Както и чистачките, министрите, шофьорите, учителите, продавачките, счетоводителите, съдиите, каруцарите и всички др., вкл. хората от твоята професия.
Ти какво работиш? Няма да те питам как.
Хайде ако обичаш да смениш тона, а!
Ако само аз съм го чула щеше да е прекрасно, ама не съм само аз. А конкретно от тази болница не само съм чула, а съм писала още в началото собствен опит.
Да, твърдо си стоя зад думите, че искат само пари. И точно там се разнасян с парчетата пица по коридорите по цял ден и бебета, които са сами стоят по 12 чАса с един памперс. И ги изписват неизлекувани.
Ти като преминеш през нещо подобно може да говориш с назидателен тон на останалите.
Нито ти, аз нито аз ще променим мнението на хората. Те си съставят собствено, от собствени наблюдения.
И щом по-голямата част смятат, че друго освен да взимат пари незаконно, под форма на подкупи, неотчетени суми, уж за болницата и т.н., значи се е случило на повечето.
Хайде убеди ги сега, че не е целта им само парите.
Никъде не съм казала, че останалите не са длъжни да си вършат работата.
И като ще вадиш мои думи от контескта, да беше цитирала и началото, където казах, че пациентите все пак са тези които първи са гласували доверие, а лекаря е този който не го е оправдал