ОКТОМВРИЙКИ сме и темите "ядем" като еклери със крем!

• 24 551
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
kalinche, ние сме много дребнички и не смея да я оставям само на кърма, дохранвам с АМ задължително, а от там тя трудно се храни на гърда защото на шишето й е по-лесно.

daarena, надявам се да се махне или поне да изсветлее много, защото е на цялото й чело. На татко й белега още си седи, което ме кара да мисля че и нейният може да остане  Rolling Eyes.

# 661
  • София
Ето я и щастливата мама Съни Simple Smile

# 662
Сладуранка   bouquet

# 663
честито на новите мами!

за кихането на мен ми обясниха,че е често при новородените,защото всички миризми са нови за тях и тр. време да свикнат с това. така,че е нормално.
орхид, и аз знам,че избледняват тези петна,но предполагам,че е индивидуално по кое време,ти не се тревожи излишно. нищо не каза за сушоара,пробвахте ли го?

аз искам да попитам кога те взимат в патологията?

# 664
Добор утро мамчета,

Тази сутрин кафето е от мен.
Бебко ме събуди гладен гладен и на мен сега не ми се спи.
Искам да попитам вече родилите мами  дали имат такъв  проблем- аз от 2 дни не се чувствам много добре , едно ми е изнервено ,притеснено , дразня се от най-малкото нещо , хората около мен ме дразнят . Много често се карам с мъжа ми, майка ми и всички които са около мен , плача без причина .  Cry Незнам какво ми става . Tired Моля ви дайте съвет , това следродилна депресия ли е ?

# 665
  • Сливен
добро утро и от мен,
tzzzvety мерси за кафенцето

Ето я и щастливата мама Съни Simple Smile

браво,много са сладки  Hug
днес съм на консултация,но ми е много трудно вървенето,не знам вече имам чувство че ще го изръся някъде,и като вървя получавам по често контракции
ще накарам мъжо да ме закара и после ще се отчитам  Wink

# 666
  • София
Добро утро, слънчица  Hug
Докато ние сме си спинкали сладко, мама Полиглот се е понапънала тази нощ и си има бебенцееее

“Тази нощ в 1,05 ч. се роди Яница - нормално, 3200 г, 51 см“
Браво на мама Полиглот, да й е здравичка и кротичка рожбата   bouquet А на нея бързо възстановяване и бързо да се връща и да разказва  Hug
Сега се връщам да видя кой е будувал вместо мен тази нощ.

# 667
  • Сливен
БРАВО НА МАМА ПОЛИГЛОТ,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ЯНИЦА,
ЕЙ БРЕМЕНЕЛКИ ,СТИГА СМЕ МЪРЗЕЛУВАЛИ АМИ ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР  hahaha Joy

# 668
  • София
Днес стискаме палчета на Облачето за секциото и чакаме хубави новинки  Mr. Green Хайде Облаче, успех и само спокойно, всичко ще е по учебник при теб, изненади няма откъде да дойдат  Heart Eyes

Орхидейке, моят син има родилно петно на бедрото, разказвала съм вече тук. Свеки държеше цели щайги с плодове на балкона и никога не каза “вземи си“, а бяха гладни времена - кризата 1996-1997 г. Гепих си една кайсия, вратата хлопна - някой се прибра и аз се  стреснах и се хванах за бедрото. Бебчо се роди с кайсия на бедрото - наситено кафява. С годините не изчезна, само поизбледня и се разтегна ор растежа. Но мисля, че при Евичка е друго. Виж Йована на Бобчето - родила се е с петно на лицето, а каква красавица е сега, няма и следа от него  Simple Smile Сигурно и вашето е някакво подобно и ще се махне  Hug

tzzzvety, прилича ми на следродилна депресия. Не е страшно, ще изчезне. Обяснява се с рязката промяна на хормоналните нива - до раждането хормоните са работили в един режим, а след това рязко са преминали в режим “мама“. За нула време че се наместят и ще се успокоиш  Hug Не мисля, че е нужно да пиеш успокоителни, но не съм лекар и за свое спокойствие може да питаш.

miriams28, и аз имам трудности с ходенето. Днешната консултация може да ти е последна  Heart Eyes

# 669
  • Сливен
м да арим дано,ти как си
за петната -
моят син се роди със синьо петно на опашката,първо мислих че при раждането е станало,но то не се махна,а после с годините изчезна  Peace
аз съм се родила с ягода на бедрото (майка ми крала ягоди  Wink)
в началото е била наситено червена а семките по-тъмни ,но с течение на годините избледняваше и се разтягаше и сега вече не се забелязва
за облачето много  Praynig Hug fingerscrossed
всичко да мине безпроблемно и после да си гушка малкото облаче  Hug

# 670
  • София
Ами, аз си чакам и съм си много добре  Mr. Green Има още малко време, ще почакам.
Ти явно ще откараш поне до термин, освен ако не започне днес  Simple Smile

# 671
  • Сливен
то моето почва от миналия месец,почват ме болки и после спират ,само ме лъже детето,ама като гледа какво е навън може да не му се излиза  hahaha
хайде мацки лек ден
а на всички които им предстои среща с малките съкровища леко и безпроблемно раждане  Hug
после пак ще ви видя

# 672
Честито на Полиглот!
Много късмет тази седмица,на които предстои да гушкат бебчовци!

Ние сме добре,спаднали сме с 100гр ,а от вчера вече наддаваме!
Ще ни изписват на шестия ден в сряда!

# 673
  • Сливен
pashic  Hug ,хайде да се прибирате у дома и да се гушкате

# 674
  • София
pashic, много се радвам за вас  Hug Как ще пътува твоето съкровище до Бургас, като е толкова мъничко?
А с Нани Банани какво се случва? Куде са тр? Всичко наред ли е?

Общи условия

Активация на акаунт