Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 241
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Офффф, не знам за вас, но на мен направо ми писна вече от тъпото изречение "Твоето НЕваксинирано ще зарази моето, ваксинираното!"  ooooh! Twisted Evil

Тия хора мислят ли, бе?
Какво им става, направо не ги разбирам.
Нали за това ги ваксинират - за да не се заразяват?!
Нали ваксината ги пази?!  Outta Joint
Ако си мислят, че ще се заразят, защо ги ваксинират тогава, какъв е смисълът?!
Ужас, много загубена работа!
  Crossing Arms

Не се ядосвай излишно - това е новата мантра на ваксинистите ! Избиват го и на съвест и морал - "ами ако вашето неваксинирано дете зарази бременна или възрастен човек ". ooooh!
И другото - "Ние ваксинираните пазим неваксинираните ".

Тези рефрени не са случайни . Спускат ги отвън , а там доста добре познават дебрите на плиткото , но устойчиво и безкритично внушение .

# 466
Не се ядосвай излишно - това е новата мантра на ваксинистите ! Избиват го и на съвест и морал - "ами ако вашето неваксинирано дете зарази бременна или възрастен човек ". ooooh!
И другото - "Ние ваксинираните пазим неваксинираните ".

Тези рефрени не са случайни . Спускат ги отвън , а там доста добре познават дебрите на плиткото , но устойчиво и безкритично внушение .

Ма, как бременна, бре?!  ooooh!
Нали тая бременна е ваксинирана?!
Права си, че не бива да се ядосва човек, ама те могат да те изкарат извън нерви, да им се не види!  Close
Егати лъжливите, дебелокожи гадини!
  #2gunfire

# 467
Жалко; аз без малкия не мога да мърдам - няма кой да го гледа... Поне се надявам на успех на делото и споделяне тук...

# 468
Пожелавам ви успех! Heart Eyes
Много се надявам да може да прекратите тая диктатура, ширеща се в момента там в ущърб на деца и родители.  Praynig
Тук в нашата болница откриха център за пострадалите от ваксини. Голяма радост бе за мен да нау4а това. Защото пове4ето патки си ваксинират децата,тъй като вси4ки така правят, а сега може би, надявам се, ще се замислят, 4е има и обратна страна монетата. На фона на хоровото пеене: "Елате да ви сложим ваксини, дори болни да сте няма проблем, те са безвредни, ама съвсем безвредни, даже лекуват... Нямат никакви страни4ни ефекти, освен лееко повишенка температурка, оба4е то нали разбирате, нормално е, детето ви имунитет гради и етс." направо си е изненада да вземат да признаят, 4е проблеми има. А има и лекари, които се отдръпнаха много от зада4ите си да правят измиване на мозъка в полза на определена фарма компания и да пласират ваксините им.

# 469
Пожелавам ви успех! Heart Eyes
Много се надявам да може да прекратите тая диктатура, ширеща се в момента там в ущърб на деца и родители.  Praynig

И да има положително развитие, искам да ви кажа, че в световен мащаб няма как да имаме успех.
Да се преборим с огромното финансово ангажирано лоби не е възможно.

Извинявам се за песимизма, който по принцип не ми е присъщ.. Confused

# 470
  • в матрицата
Кой ти каза, че ще борим света  Mr. Green Света да си боде каквото иска, важното е тук у булгаристан да не ме притесняват  Twisted Evil

# 471
И аз стискам палци!

# 472
  • София
За мен важното е думата задължително да отпадне!

# 473

И за мен. Не, че другите не ме интересуват, но.... Rolling Eyes

# 474
Да, а и това върви с приема в ДГ, нали?
Стискам палци всичко да мине по план.
И дано има някой да ни информира бързо.  Hug

# 475
И от нас стиснати палци  Praynig Дано, обществото "приеме" децата ни!

# 476
# 477
  • И аз не знам къде...
 ooooh!

# 478

hahaha
Цитат
...каза и д-р Атанас Мангълов...

(между другото посочените проценти в началото на публикацията показват кооооолко мъъъъъничко малцинство сме Peace, както писа тук някой скоро.

# 479
Цитат
...„Абсурдно е да се твърди, че ваксините окозват негативно влияние върху имунната система на децата“, каза и д-р Атанас Мангълов, началник на I-во детско отделение към Клиниката по инфекциозни заболявания в София. По думите му най-честите нежелани реакции след имунизация се разделят на две групи. Първата се свързва с т.нар. съвпадения, които нямат нищо общо с ваксината. Такъв е примера с детската церебрална парализа – тя се появява не защото на детето е сложена ваксина, а защото то има генетична предразположеност към това...

Да си нагъл, да си нагъл, колко па да си нагъл, а, господин Мангасарян?!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт