ОКТОМВРИЙКИ сме и темите "ядем" като еклери със крем!

• 24 533
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Честито на мама Полиглот  Hug

Мила също се роди със синьо дупенце и в болницата ми обясниха, че защото ще е матова, затова го имала и постепенно, но скоро чак избеля. Но става въпрос за синя опашка Rolling Eyes

# 676
Честито на мама Полиглот. Да й е жива и здрава малката Яничка и да папка много! newsm18
Miriams28, успех да прегледа днес, дано да е последния преди раждането. Praynig
Аз и  досега си ходя нормално, направо все едно нищо не ми е.

# 677
Добро утро настоящи и кандидат мами  newsm53

Аз пак си пободувах тази нощ, но то вече....не ми прави впечатление Wink

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ, СДОБИЛИ СЕ С МАЛКИТЕ ВЪРЗОПЧЕТА
  ylinfant

Ние вчера си сглобихме и количката и съм много щастлива, много й се радвам  Embarassed
Днес чакам две кандидат мами да ми додат на гости на по   food010

Дават го дъждовно, ама на мен хич не ми пука  newsm53 нали скоро ще си гушкам малкото бебче!

# 678
  • Варна
Честито на Полиглот да и и е жива и здрава малката принцеска   bouquet
Ние си правим ритъм на ново, все едно сега сме се родили  Simple Smile Кърмата успях да възстановя, след като на втория ден след като ни приеха в болницата, почти беше спряла, благодаря на една консултантка от Варна Иви, на която се обадих за съвет, това беше единствено което можех да направя за детето си докато е в интензивно отделение, да му запазя кърмата Tired Пазете се много, при малките всичко става мигновено, на мен ми е второ дето, но толкова се наплаших, че не мога да ви опиша,, как бързо се разви всичко. В крайна сметка пневмонията се оказа от стафилококи в носа..... Ако си спомняте много хора се отказаха да раждат в АГ Варна заради тази вътршноболнична инфекция, е честито ни на нас. Че и тази гадост няма оправия както четох, ще си влачим сигурно до годинката, е купихме едно кремче за носа, да видим. Лекарката, която ни следи, на която съм много благодарна за всичко, разбира се, не каза за тази вероятност от кувиоза в АГ, понеже работи и там, тя предположи и друго, което също е възможно, но аз съм по склонна за първия вариант. Нали ме  болеше гърло през бременността почти всеки месец гърлото. Както и да е, дано всичко остане зад гърба ни, а дребното ще го пазя още повече.
Съжалявам, че не се включвам по другите теми, но не съм успяла да ви изчета, малкия вчера доста плака вкъщи и сучи почти на час, през другото време иска на ръце  Laughing Надявам се пак да си направим хубав ритъм както преди болницата.
На неродилите пожелавам леко раждане  Hug
Оле, Димяни още не съм в час кой е вписан, кой не, дайте ми ден два да се съфирясам и пак ще помагам.

# 679
Честито на Полиглот, живи и здрави да са и скоро да си се гушкат у дома  bouquet
Орхидейче Андреа има хемангиом(червено родилно петно) на челото до косичката . Отначало бяха казали че до 6 месеца ще изчезне, но се консултирах с доста лекари и казаха че до около 6 годинки ще изчезне(ако не лазер) . Нейното петно започна да избледнява след 1 годинка,  още си го има, но избледнява и смятам че ще изчезне. А Стефан си имаше синьо на дупето няколко години, но и той си е доста мургав Mr. Green

# 680
  • У дома
Честито на Полиглот! Да е жива и здрава малката Яница и много да ви радва!

Чакам да се приберете у дома и да разкажеш как е минало  Hug Бързо възстановяване!!!

Аз май нещо се разболявам, снощи се събудих вир вода, беше ми и лошо, незнам как успях да накърмя малкия и да сменим памперса, присви ме и стомаха  ooooh!. Тази сутрин съм с леко главоболие, малко ми е некомфортно на носоглътката и кихам. Изпих една тубичка Осцилококсинум, запалих и печката. Мисля днес повечко да полежа, дано и малчо е послушничък.

