Fragrancedirect.co.uk- 11!

• 47 004
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
Днес си получих поръчката направена на 07.11 шипната на 08.11.
Комлект гримове за подарък и зеления чай на Елизабет Арден

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 21:09 от Sun's

# 376
  • БУРГАС
И моята поръчка направена в събота е кансалирана.Сега им писах защо, и все пак, че си я чакам.

# 377

Извинявай, гримовете на Колор Институт ли са? Аз много се поблазних от един техен куфар преди 2-3- години. Купих го от Бонжура за около 60 лв. ooooh! Но съм много разочарована от качеството...

# 378
момичета, използвала ли е някоя от вас козметика на ROCHAS, по-конкретно ме интересува пудрата на прах  http://www.fragrancedirect.co.uk/rochas/rochas-evenscent-loose-p … 10g/invt/0029599/ ? Доволни ли сте от нея, матира ли, дълготрайна ли е, всичко Mr. Green?

Аз я имам тази прахообразна пудра на Роша,но честно казано не съм много доволна.Стои ми доста "брашняно" на лицето.

# 379
  • където си пожелая...даааа...
момичета, използвала ли е някоя от вас козметика на ROCHAS, по-конкретно ме интересува пудрата на прах  http://www.fragrancedirect.co.uk/rochas/rochas-evenscent-loose-p … 10g/invt/0029599/ ? Доволни ли сте от нея, матира ли, дълготрайна ли е, всичко Mr. Green?

Аз я имам тази прахообразна пудра на Роша,но честно казано не съм много доволна.Стои ми доста "брашняно" на лицето.
Мерси мила за отговора Peace! А мога ли да ти питам още нещо за нея - брашняна в смисъл бяло ти прави лицето ли, а също и като трайност и матирне  как е? Ако не ти се отг., няма проблем Laughing

# 380

Мерси мила за отговора Peace! А мога ли да ти питам още нещо за нея - брашняна в смисъл бяло ти прави лицето ли, а също и като трайност и матирне  как е? Ако не ти се отг., няма проблем Laughing

Някак си не си харесвам лицето си с нея Thinking.Стои неестествено и си личи,че си напудрен.Имам други пудри,които от топлината на кожата ,малко след нанасянето се сливат с нея и не си личат.При тази нямам това усещане.Но все пак това е при мен.Пудрата не е скъпа Money и ако искаш можеш да рискуваш.Може  при теб ефекта да е друг и да ти допадне Peace.

# 381
Аз имах поръчка от 29.10 и дойде предната седмица, за около 10-11 дни. Доволна съм от парфюмчето на http://www.fragrancedirect.co.uk/calvin-klein/calvin-klein-etern … 0ml/invt/0003770/ ненатрапчиво, ще си поръчам и това http://www.fragrancedirect.co.uk/calvin-klein/calvin-klein-etern … 0ml/invt/0003770/ и http://www.fragrancedirect.co.uk/calvin-klein/calvin-klein-etern … 0ml/invt/0001557/

# 382

А може ли някакво описание на парфюмчето  Praynig
Някой ако може и да даде отзиви и за бюти и слънчогледите на Арден, ще съм много благодарна   bouquet

# 383
tea23,Зеления чай на Арден е хував,свеж и летен,но е толкова нетраен,че изобщо не си струва NaughtyСлънчогледите ги поръчах лятото,но не бих повторила!Също е летен,цветен,но при мен тези 2 парфюма са толкова нетрайни.... Mr. Green,но при всеки е различна трайността на парфюмите!

# 384
Beauty на Арден си струва - лесен за харесване, цветен аромат. И траен на всичкото отгоре  Mr. Green Поне на мен  Peace

# 385

А тези поръчки чрез посредник ли сте ги пуснали или директно?
Аз на 09.11 пуснах чрез Габко,още същия ден след обяд ми я шипнаха,а от Габко още не са ми пратили мейл,че е получена.Малко се притеснявам,защото а първи път поръчвам,чрез посредник.Някой от вас поръчват ли чрез Габко?За колко време горе-долу доставят?

# 386
  • София-Младост
А тези поръчки чрез посредник ли сте ги пуснали или директно?
Аз на 09.11 пуснах чрез Габко,още същия ден след обяд ми я шипнаха,а от Габко още не са ми пратили мейл,че е получена.Малко се притеснявам,защото а първи път поръчвам,чрез посредник.Някой от вас поръчват ли чрез Габко?За колко време горе-долу доставят?
Това е от мейл на Г до мен:
Когато пратките Ви пристигнат в София, ще получите мейл и смс с информация за
броя пратки, техните килограми, дължима сума за транспорт от УК до БГ.

Габко пътуват от Англия всяка неделя, така че днес или утре ще са тук. Simple Smile
Аз тогава пък да те попитам, от фрагранса разпитваха ли те защо има разминаване в билинг и шипинг адрес?

# 387
На 2ри пуснах за Габко на следващия ден беше шипната и на 11 ми писаха,че е тук .За справка вс неделя имат курс,ако имате въпроси направо към тях може да ги зададете,че се смята за реклама в темата за ибей предупредиха  Tired

# 388
  • БУРГАС
Моята е сторнираха и 2-та адреса ми бяха на Габко( на новия адрес ли ги пускате вече).Н а който му е сторнирана може ли да се включи да каже дали след разговор с тях им е пускат.Може ли и също така на който му е шипната през Габко, да ми даде може и на лични адреса да сравна да не съм го сгрешила.

# 389
  • София-Младост
Моята е сторнираха и 2-та адреса ми бяха на Габко( на новия адрес ли ги пускате вече).Н а който му е сторнирана може ли да се включи да каже дали след разговор с тях им е пускат.Може ли и също така на който му е шипната през Габко, да ми даде може и на лични адреса да сравна да не съм го сгрешила.
Имам подозрение, че не са ти канселирани заради адреса...

Общи условия

Активация на акаунт