

# 588
  • София
Имам въпрос с повишена трудност...моят син все едни такива си ги измисля - някой да е виждал да се продава някъде играчка медуза?

# 589
  • София
Имам въпрос с повишена трудност...моят син все едни такива си ги измисля - някой да е виждал да се продава някъде играчка медуза?

ти ме разби  Thinking

# 590
  • София
Shocked хм никъде не съм виждала медуза, но пък може да има евентуално пъзел с медуза и в тия лунните пясъци има морска звезда май, може и медуза да има знам ли  newsm78.

# 591
Здравейте момичета, искам да Ви споделя, че аз и съпруга ми имахме невероятния късмет  Mr. Green да си купим от известна верига магазини последния детски фотоапарат от щанда, който е на Barbie, с USB кабел и диск за инсталиране на компа за сумата от 42 лв. Решихме да го изпробваме и се оказа  Shocked , някаква двупотопна камера, която отделя само силуетите в стаята, като образа е размазан и не се вижда. С една дума фотоапарата не си струва парите. Добре, че от магазина бяхя любезни и ни дадоха възможност да си изберем друга играчка.  #2gunfire #2gunfire  Весели празници!

# 592
Нали ви казах, че на Барби нещата са супер малоумни

НО МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ!  Поръчах в още един сайт (втори подред) интерактивното кученце Лабрадор и ето днес - ами съжалявам, нямаме го в момента. Така вече четвърти ден изгубих...А Коледа наближава, струва ми се късно за преговори

# 593
  • На дивана, под юргана
НО МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ!  Поръчах в още един сайт (втори подред) интерактивното кученце Лабрадор и ето днес - ами съжалявам, нямаме го в момента. Така вече четвърти ден изгубих...А Коледа наближава, струва ми се късно за преговори

Ами те нали всичките от едно място зареждат... По-добре търси нещо друго, не си губи времето!

# 594
Нали ви казах, че на Барби нещата са супер малоумни

В големите маркети го има,отдели 1ч и си готова. Peace

# 595
Аз съм от Пазарджик. В кой маркет, в кой град го има?

# 596
Видях ги в Метро-Варна и Практикер-Варна Peace.....,да не те излъжа  Thinking,но мисля,че и в Пени-Варна имаше такива интерактивни кучета. Peace

Виж и тук....,ако вече не си проверявала....http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/659_1045

# 597

2) фабрика за сандвичи

Дали в Джъмбо ги има  newsm78

Не се прецаквай да взимаш Плей До. В джъмбо има един огромен сет за сандвичи сладоледи и др ястия пак с лунен пластелин, за 30лв, но е огромен. Ние такъв взехме за племенницата на приятеля =)

# 598
  • София
Фабриката за сандвичи не я мярнах, но в Хиполенд я има и там е много по-спокойно от Джъмбо, където днес беше - ад...
marina_ivanova - фабриката за сандвичи няма нищо общо с какъвто и да е пластелин.

# 599
Видях ги в Метро-Варна и Практикер-Варна Peace.....,да не те излъжа  Thinking,но мисля,че и в Пени-Варна имаше такива интерактивни кучета. Peace

Виж и тук....,ако вече не си проверявала....http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/659_1045

на този сайт няма такова куче, за което говоря:
http://www.izgodnobg.com/ceni/602414-Interaktivno-kuche-Labrador.php
него ли си видяла във Варна?

Общи условия

Активация на акаунт