Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 105

• 94 107
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
FRESA, твоята каручка наистина прави впечатление, освен че идеята е оригинална и изпълнението е отлично. Много приказна и красива. Аз под тиквата подпори не сложих, затова и ми хлътна в последствие, но не много пък и си беше за вкъщи Simple Smile
Валерия, тоя грозник много добре си го докарала (както винаги успяваш Simple Smile )
Фотка, замъка е супер.
Нелка, то няма какво да се каже още - съвършена!
Стефина, калинката ти е много весела Simple Smile
Рая, чантата е като истинска, мнооого ми хареса Simple Smile
Май пропускам някои...ама наистина всички са много добри. Даже и тия дето сега започват  (то и аз съм така, де) много бързо задобряват Simple Smile

# 676
FRESA о да , каручката . Страхотна е , ще се върна назад да попрочета дали си дала пояснения как е направена .
Усеща се носталгията ...нали   Hug ( гайдата , старата къща , каручката  ) .
Валeрия аз никога не пускам снимки с линк , тази понеже е за другата тема и затова  Grinning . Дзверо ...как ти идват тези страхотии , тортата определено ще е вълнуваща . Какво стана с топките  Laughing ?
Стефина красива калинка
цолова , бетина да имам снимки , ще ги сваля днес от другия апарат и кача в снимка.бг
свещичка не е точилка , а едно такива тексторирани листове http://www.countrykitchensa.com/catalog/product.aspx?ShopId=38&a … ;productId=634422 .
 Благодаря за коментарите , чантето си е торта , иначе някой много некадърен китайски шивач ще я е шил  Laughing

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 18:52 от raya_рая

# 677
  • София
Леле,хораааа,колко много страници и толкова красиви торти(и един зловещ домашен любимец Mr. Green)Доста време ще отнеме да отметна всички,но ще се постарая Grinning
FRESA,каручката е много сладурска.
Валерия,откъде ги мислиш тези грозници?Мнооооого яко изпълнение,а и като му чета пропорциите... CrazyЧакам с нетърпение да видя с каква красота ще го съчетаеш Grinning
Леле Рая,чантата е убиец!Невероятна е,а и с тези детайли по нея бая си се забавлявала Grinning
fotka,страхотен призрачен замък!И на мен ми е интересно с какво ги зида тези стени,че аз бях правила нещо подобно,ама беше измъчена история без инструментариум Simple Smile
sunny-n,не се и съмнявам във вкуса на тортата,много апетитна!
nelka.nelka,направо нямам думи да опиша тази красота!Страшно ми харесва!Толкова е стилна,уникална и красива тортата.Всеки един детайл е изпипан до съвършенство!Прекланям се пред таланта ти Hug
Леля Ог,и тортата,и мъфините,и курабийките са много хубави!Много ми харесват и цветовете Simple Smile
stefina,прекрасна калинка си направила!Не личи по нищо да си имала някакви проблеми,явно си много спокоен човек  Hug
Neya,да ти е жива и здрава дъщеричката!Много бонбонена тортичка Simple Smile
Бубе,много се радвам за наградата!Наистина много трогателен жест!Всичките ти произведения са невероятно изпипани и съвършенни.Страшно много ми допада мечето,направо ти се чудя как и апарата си му докарала със всичките подробности:hug:
Анири,добре се е получила Simple SmileКуполчето в средата тортичка ли е,или е кухо?
mishelin,колко е сладка тортичката Simple SmileМного ми допада,а и стези цветове...(любими са ми)
galia3,много добре ти се е получил трансфера Simple SmileКато за първи бих какзала,че е супер Peace
patriyani,как успяваш да направиш толкова много,и все такива мащабни торти с много детайли?Супер са!Ама камиона е страхотен!
Женя 83,с малко по-тънко разточени пеперуди всичко ще си дойде на мястото Peace
Кате,стархотна прахомусокачка(както казваше синът ми като беше малък Mr. Green)
Албенка,честито за страхотната новина HugЛеко бременеене на дъщеря ти!
Ивейн,много хубави курабийки си докарала Simple Smile
Fantasia,хубаво хелуинско торте.
destini,сладки патета Hug
shemet_neveroiaten,Уаааау!Страхотна торта,а и с тези екзотични китки...просто е невероятна! Simple Smile
betina33,много хубава си я направила тази торта с Том и Джери.Като гледам Джери как доволно се е настанил в чука,чак ми става жал за горкото коте Laughing
miravarna,и твоята торта за Хелуин ми харесва,малко дървото ми идва големичко,но иначе си е добре Simple Smile
Ванче,страхотен катамаран,да беше сложила и един делфин да прави компания на човечеца LaughingАма кутията много ми хареса,страхотна е.Като я гледаш не е трудна за изпълнение,но е много ефектна Hug
sVeshti4ka,добре се справяш ти с тортите!Продължавай все така Simple Smile
nandelche,супер си го докарала този Дарт Мол!Жесток е!
Ani_Bоland,тортата е много хубава,а и бебчето добре си го моделирала,само дето малко повече ми жълтее и се слива с цветето Wink
hrisiv,да са ти живи и здрави,и рожденичката,и торнадото GrinningРибока е много готин!
r.i.angelova,перфектни тикви!Много са яки Simple Smile
Tandoori,много хубава торта!Много хубаво съчетание на рисуване и моделиране,а и с тази квилинг техника е много ефектно.Аз също бях намислила да я използвам в една торта,която ще пусна тези дни Simple SmileСтискайте палци да не се проваля,че както не съм правила скоро нищо... WinkИзчезвам да я покривам.Хубав ден на всички Hug

# 678
Нелка, Рая, направо ми скрихте топката с тези изпълнения! На човек просто да му е удоволствие дори да си мечта е да ги опита, какво остава да ги види на живо и да си хапне! Поздравления за фантазията и уменията, момичета!!! Много вдъхновяващо действате! Heart Eyes

Фреса
, невероятно оригинална е тортата ти и изпълнението е чудесно!

Валерия
, много ти е страшен домашния любимец! Ама реалистично си успяла да го докараш! Simple Smile За РА, да не си почнала с много гъст айсинг и затова да ти е било трудно да шприцоваш?

Нинон, успех с тортата!

# 679
  • в семейството
Добър вечер!

Благодаря за похвалите и още повече за забележките! Да, духчетата са малко (бяха 3)! Но пък моят мъж каза, че ги чувал другите  Joy Трябваше да има още и прилепи, ама не можах да си преценя времето  Embarassed . Мислех си, че е лесно и бързо ще стане, ама...уж аз съм кръчмаря  Crazy . За покритието направих захарното тесто от сайта на Димитрана. Предния ден докато го месих беше супер. На следващия, като взех да го оцветявам забелязвам малки грапавинки, приличащи ми на желатин. Не мога да си обясня от какво се получиха  newsm78 . Мраморния ефект получих с черно(те и грапавинките се оказаха удачни в случая). Разточвах и изрязвах правоъгълници само за отстрани.  С една линийка натисках леко върху тестото и правих надлъжните фуги. Напречните ги правих с опашката на спринцовка(защото е кръгла, а фугичките малки). После щерката с тънка четка ги минаваше с разредена във водка черна боя. Вратата е моя измислица. И за нея имах други идеи  Confused

Райче, изпипано до съвършенство! Ципа с отпечатък от истински такъв ли го направи?Обясни по-подробно?
Валерия, трябва да изпратиш на Спилбърг твои произведения!

# 680
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
ninon, кух е купулът, ето тук се вижда.

Valeria, убийствен е твоят уникат! Чакам с нетърпение да завалят тортичките по поводите ти разни. Laughing

# 681
  • Бургас
Лелееее , последните страници са парад на красотата , поредица от УНИКАТИ, нечовешки съвършени торти ! Поздравления момичета  Hug Hug Hug

# 682
  • Варна
Леле, постоянно изумявате с гениалните си творения     bouquet
Аз уж не разбирам още много много, сякаш само мигам на парцали и не мога да повярвам - това сега чанта ли е, торта ли е? А Нелка, еехххх ... съвършенство ...
Благодаря на всички за пожеланията за рождения ден на съкровището ми, а и за похвалите за тортата. Ама тя в сравнение с вашите е като една топка захар  Embarassed Но затова пък в заведението, където празнувахме рождения ден на малката ме попитаха от къде съм купила тортата  Mr. Green
Другата сряда аз имам рожден ден  Mr. Green Мисля да направя кошница с цветя, ще видим какво ще се получи. Мноооооооого благодаря за всички филмчета на Ванчето, от голяма полза са ми   bouquet

# 683
  • Пловдив
Момичета, аз се позагубих, но цяла седмица дребното си е у дома и нямам време за РС-то. Краси го видя вчера какъв щурак е. Добре, че тортите са за уикенда, та спокойно си разпределих и работата.
Видях много интересни и красиви торти - поздрави за всяка една от вас  Hug

# 684
  • София
Добро утро! Simple SmileНай-после да се отчета и аз с нещо Simple Smile
Tandoori ,благодаря за пожеланието HugМного съм доволна от резултата,въпреки че снимките разкриват всичките недостатъци,като нишестето например Mr. GreenОт доста време се канех да направя торта с финтифлюшка,но много се чудех каква да е украсата по "кутията"Та случайно попаднах в нета на разни фигурки,които се правят от хартия по техниката квилинг,и страшно ми хареса.Опитах и се получи много симпатично,а и след като го видях и в/у тортата на Ани,вече бях убедена че това ще да е Simple SmileЕто пускам и резултата
ОЩЕ

# 685
  • Sofia
Райче, топките ли си търсиш, изтъркаляха се всичките.  Laughing
За снимките говорех за всички, турнах те и теб в това число, за да не вземе да ти стане навик.  Mr. Green
Тандури, айсинга беше средна гъстота, правих го със сух белтък обаче такова усилие ми костваше, че на следващия ден бях с мускулна треска на ръцете.
А съм гледала клипчетата ти по темата безброй пъти, именно от тях се запалих да си купя и голям миксер, за да си бъркам айсинга.  Laughing
Може би някой ден бих му дала втори шанс, но това омазване, цветове, разделяне, покриване да не съхне ми е супер изнервящо.
ninon, техниката, която си приложила е много идейна, но сред тази кипра и изящна панделка направо се губи.
От какво я направи панделката, изглежда така крехка, страхотна е!
Сега топките да ви пусна и да отивам да си довършвам другия домашен любимец, който на мен лично ми докара безсънна нощ.  Mr. Green
Този който вчера ви показах изглежда като мутирал петел пред новия.  hahaha
Начесах си и крастата на топки, не знам защо правих и бисквити толкова много, мислех да ги слагам по подложката, но в последния момент промених изцяло визията на тортата, мразя се за това си качество защото в крайна сметка ми остават супер много неизползвани фигурки и куп други джвъчки.
Повече топки не искам да видя в близките месеци, смятам че им се наситих тотално и все пак така и не ми стана ясно точно схемата по която се изчислява как да бъдат разположени шестоъгълниците и петоъгълниците, обаче на поправителен повече няма да ходя.  Mr. Green
Ето го младежа с който ви запознах преди няколко страници, ето му и теренчето.

Детайлите са ТУК

# 686
Много се извинявам,че нахлувам така,но се реших да пробвам и аз да направя някаква торта,но се оказа,че никъде не мога да намеря глюкоза. Sad Може ли някоя от вас да ми каже къде в Сф има? Намерих само някаква на прах-тя става ли за нещо или няма смисъл да я купувам изобщо?
Благодаря ви!   bouquet

ПС:Страааашни торти видях!Направо невероятни!  Crazy Мен ще ме е срам да сложа снимка,ако изобщо нещо се получи от моя първи опит!  Laughing

# 687
  • София
Глюкозата търси в диетични магазини. Peace

# 688
Да,ама в кои?Мъжа ми е в Сф и иска да му кажа-отиваш там и там!Има! Няма да се навие да обикаля.Одеве ходил из Халите да пита,но нямало никъде.  Rolling Eyes

# 689
pebs мисля си че в който и да е голям магазин на диетичния щанд не може да я няма глюкозата  Laughing Аз например сега си поръчах в кварталния супер направиха диетичен щанд(много бедничък) но им казах да ми поръчат и те казаха че няма проблем. Преди това си взимах от Фантастико те също имат такъв щанд. Успех с намирането  Laughing
 Тази глюкоза на прах не става.....

Общи условия

Активация на акаунт