Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата в тази тема, която е пусната?
Какви техники и методи за декориране на торти са споменати в дискусията?
Какви съвети се споделят за приготвяне на крем от заквасена сметана?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата в тази тема, която е пусната?
-
Какви техники и методи за декориране на торти са споменати в дискусията?
-
Какви съвети се споделят за приготвяне на крем от заквасена сметана?
-
Какви са някои идеи за декориране на торти, обсъдени в дискусията?
-
Какви съвети се споделят за омекотяване на шоколадово тесто?

. Кексчетата и сладките са прекрасни . Слагайте ги тези торти в конкурса на Ксеркс , темата е Хелоуин .
И ако може и да кажеш откъде точно ти е "точилчицата" (не знам как да го назова иначе) с която отпечатваш рисунка върху фондана. Виждала съм в ибей и cakesforyou, но не и с толкова хубава рисунка.

И не се сдържах, написах ти няколко думи. Фантастична чанта, съвършена, голяма красота.

Мислиш ли, че ще успееш да заблудиш хората, че тази чанта е торта

и дали въобще е подходяща тази декорация
ужасни са колкото и да се опитвах с върха на четката само да нанасям шарките не стана в един момент се появи и конденза и стана мацаница ,затова си изрязох поотделно детайлите и ги залепих. Колелетата са от руска мастика2 защото съхне по бързо само в една спица сложих клечка за зъби.Тортата от вътре е карамелена торта на ЛУлу от тортената библиотека ,много ми хареса на вкус на децата също следващата ми детска торта ще отново такава .За съжаление нямам снимки в близък план фотоапарата ми не може да прави такива снимки,снимката излиза матна и размазана.Тук имам няколко снимки