Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 12)

• 39 424
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • в матрицата
Аз за себе си гарантирам, че ако случайно се яви Мангъра на делото, няма да се стърпя да му врътна една, тъкмо  ми е до рамото  Mr. Green

# 196
Аз за себе си гарантирам, че ако случайно се яви Мангъра на делото, няма да се стърпя да му врътна една, тъкмо  ми е до рамото  Mr. Green

Joy ох, стана ми много смешно като си го представих, но вчера баща ми какво се вдъхнови,  че взе да ми казва лекичко, да съм си сложела ваксините, не можело така, толкова болести дебнат, а без защита да стои детето. Особено страшен детския паралич бил. Гледал по телевизията двама лекари, единият против, другият- за ваксините, и докторът от Инфекциозна болница (100-те "нали" ) казал, че личните лекари били виновни, че ваксинирали болни деца, но  иначе ваксините не давали реакции.  ooooh!  
Мъчно ми стана, че д-р. М. успява да убеди хората, въпреки явните противоречия в твърденията му, а и ужасният му изказ.  Confused

# 197
# 198
  • в матрицата

Ееее, тия заподноевропейци, много необразовани "ша дойдат"  Mr. Green Как не са разбрали, че ваксните са за тяхно добро незнам особено в Германия , дето са най-развитата икономика в ЕС...а ония бедните Шейцарци и Австрийци, няма какво да ги обсъждаме..нямат си Мангър да ги светне , явно  Sunglasses

# 199
  • Добрич
А знае ли се другото дело против задължителния характер на ваксините кога ще се гледа?

# 200
  • в матрицата
Кое друго? Друго няма, само това не темида е

# 201
Ама какво излезе то? В Западна Европа, където са по-умни и образовани от нас да отказват ваксини. Тез' журналя направо са се объркали.

# 202
  • Пловдив

Ееее, тия заподноевропейци, много необразовани "ша дойдат"  Mr. Green Как не са разбрали, че ваксните са за тяхно добро незнам особено в Германия , дето са най-развитата икономика в ЕС...а ония бедните Шейцарци и Австрийци, няма какво да ги обсъждаме..нямат си Мангър да ги светне , явно  Sunglasses

нямят,нямат...Joy

# 203
Здравейте, майчета! Имам дъщеря на почти 6 годинки. Снощи ходихме при лекарката да й направи реимунизацията ДТК и полиомиелит, така наречената Тетраксим. Но лекарката обърка и вместо нея й направи проба Манту, която се прави на 7 годинки. Случвало ли Ви се е такова объркване?

# 204
Здравейте, майчета! Имам дъщеря на почти 6 годинки. Снощи ходихме при лекарката да й направи реимунизацията ДТК и полиомиелит, така наречената Тетраксим. Но лекарката обърка и вместо нея й направи проба Манту, която се прави на 7 годинки. Случвало ли Ви се е такова объркване?

Преди всичко спокойно! Hug

Не мисля, че трябва да коментирам професионализма на лекарката Tired Tired Tired
(но ако все пак имунизираш с тетраксима, те съветвам да изчакаш минимум месец, че даже два, за да мине време от мантуто, което не е само проба)

# 205
  • Пловдив

И тя какво каза...какво ви посъветва да правите?

# 206
  • Добрич
Аз си помислих, че историите, които трябваше да пращаме на адвокатката се отнасят за друго дело, не това на темида
 Blush

# 207

Не мисля, че трябва да коментирам професионализма на лекарката Tired Tired Tired
(но ако все пак имунизираш с тетраксима, те съветвам да изчакаш минимум месец, че даже два, за да мине време от мантуто, което не е само проба)

Докато чакаш месец-два, прочети листовката на Тетраксим, която сигурна съм, лекарката не ти е предоставила, за да се запознаеш какво поставяш на детето си и какви евентуални странични реакции може да очакваш...

Листовка на Тетраксим

# 208
  • в матрицата
Аз си помислих, че историите, които трябваше да пращаме на адвокатката се отнасят за друго дело, не това на темида
 Blush
То се готви и друго, но все още е на етап подготовка  Peace

# 209

Спокойно, в смисъл, че няма да навреди на детето ми това по-ранно поставяне?

Общи условия

Активация на акаунт