ОКТОМВРИЙКИ сме и темите "ядем" като еклери със крем!

• 24 562
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Момичета, здравейте и от мен! Hug
Аз съм добре.Бебчо също.Папка много и на 20 сме на контролен преглед при педиатъра.
За всички, които съм изпуснала до сега - честити бебчовци!Да са ви здрави и много щастливи!
 Hug Hug Hug

# 631
  • sofia
Сега за колана.Супер е и ми върши страхотна работа.Корем нямам ама грам , но изобщо не го свалям.Дори нощем спя с него.Сестра ми ми го е купила от някаква много голяма санитарна аптека на попа до художествената гимназия.Каза , че е имало 100 вида колани от 6 до 100лв.Този е български и е от по-евтините със сигурност , но наистина върши супер работа.
Бу благодаря за информацията успокоих се , че много се бях притеснила.
Отивам да чета.

# 632
  • Варна,морето,сините вълни...
Честити бебчета на Съни, Иринополис, Мишана и Пресита! Да са им живи и здрави!!! На мамите пожелавам бързо възстановяване и завръщане сред нас!!!
Не съм, страхотен разказ...аз като една от последните в списъка с чакащите, си пожелах да се отърва така леко, без да ме скове шубето и в настроение като теб Hug
Лейди,радвам се че вече сте си в къщи. Много здраве ви пожелавам! Heart Eyes
Боб4енка честит ти слинг,със здраве да го ползваш!  bouquet
ГК, разпиши пътния лист на беборанка след 22-ри, че да е скорпионче,както тайно се надяваш  Wink

# 633
Даарена, кажи моля те какъв точно е този колан-медицински ли?

# 634
  • sofia
Ох много ме е яд , че изхвърлих опаковката иначе щях да ви я пусна да я видите.Колана е ластичен много стегнат отзад с двойно залепяща лепенка,не знам дали така се казва и с нея се коригира размера.Български беше със сигурност, но наистина върши супер работа.Наистина корем нямям грам а ми беше огромен.

# 635
ей, Дарена, напомни ми че си купих еластични гащи - сега отивам да ги намеря и от утре - с тях

# 636
Момичета, колко време след раждането могат да се слагат такива еластични колани или гащи?

# 637
Благодаря ви за пожеланията!  Hug Много се радвам, че наближава утрешния ден.

Не съм, много окуражаващо звучи за твоето раждане.  Simple Smile Хубаво е човек да знае, че винаги го има и този вариант!

Не знам още какво да пиша, защото всичко чета, но забравям почти на секундата!  Embarassed

# 638
Облаче, на теб ти е простено! Много успех ти желая утре. И бързо възтановяване Hug

Скорпиончетата са от 23.10 до 22.11  Wink

Не съм, дай Боже всеки му такова раждане като твоето! Започнах да се надявам Blush

# 639
  • София
Честито на Иринополис и Пресита!
Иринополис #Shocked как успя?!

Краси, я дай да предизвикаме съдбата, искаш ли? Викам ти да си следващата! Mr. Green

# 640
  • У дома
Честито на Иринополис и Пресита!

Какви колани обсъждате, моя корем поспадна, но има още доста какво да се желае.

Полиглот, ако намериш при нас пиши да ходя да си взема и аз, нямам представа къде може да има

# 641

Краси, я дай да предизвикаме съдбата, искаш ли? Викам ти да си следващата! Mr. Green

newsm44 smile3521 hug yes
Ако вземеш да познаеш, специално ще дойда да те почерпя Hug

# 642
  • София
По път за родилното ли ще минеш? Crazy

Дребната не ми слиза от ръцете. Преди малко готвих с нея. Аз бъркам соса, ъя ми виси на рамото ooooh! Като я оставя до минутка е будна, калпазанката ми сладка Twisted Evil как усеща като спи и на топло я слагам не знам newsm78

# 643
Цитат на: titka.banditka [size=10pt
ГК[/size], разпиши пътния лист на беборанка след 22-ри, че да е скорпионче,както тайно се надяваш  Wink
Сега ще и кажа Mr. Green

# 644
Сега да питам мамите със секцио. От кога може да се ползва такъв ластичен колан след операцията? Ще ползвате ли някакви кремове против белези и от кога?

hailie, Arim, благодаря че се интересувате от моето кърмене  Hug, но да си призная нямам напредък  Embarassed, защото наблягам на количествето на храната. Главно се изцеждам и давам с шише + АМ, но не съм се отказала, предлагам й гърдите и когато засуче я оставям. Това което ме притеснява е, че после става много неспокойна и огладнява бързо, по което съдя, че не е сукала добре, а в момента ни е важно да качваме качествено  Simple Smile.

mama - Smehorana, как са коликите при вас?

При нас коликите са ужасни, не съм вярвала че толкова много могат да мъчат малката ми Еви  Confused. Таткото изнамери някакви mp3-ки наподобяващи звуци от утробата и снощи дали от тях или от новите капки плака по-малко. Да си призная и на мен ми действат приспивно тея звуци  Grinning, но с толкова малко сън и права мога да заспя  Grinning.

Ние имаме червено родилно петно на челото във формата на V, таткото също има на същото място. Малко се притеснявам, че е на лицето. Педиатърката ми каза да не мажа с нищо освен кремче за лице и щяло само да си изсветлее. Някой да се е сбъсквал или да има повече информация за тези родилни петна?

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 22:43 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт