Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 105

• 94 107
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Пепиииии,
честит празник! Да бъдеш много усмихната, здрава и чаровна! И все така да ни помагаш, щото който има нужда ти все обяснаваш. Благодаря за което!

Ванчееее,
толкоз години ли те изтърпя мъжо ма?! Аууууу ooooh!. Еми верно си засружава златен медал Crazy
Сега сериозно, много е хубава тортата, въжето много ми хареса, оплетката, усукването. Страхотно.
Да сте живи и здрави още 2 пъти х 20 да се гледате и обичате!

Вал,писах ти във flikr.Супер торта само оранжевата пещара ако можеш да ми я разгадайш ква е?  Joy

Кали,

перфектно изпълнение на обувка и кутия. Не прилича верно на кутия, на мен ми прилича на подиум, пиадестал с обувка отгоре. Изпълнението ти е перфектно, незнам какво повече искате Simple Smile

Бетинаааа,
огромен труд, голямо нещо! Браво на теб, много детайли. Супер си се справила.

Аз пак нямам торта, но тия дни ще си поиграя малко с едни фигурки Crossing Arms

# 76
Пепи, честит празник и от мен. Пожелавм ти всичко най, най, най и НАЙ!!!   bouquet

Ванюшоооо, айде и тук честито!!! Още много дълги години щастлив семеен живот и не спирай да го тормозиш за да му е интересно  Laughing . И един специален букет защото знам, че много ги обичаш   bouquet  Heart Eyes  Mr. Green  Laughing Laughing Laughing

Изчезвам без да кометират щото щерката се разсъблече вече  и крещи чипиууууууууууу ooooh! Tired, после като, ако заспи ще вляза по-подробно

# 77
Като гледам последните торти, чак срам ме хваща да покажа моята, ама толкова труд хвърлих, че няма как а не я цопна.

Бетина, супер пожарна кола! Наистина много детайлна.
Кали и Валерия - просто изящна изработка Simple Smile
Ох, малкото зверче вече не издържа...пак ще се включа.
 Поправям се Simple Smile
Моя пич, да поясня, би трябвало да е undead priest от World of warcraft. Много му се трудих, пак накрая вече бях по-малко взискателна и ми хареса  Mr. Green Утре може би ще имам по-хубави снимки.

михаела73, мисля,  че много добре си справила с тортичката, много нежна.
Ани Боланд, много е сладурска с този биберон бонбон голям Simple Smile
Валерия, сложих снимка и поояснение. Като ти видях тортата за Властелина се сетих Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 22:26 от Fantasia

# 78
  • Ловеч
Пепи честит имен ден   bouquet /сигурно вече си при Албенка/
Ванчей, честита годишнина още поне 2-3 х 20  Peace много идейно това с примката  Wink че пък и златна, явно по не убиват  Mr. Green
Не мога да не отбележа пожарната на Бетина, на Кали перфектното изпълнение под обувката  Wink и на мен ми прилича на кутия за шапки, перфектният труд със шприца, хубавата къщичка и страхотният трансфер на Уинкс на rumqnka , вкусното черешово изпълнение на Татяна , готините мъфинки на Блу-то, Ани Боланд много е сладка тортичката, михаела73 и на мен ми изглежда тортата като недовършена, но иначе изпълнението й е много хубаво, nandelche отново много хубава свещ и като ги съчетаеш с клонките започвам да се втренчвам дали не са истински  Heart Eyes, Миша честита ти радост и да се слушате със зетя  Wink, KikiNiki чакаме разреза, Rumya перфектно изпълнение на пеперудата, аз съм скарана със шприца, та за това ви завиждам на всички вас, които се справяте отлично!
Валерке, страхотна ръка и око имаш! Вас с Дими ще ви тормозя за фигурките с оризона, че нещо не схванах обясненията ти /не съм руса ама явно ще трябва да се боядисам  Mr. Green
Такаа аз торта за сега нямам, обаче снощи една фигурка така ме измъчиии. За първи път правя човек и видях колко е трудно  ooooh! пък при това и полугол .... Тортата е за събота, та се надявам утре да ви я шляпна, че да ме изравните със земята  Mr. Green

# 79
  • Sofia
Бетина, пожарната е супер!
За кексчетата казват, че ако сложиш нишесте не се навдигат много даже си стават равни, не съм пробвала още не мога личен опит да споделя, но не пречи ти да го направиш.  Grinning
Фантазия, този цар ли е крал ли е е много симпатичен, защо с линк го криеш.
Руми, тормози ме, ще обяснявам колкото мога докато схванеш.  Laughing