Снощи много трудно заспа, през половин час все търсеше да яде, смучеше си пръстчецата, накрая така му се спеше вече, изнерви се, както и аз, не искаше да яде, памперса му сменен и тогава тати го гушна, аз съм заспала, а те се приспаха.

Днес времето е отврат, но пък чакаме още хубави новини.

# 681
Честито на Полиглот   bouquet
Ние след дъългото приспиване снощи, след като заспа благополучно в 2:30, тази сутрин спахме почти до 9  #Crazy Лошото е, че и аз съм се отнесла - снощи тъкмо я приспах и чух комар! Ей, направо откачих като си помислих, че може да ми нахапе детенцето, но не успях да го открия. Два часа го дебнах да се покаже, накрая съм заспала от изтощение, та до сутринта...

# 682
Честито бебче на Полиглот!   bouquet

Орхидейке, тези петна и аз знам, че избледняват. Не се тревожи.
Те малките бебета какви ли не петънца имат. Нико пък сега се е опъпчил на разни места,
ама едва ли нещо мога да направя.

Цвети, аз съм пропуснала, но това първо бебе ли ти е? Аз с Мила се чувствах по същия начин.
Не ме хвана депресията, но бях ужасно изнервена, изкарвах си го на всеки около мен, ужасно ме дразнеше буквално всичко.
Абе изпокарах се с домочадието и аз. Аз си го обясних с безсънието и въобще огромната промяна,която настъпи в живота ми.
И хормони, разбира се.

Арим, тя Пашик в Бургас е родила. Simple Smile

Аз ще водя Мила да играе на зала. Че от днес е във ваканция. Ще взема и бебо, дано да не е претъпкано с деца само.

# 683
  • Сливен
минавам на отчет  Wink
шиика изгладена,почти изтънена,3 см разкритие
бебо тонове добри и като ме гледала отивал над 4 кг
доки искаше да ме приемала и да ме слагала на системи ама аз и казах да изчакаме,няма смисъл като нямам болки да ме слага на системи,каза че събитието е много близко,може и днес ,и като се прибрах и ме  почнаха болки
да видим дали ще се запознаваме с малкото човече или ще изчакаме да ни мине термина  Party

# 684
  • София
Честито бебче на Полиглот!
ДА им е жива и здрава!  Heart Eyes Hug  bouquet

Фата,завидях ви за спането! Simple Smile

Облаче,стиснати палчета и чакаме новинки!  Praynig Hug

Лейди,хубаво е че сега сте добре! Praynig Hug
Дано нямате вече такива изпитания! Praynig
Аз чесно казано не съм влизала нищ да коригирам по темата само Олето но просто нямам възможност много за момента ще започна да се включвам де Simple Smile

# 685
Хайде, Мириамс- успех и леко да минава Praynig

# 686
  • Сливен
мерси мамамила,сега чакам и засичам

# 687
  • София
Леко раждане и от мен  Praynig
Всичко ще мине добре  Heart Eyes
После ще разказваш  Simple Smile

# 688
Честито бебче на Полиглот.

Мириамс, явно ще е скоро, ама то и ти е време, като ти гледам линийката. Дано мине леко и безпроблемно. При коя докторка ходиш?

# 689
Леле, не съм влизала от петък, а тук се напълнило с нови бебенца!  Heart Eyes

Честити синчета на Нани-Банани, Скорпиончето, Ради, Мариети, ГИ, Мишана13, Иринополис!

Честити дъщерички на Пашик, Марвелъс, Ноел, Съни, Полиглот!

Желая на всички дечица да са здрави, щастливи и спокойни и да носят много радост на родителите си!

Нашата "Погача" мина в събота, беше лудница и нямах време много да чета, макар че видях много интересни теми, които сте обсъждали.

Стискам палци на мамите 2 в 1 за леко раждане и сладки бебчета!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт