Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 160
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
 Joy Ох, Марица.....Имаш перфектна диагноза за...пациента Mr. Green

# 106
Записвам се да ви чета, а в движение ще се връщам и в старите теми, че много има за наваксване! Пък и без това вече ме обвиниха в "невежество"...излагам нацията  Mr. Green

# 107
  • София
Цитат
Vaccination Information Network (VINE)
I received a phone call yesterday from a father in NY. His daughter has sickle cell anemia and the attending physician demanded that the child receive DTaP, Prevnar, and hepatitis B vaccines, or she would die!

The family refused the shots so the doctor called Social Services for child neglect. The father claimed a religious exemption ...and the judge actually accepted it, which is rare.

That should have been the end of the case. However, the physicians wanted to give the child morphine for a pain episode and the father, who was working with a naturopath, requested a less extreme pain killer. The nurse lied and wrote in the child's medical records that the father refused all pain relief, so his case for child neglect, including non-vaccination, was re-opened. They are once again threatening to confiscate his daughter and force-vaccinate her.

This kind of thing is a horrible problem here in the states.

# 108
  • в матрицата
Vaccination Information Network (VINE) има доста полезна иформция  в страницата си във Face book

# 109
Цитат
Vaccination Information Network (VINE)
I received a phone call yesterday from a father in NY. His daughter has sickle cell anemia and the attending physician demanded that the child receive DTaP, Prevnar, and hepatitis B vaccines, or she would die!

The family refused the shots so the doctor called Social Services for child neglect. The father claimed a religious exemption ...and the judge actually accepted it, which is rare.

That should have been the end of the case. However, the physicians wanted to give the child morphine for a pain episode and the father, who was working with a naturopath, requested a less extreme pain killer. The nurse lied and wrote in the child's medical records that the father refused all pain relief, so his case for child neglect, including non-vaccination, was re-opened. They are once again threatening to confiscate his daughter and force-vaccinate her.

This kind of thing is a horrible problem here in the states.

Shocked
Въпреки всичко аз продължавам да повтарям, че България е едно много добро място за живеене!!!! Тук наистина няма невъзможни неща, за разлика от най-ограничената нация на света - американската...

# 110
# 111
Може ли някоя мама да сподели успешен метод, лечение и т.н. за минимизиране на последиците /които за мен са винаги лоши/ от ваксините или за очистване от токсини. Хомеопатията дали има опит в това?

# 112
Хомеопатия и фитотерапия. Поне за второто тук имаме човек с определен напредък, ако реши, нека пише.

# 113
Може ли някоя мама да сподели успешен метод, лечение и т.н. за минимизиране на последиците /които за мен са винаги лоши/ от ваксините или за очистване от токсини. Хомеопатията дали има опит в това?

Има, но не е гаранция, че ще могат да се изчистят всички негативни последици, всеки организъм е различен и приема по различен начин токсините. При нас хомеопатията много помогна. Едно, че детето се стабилизира, и друго, че майка му, след като изчете тонове литература, си даде сметка за това колко неефективни и вредни са ваксините.  Crazy

# 114
Да, и аз се начетох на бла-бла в другата тема, та да си дойда пак тук. Явно никой нищо смислено не можа да ми каже, Персона поне опита Tired Между другото Birdie и д-р Мангъров имат мнооооого общ "начин на общуване" Thinking

# 115
Може ли някоя мама да сподели успешен метод, лечение и т.н. за минимизиране на последиците /които за мен са винаги лоши/ от ваксините или за очистване от токсини.

Преди 2 страници бях дала линк към една статия (на английски) - Предотвратяване и лечение на вредите от ваксините
http://blog.imva.info/medicine/prevention-treatment-of-vaccine-damages

# 116
  • Stuck in a moment
Това е голям бисер, ееееееееееххххх:

Борбата с антиваксинационните активисти в Бг трябва да премине на по-твърд стадий, и трябва да бъде жестока, последователна и крайна. Само така можем да се предпазим да не видим картини, като тези, които давам по-долу.

# 117
Здравейте, има ли някоя майка, от Плевен, която е подписвала отказ от ваксини? Тъй като изчетох различни мнения и случаи явно във всеки град е различно - в едни дават готови бланки които да се подпишат, в други - майката пише на лист хартия в свободен текст отказа от ваксини. Моля за помощ и разяснение - днес ще ходя със сина ми - да му дава личната удостоверение за преминат профилактичен преглед, /тези дето се искат в началото на всяка учебна година/ а е в 5-ти клас и тя ни каза :"Като идвате ще му сложа и Манту, заедно с профилактичния преглед" Аз й отговорих че съм решила да не го ваксинирам повече и тя нищо не ми каза конкретно - какво трябва да подпиша или да напиша в свободен текст за отказ. Така че - моля за помощ и съвет! Който има опит нека сподели - в различните градове как е?

# 118
Това е голям бисер, ееееееееееххххх:

Борбата с антиваксинационните активисти в Бг трябва да премине на по-твърд стадий, и трябва да бъде жестока, последователна и крайна. Само така можем да се предпазим да не видим картини, като тези, които давам по-долу.
На това ги у4ат в университетите, какво друго да говори.
Хората така или ина4е нямаме свобода, живеем с фалшиви илюзии, 4е сме свободни, но все пак такива изказвания ме карат да се питам, що за мироглед е това?
И аз 4етох всякакви работи в другата тема, но не пиша, така или ина4е ми трият написаното. Нека списващите там и искащите съвет да си решават сами доколко могат да се доверят на тези хора.
Аз не бих имала уважение на лекар, който има толкова крайни позиции. С настоящият педиатър на дъщеря ми сме от разли4ни вселени, с коренно разли4но мнение относно имунизациите, но винаги се е държал коректно, уважително, както и аз към него. Не си е прменил никак отношението към детето ми, въпреки 4е е твърд защитник на ваксините, а тя не се ваксинира. Ако дори веднъж само си бе позволил подобно отношение на подигравка и пренебрежение, на момента бих пуснала жалба.Всъщност така е цивилизовано да се постъпва, нещо много силно акцентирано в другата тема, но без ли4ен пример.

# 119
  • в матрицата
Да, и аз се начетох на бла-бла в другата тема, та да си дойда пак тук. Явно никой нищо смислено не можа да ми каже, Персона поне опита Tired Между другото Birdie и д-р Мангъров имат мнооооого общ "начин на общуване" Thinking
И аз си мисля, че 2та " убавци" са доста свързани, дали професионално или по друг начин , незнам, но категорично има нещо..

Общи условия

Активация на акаунт