Коледа наближава...

• 51 435
  • 643
  •   1
Отговори
# 630
  • в страната на чудесата
zvanche, ще чакам да ми се обадят от Търново дали са го намерили и ако го няма ще ти пиша на лични да ми обясниш за магазинчето.Благодаря ти много   bouquet

# 631
  • софия
zvanche, ще чакам да ми се обадят от Търново дали са го намерили и ако го няма ще ти пиша на лични да ми обясниш за магазинчето.Благодаря ти много   bouquet
HugНП, но ще се включа довечера, че след малко тръгвам по задачки-закачки.

# 632
Аз искам да попитам кой от пластелините неизсъхва и  и емекичък за игра. На плей - дото не съм доволна за месец се скапвал а имаме  доста фигурки и затова ми се иска един от подаръците да е пластелин

# 633
  • Варна
Аз искам да попитам кой от пластелините неизсъхва и  и емекичък за игра. На плей - дото не съм доволна за месец се скапвал а имаме  доста фигурки и затова ми се иска един от подаръците да е пластелин
Аз не съм съгласна за плей-до - нашият е от септември, през ден се играе с него, всеки път си го прибират в кутийките, и все още е така мекичък, както в началото.

# 634
  • Бургас
Имаме Плей-До от миналия януари.Не е като нов,но става още за игра.

# 635
  • София
нашият плей до стана на месец и още е мек, за коледа пак такъв пластелин ще получи....
иначе варианта е - просто пробваш подред, кой ще ви допадне...но все пак пластелина не е нещо вечно, засъхва, захабява се, омесват се цветовете...

# 636
Мами, някой да знае освен в Лидл (евентуално) къде има този Детски проектор за рисуване:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_7006.htm
Хиполенд имаха нещо подобно, но то се оказа само с 4 картинки.
Казаха ми, че в Джъмбо имало няколко вида от 10 до 30-тина лв, но не знам що за варианти ще са, а и мъжо се трябва да ги избира.... Mr. Green
Също така, ако някой има такова чудо да сподели дали е занималтелно и дали си заслужава (защото покупката ми на Художничката Дейзи се оказа пари,хвърлени на вятъра)   #Cussing out

Здравей!
Този проектор съм го виждала и в Хиполенд на цена 39.99 лв.
В Лидл е 25 лв.

И видях нещо подобно в магазин Вега за около 16 лв.
Това е едно от нещата,на които съм се спряла да взема на малката.
Пък и ако не си заслужава 16 лв по могат да се преглътнат отколкото 40 лв., пък и ще имам възможност да и купя нещо друго.
http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=3743

Този проектор е голям боклук (според мен поне) ... не си заслужава парите. Прожектира в горния край на дъската, супер дребнички са картинките, ако ги уголемиш се размазват ... голямо разочарование беше за моя син

# 637
  • Бургас
Кой от двата?Предполагам имаш в предвид този от м-н Вега?

# 638
Да, този от Вега-та имам впредвид. Май беше на Симба. Купувах съм го от Метро за 16-17 лв  Peace

# 639
Мами, някой да знае освен в Лидл (евентуално) къде има този Детски проектор за рисуване:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_7006.htm
Хиполенд имаха нещо подобно, но то се оказа само с 4 картинки.
Казаха ми, че в Джъмбо имало няколко вида от 10 до 30-тина лв, но не знам що за варианти ще са, а и мъжо се трябва да ги избира.... Mr. Green
Също така, ако някой има такова чудо да сподели дали е занималтелно и дали си заслужава (защото покупката ми на Художничката Дейзи се оказа пари,хвърлени на вятъра)   #Cussing out

Здравей!
Този проектор съм го виждала и в Хиполенд на цена 39.99 лв.
В Лидл е 25 лв.

И видях нещо подобно в магазин Вега за около 16 лв.
Това е едно от нещата,на които съм се спряла да взема на малката.
Пък и ако не си заслужава 16 лв по могат да се преглътнат отколкото 40 лв., пък и ще имам възможност да и купя нещо друго.
http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=3743

Този проектор е голям боклук (според мен поне) ... не си заслужава парите. Прожектира в горния край на дъската, супер дребнички са картинките, ако ги уголемиш се размазват ... голямо разочарование беше за моя син
подкрепям - боклук е

# 640
Аз мисля да подаря на мъжа ми това http://panairzadushata.com/index.php?page=shop.product_details&a … mart&Itemid=1. Хем е оригинален подарък, хем ще му се радваме двамата.Simple Smile))) Весели празници!

# 641
Аз мисля да подаря на мъжа ми това http://panairzadushata.com/index.php?page=shop.product_details&a … mart&Itemid=1. Хем е оригинален подарък, хем ще му се радваме двамата.Simple Smile))) Весели празници!
Не познавам нито теб, нито мъжът ти, за да коментирам избора ти, но за мен, това е най-безмисленият подарък, не конкретно, а изобщо подаръци от този род. Дано го зарадваш! Весели празници и на вас!

# 642
  • София
За пластелините, наистина Плей до е най-доборо, на което съм попадала...само настина е много важно да се прибира след игра. моята щерка се заплесва и все трябва да я следя, за да не се налага да купувам нов.
Много съм доволна и от Муун До-то..или  нещото, което се води Лунен пластелин. Много е приятен за мачкане, мекичък е,  не изсъхва. Могат да се правят разни фигурки от него...но пък не е толкова пластичен като другия...а да не говорим, че хич не е рентабилен  Mr. Green

За проекторите, чух че тези на Лидл били супер малко бройки по принцип... #2gunfire
Ходих и до Джъмбо на България, там имаше само 2 вида - на Батман и на Спайдермен...и не ме устройваха. Хиполендския от брошурата е много ограничен и не си заслужава..има само няколко картинки.имат отделно пък и само на Бен10 Confused

Аааа...и да споделя нещо - днес попаднах на нов Хиполенд, който беше празен.....!!!1
Намира се на околовръстното, преди кръговото на Драгалевци като се идва от Бояна. Голяма стъклена сграда (до мебели Станков), в която също има Пикадили и DM....!!!!!! Много се изкефих, щото ми е близо Laughing

# 643
  • София
Цитат
За проекторите, чух че тези на Лидл били супер малко бройки по принцип...

с всички промоции на ЛИДЛ е така. Целта е да се струпа народ, да се избият за малко бройки, а останалите, които не се уредят с промоции, все ще пообиколят (така и така са отишли) и ще оставят някой друг лев в магазина- стара, но изпитана стратегия Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт