Писмо до Дядо Коледа!

• 151 216
  • 932
  •   1
Отговори
# 600
Добре де, за БГ Дядо Коледа на кой адрес пускате?
Ние пуснахме през ноември на немския адрес и още нямаме отговор....  Sad

В сайта на Бг поща има инфо. Пуска се до имейл адрес.

# 601
  • Някъде на път....
Самсара, благодаря!   bouquet

Ето, намерих си поста тук:
Аз вчера пуснах писмата до Дядо Коледа на немския адрес - дано получим отговор до Коледа.  Wink

Sad

# 602
Аз честно казано не се надявам нито от немския, нито от финландския адрес да дойде отговор.

Пусни до Бг пощи, до дни ще дойде картчика - много са бързи  Peace

# 603
  • Някъде на път....
Излиза ми това:

Access denied
You are not authorized to access this page.

# 604
Излиза ми това:

Access denied
You are not authorized to access this page.

Сега погледах и на мен това ми излиза, много странно.
Пощите работят и в събота до обяд. Обади се и попитай.

# 605
  • софия
Довечера ДК ще вземе подготвения за него подарък и ще остави писмо и специално клипче Sunglasses. А утре може и подаръци да донесе Wink

Подаръкът:

Отговорът:

Желая ви светли и уютни Коледни празници! Много радост и здраве, и много подаръци!

# 606
  • Някъде на път....
zvanche, много красиво!  Peace
Весела Коледа и на вас!  Hug

# 607
И ние нямаме отговор от немския. Попълних им тук формуляр.http://www.portablenorthpole.com/prepare-a-message/
Благодаря на майката, която го препоръча. Много харесаха клипчетата. Аз им превеждах.
Като страна избрах Европа.

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 14:17 от mama Barba

# 608
За отговорите от немските офиси - такива ще получите, но след време.

# 609
Ние пратихме нашето писмо до Финландския адрес.Дано получим отговор HugЗа малчо беше много интересно,марките ,пощенската кутия .....До сега все сме пускали писмото в кутията в МОЛа Rolling Eyes

# 610
  • Варна
Ние пуснахме до Финландския дядо Коледа и до Бг -пощи, но дори и от пощите не получихме.А го пуснахме в края на ноември.
Но малката не се разочарова, защото на 23-ти аз ѝ написах отговор от Дядо Коледа и после го намерихме в пощенската ни кутия.Много се зарадва детето.Ако някое писмо случайно пристигне със закъснение, пак ще се радва.

# 611
И при нас е така .Пуснхаме в края на ноември на трите адреса но отговор нямаме до сега .Затова аз написах писмо седмиза преди Коледа.Засто нямаме ние от Бг пост?

# 612
По-миналата година пратих до Финландия през ноември. Отговориха ми през май. Simple Smile

# 613
  • Варна
По-миналата година пратих до Финландия през ноември. Отговориха ми през май. Simple Smile
Има надежда казваш Laughing

# 614
  • Някъде на път....
Има надежда казваш Laughing
Хахахахахахахахахаха!

Общи условия

Активация на акаунт