Fragrancedirect.co.uk- 11!

• 47 000
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
А тези поръчки чрез посредник ли сте ги пуснали или директно?
Аз на 09.11 пуснах чрез Габко,още същия ден след обяд ми я шипнаха,а от Габко още не са ми пратили мейл,че е получена.Малко се притеснявам,защото а първи път поръчвам,чрез посредник.Някой от вас поръчват ли чрез Габко?За колко време горе-долу доставят?
Това е от мейл на Г до мен:
Когато пратките Ви пристигнат в София, ще получите мейл и смс с информация за
броя пратки, техните килограми, дължима сума за транспорт от УК до БГ.

Габко пътуват от Англия всяка неделя, така че днес или утре ще са тук. Simple Smile
Аз тогава пък да те попитам, от фрагранса разпитваха ли те защо има разминаване в билинг и шипинг адрес?
Не ,не са ме питали,два пъти вече поръчвам.
А,те кога пращат мейл,когато е в София така ли?!А аз си милслех,че когато ги получат на адреса в Англия.Значи тези дни може да очаквам Laughing
А има ли посредическа фирма,която има офис във Варна(за да си спестя разходите за куриер),може и на лични,щом е реклама?

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 14:39 от kremstef

# 391
  • БУРГАС
Сега говорих с тях кацалиранами е заради билинг адреса, не етоз като на каратата ми, и сега се чудя къде се сменяше билинга да мие тукашния адрес.Ако някой знае нека ми подскаже

# 392
  • София-Младост
Сега говорих с тях кацалиранами е заради билинг адреса, не етоз като на каратата ми, и сега се чудя къде се сменяше билинга да мие тукашния адрес.Ако някой знае нека ми подскаже
Сложи си нещо в кошницата и все едно ще поръчваш, на трета стъпка в ляво излиза билинг адреса и можеш да го промениш.

# 393
tea23,Зеления чай на Арден е хував,свеж и летен,но е толкова нетраен,че изобщо не си струва NaughtyСлънчогледите ги поръчах лятото,но не бих повторила!Също е летен,цветен,но при мен тези 2 парфюма са толкова нетрайни.... Mr. Green,но при всеки е различна трайността на парфюмите!

Мда, много е нетраен зеления чай, въпреки че аз много си го обичам. Слънчогледите по мое скромно мнение са за по зряла жена.

# 394
Момичета имате ли отзиви за тази серия продукти на Baylis & Harding http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0027433&cm_vc=productpage/  bouquet

# 395
Момичета,аз вчера си взех поръчката направена на 09.11.Пристигнала е на 13.11.
Имаше питане за  този комплектна Елизабет Арден дали е с чанта....с чантичка е,която не е нищо особено. Peace

# 396
  • Smallville
Момичета имате ли отзиви за тази серия продукти на Baylis & Harding http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0027433&cm_vc=productpage/  bouquet
Аз си взех няколко сета,но са все за подаръци и не мога да дам мнение,само искам да отбележа,че нещата са доста тежки,все с големи милилитри и доставката се оскъпява доста-последнта ми поръчка с тях ми коства 28лв посредник и 20 лв куриер до наше село.Реших,че не си заслужава,верно нещата са по 2-3-4 паунда ,но като разхвърлих и доставката,не ми изглеждаше изгодно Crossing Arms

# 397
Е, защо не си ги поръча до твоя адрес, а чрез посредник!? Така дори и да ти начислят 2,48 и после по 1,99 за доставката на продукта, ще ти излезе по-евтино! Rolling Eyes

# 398
  • Smallville
Защото освен тях имах десетина дреболийки-моливи,червила и други.Смятах ги и така но не ми излизаше по-евтино,с посредника дойде по-евтино,но пак скъпо Tired

# 399
Ами дребните неща с посредник, а тежките сетове на личен адрес друг път! Laughing

# 400
  • Smallville
Да,така ще бъде май Peace

# 401
Здравейте!
Днес си получих този парфюм.
http://www.fragrancedirect.co.uk/vivienne-westwood/vivienne-west … 0ml/invt/0011248/
Много ми харесва.  Поръчах го, обаче от Амазона там е малко по-евтин и е с безплатна доставка до УК.

Бижу, благорадя!     bouquet

# 402
Да похваля сайта: поръчка, която направих в петък, беше шипната вечерта, а вчера - в понеделник я получих  Peace

# 403
Имаше питане за  този комплектна Елизабет Арден дали е с чанта....с чантичка е,която не е нищо особено. Peace
Да похваля сайта: поръчка, която направих в петък, беше шипната вечерта, а вчера - в понеделник я получих  Peace
Тези поръчки чрез послредник ли ги получавате?Аз от моята поръчка,направена на 09.11. нямам ни вест ни кост Rolling Eyes (пусната чрез Г.)
Дали да не им пиша newsm78

# 404
Не,аз моята си я получих по Пощата,както обикновено. Peace

Общи условия

Активация на акаунт