Сега за тортата да кажа.
Дарилка, това твоето сега подсъзнание ли е или си е чисто съзнание?  Mr. Green
Пещерата както и викаш всъщност е порта, която е отворена и през нея се вижда окото, от страни има и прозорци, които не знайно защо не снимах в готов вид и през тях идеята беше да се процежда светлина.
Като първоначален замисъл мислих да рисувам око от пред с небе и замък а задната страна да е вулкан и планини, да обаче крема ми се втечни ужасно и си направих сметка, че ако я държа повече от 30мин извън хладилника ще стане гаф и трябваше да се прави нещо на бързо, та рисунката се сведе само до окото, което на Дарилка и прилича на други работи.  Laughing
То за това винаги трябва да има бележки от автора, за да се знае какво е искал да каже.  Mr. Green
И от рисунка минах на вариант замък, ще чакам да споделите стегнати кремове които стават за вита торта, че само ганаш не искам да ям, а с желатина сме много скарани и не знам ще ли да се разберем.
Опитах да снимам и стъпка по стъпка, ама като видях че бързо трябва да се действа захвърлих апарата, все пак ето това, което заснех, може на някой да му е интересно:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

# 80

Дарилка, това твоето сега подсъзнание ли е или си е чисто съзнание?  Mr. Green

Сори мацо, ама като го видях, не ми заприлича на никакво око. Може би щото няма зеница, но едно такова рошаво, оранжево и в такива цветове...първата асоциация я знаеш каква е Crazy Важното е, че това не е това, което си мисля, а има логическо обяснение Wink
Благодаря за постъпковия матриа`л. Другия път ще дойда да ти направя клипче  Party

# 81
Пепи честит имен ден  smile3525 честито и на всички други именици!
Ванчеее още мноооого щастливи години да живеете в мир и разбирателство, а също така и в лИбоФФФ  smile3525 а идеята с примката моля позволи да я крадЪ щото май месец правим 10 години  Crazy Ми време му е на моя вече за нея  Crossing Arms
Кики ники да е жив и здрав бащати! Доста сочно звучи твоето изкушение Simple Smile
Ми6а честито ти зет, нали си чувала за майтапа  Laughing Да са много щастливи младите, да се обичат и разбират, и тортата ти е станала перфектна!
Нанделче твоите свещи са ми любими, и са в дъългия списък с торти, които искам да направя  Embarassed
Румянка и двете ти тортички са супер готини
Михаела все се намира някой да "помага"  Laughing, а тръпките остават за нас после Пожелавам здраве и късмет на племеницата ти
Ани Боланд сладко е станало човечето
Танчето на мен ми е най-лесно да покривам с ММФ  Peace, и РМ2 става добре но внимавай с месенето.
Татяна аз си казах на друго масто мнението за твоето изкушение, но тя май не само изглеждала вкусна... това със слънчогледа ще го пробвам, толкова вкусно звучи всичко  Crazy
Кали релефа на капака ми харесва, твоите торти ги познавам без да гледам чий е поста  Laughing
Валерияяя  Shocked е как да покажа мъфините си сега  Crossing Arms newsm43
ето какво правих аз Ванче този втория е за теб   bouquet тук и нататък има още ако ви е интересно /сори за големите снимки ещо е работи както трябва сайта с който ги смалявам Confused/  Embarassed
 offtopic
P.S. За броя на публикациите /както и за намаляването размера на снимките  Blush/ в правила, условия и указания пише, че в готварския публикациите не се отчитат  Peace
Айде лека вечер от мен  Hug

# 82
Честито на всички именници и от мен!   bouquet
Ванче, Честита  ви годишнина! Много любов и още дълги години семейно щастие и рабирателство! Тората е много хубава,а медалът детайлен!
Валерия, тортата ти е страшна! На мен това око ми запилича на врата към пъкъла Simple SmileМного ми харесаха снимките стъпка по стъпка,макар и да не си имала възможност за повече.Много полезни! Благодария,че ги сподели !!
Руми, готина футболна топка. Много си добра със шприца!
Кали, хубава и нежна торта,но и на мен кутията ми прилича на такава за шапки,вероятно защото е с кръгла форма.
Бетина, пожарната е невероятна.Браво!
Фантазия, този крал какъв е?Топъл лилав цвят си докарала.
Раче, страхотни фигурки!!!

# 83
  • София
Пепи, честит празник! Много щастие и късмет на всички именници!
Rumya, много нежна пеперуда.
KikiNiki, много вкусно звучи тортичката. Да е жив и здрав баща ти и дълго да го радваш с такива подаръци.
MI6A, честито! Страхотни торти по страхотен повод. 
nandelche, не можах да повярвам, че шипките не са истински. Страхотна свещ. Ще чакам с нетърпение и тортата с Дарт Мол.
rumqnka, и двете торти са много хубави. Къщичката ме грабна, право си е детето, че не дава да се яде. Трансфера е станал много добре. С маслен крем ли го прави? А рисунката е перфектна. Аз щях да избера нея за тортата. И футболната е много хубава.
tatyana_77, каква изкушаваща торта само си показала...
михаела73, много хубава торта си спретнала. Липсват ми малко снимки в близък план.
Ani_Boland, голям симпатяга си измайсторила. Тортата е много сладка.
blueeye®, страхотни кексчета.
van444eto, честита годишнина! Още дълги години съвестен живот ви желая. Наистина страхотно оригинални идеи за торти имаш винаги. Цветето под медала също е много хубаво.
Valeria, невероятна торта. Напълно си пресъздала атмосферата от филма. А за гъст крем ще ти предложа разбита сметана с варен кондензирано мляко. Много обичам този крем, тъй като карамеления вкус ми е любим. Не знам дали си пробвала и ганаш с бял шоколад, и него много го харесвам. Става страхотен с белия шоколад Кати    (благодаря на Ванчето, че го похвали). Според мен ще стане и с двата варианта на крема от Династия, а като се замисля по-дълбоко, мисля че и блатовете стават за вита торта (и тук в скоби, за да не ме освиркате, ще кажа, че мисленето не ми се удава много). Само да вметна, че при мен крема се получава доста гъст, като слагам лъжици с връх брашно. А и много внимавам какво масло слагам в бялата част.
kali, уникална кутия. Много фина и изпипана.
betina33, пожарникарската кола е чудна.
Fantasia,много добре изглежда тортата. Дай линк към по-голяма снимка.
Ra4e_2009, мъфините са супер.
Уж гледам по-кратко да пиша, и пак цял роман стана  Embarassed.

# 84
Снимки от мястото на събитието

# 85
  • Vaudreuil Canada
Точно щях да кажа, че сега като сте двете заедно да не се заприказвате и да забравите да снимате ...  Hug  ама вие не сте ни забравили. Чакаме мноооого снимки и на тортата/ите в това число  Heart Eyes

# 86
Момичета, нямам никакво време да ви коментирам  Sad  На бързо гледам картинки и премлясквам и това е, но сега спИцИално влитам да поздравя Пепи за именният ден
Пепи, да си жива и здрава!
Също така годишнината на Ванчето
Ванче, какво да ви пожелая бре оФчи??? Освен да не си пречите взаимно, но заедно да гледате внуци някой ден! цИлИвам тА, пък на Вальо идвам да му държа полИлея да не вземе да се откъсне случайно ...  Joy Joy Joy
И на Албенка предстоящото събитие
Албенче, желая ти незабравими мигове на сватбата на щерката и помни великата сентенция, че не губиш дъщеря, а печелиш син! Много здраве, любов и късмет желая на младите!
И аз искам мноооого снимки да гледам после  Mr. Green

Отлитам   afwitch

# 87
Благодаря ви за похвалите за тортите ми.Много сте мили   bouquet
Пепи, Албенче стискам палци всичко да мине ок.ще чакаме още снимчици
кали много много хубава кутия си направила,нищо че не е квадратна!
Бетина пожарната е станала страхотна със всичките и детайли!Браво!Може ли да кажеш как така изглежда че се държи на гумите,имам предвид че тортата е леко надигната от подложката(уф как го обясних само,дано ме разбра)
Fantasia този герой не го познавам но е много интересен,би ли споделила кой е?
Раче супер са мъфинките!
St.Anger трасфера е от шоколад,никога не съм пробвала с маслен крем Whistling

# 88
  • Sofia
Може би щото няма зеница

Ами няма, защото някой трябваше да му я направи  Laughing, обаче тоя някой забеляза липсата и чак на снимките и си го оставих така, че се потресох само при мисълта че трябва пак да извадя целия арсенал и да клепам на ново.
За сега да предположим и да се оправдаем, че зеницата му е леко прегоряла.  Laughing
За клипче е добра идея, аз сама не бих успяла да си направя, въпреки че имах някъде и статив за фото апарата, който не ми се е мяркал пред погледа след преместването, ако изпадне от някой необработен чувал може да заснема някой друг филм.
Раче, страхотни са тези тикви, много, много идейни и оригинални, поздравления!
St.Anger, благодаря за идеята, белият Ганаш също не е сред любимите ми, с варено мляко не съм опитвала обаче и ще пробвам.
На Династията кремовете ми бяха много вкусни, но тортата я гребахме с лъжицата буквално, моите не станаха така гъсти, явно грешката е в мен въпреки че аз винаги давам от себе си по някоя друга лъжица брашно от писаното в рецептата.
Пепи и Албенка гледам се забавляват, до такава степен, че на втората снимка ми се вижда че слагат на тортата парче шунка.  Laughing
Спорна работа момичета и ще чакаме още снимки от мястото на събитието.

# 89
Ето това е  newsm53  love001 сега вече съм спокойна, видях ви и със усмивки на лицата  Heart Eyes Действайте момичета и Албенче пожелавам ти много положителни емоции  Hug
...Раче, страхотни са тези тикви, много, много идейни и оригинални, поздравления!
Мамооооу  smile3535  261uu Вал това казано от - теб Бога на мъфините  Joy Идеята е от нета и една фигура във къщи, мерака ми беше да стане на торта, но и това с времето си  Laughing А за това рисуване май ще те тормозя на лични след време. Как ги рисувате тия троти бре хора, и после не се ли разливат цветовете като направи един хуууубав конденз тортата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт