АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 25 802
  • 686
  •   1
Отговори
# 285
Цитат
sweet_monii със сина ми бях със Loola много съм доволна от нея.Много здрава и красива,сигурна съм,че ще я харесаш много- не се ядосвай.
Охх,дано си права.Тя наистина изглежда хубава,но не знам дали ще е удобна и маневрена.
dru4ka,ще я покажа,разбира се Peace
Абе да ви питам на вас започна ли да ви се появява чертата на корема?Аз сега се загледах и забелязах,че моята е започнала да се появява,но е много бледа все още Rolling Eyes

# 286
Здравейте, момичета!
Чак и мен ме запалихте да гледам колички, ама още на нищо конкретно не съм се спряла. Мъжът ми има претенции да е с надуваеми гуми и да са Пирели  Joy Ще ме убие този човек  Joy
Да ви се похваля с първата ми т.нар. бременска покупка - пижама! Хаха Понеже моите ми стягат на стомаха, а ношниците ми се качват на врата, а като съм с гол кръст не мога да спя и реших да си купя пижама.  Що ли трябваше да слушам мъжа ми, който ми повтаряше нон стоп "мисли в перспектива като ти порасне корема" и накрая се прибрах с пижама 16ти-18ти размер (английски размер), при все че съм 8-10ти, а ми е леко подуто коремчето (ама то са сланинки по-скоро  )! Огромна! Като за две майки с кореми   preggo preggo Но нямам търпение тази вечер да се мушна в нея и да спя спокойно. Като се замисля не ми е първата покупка грешен размер - лятото си взех една туника за плажа - перфектна, голяма, свободна, направо като рокля. И след 3 обличания видях, че е 18ти, а не 8ми размер   Joy
Скоро ще скоча и в едни дънки с корем май, моите още ми стават, че са с ниска талия, ама няма търпение да се пременя с коремчето   hahaha

# 287
jorjito и аз имам кон тракции тези дни,но на мен ми предписаха 3п. по 2 и спрях хошпа,но си пия папаверин и понамаляха,а и гледам да лежа повече.днес почти не съм ставала от леглото.Мони и на мен вече ми се вижда линията под пъпа,слабичко е потъмняла,но се вижда Laughing

# 288
  • София
Страхотни ст с планирането, на мен лично сякаш ми е много рано за количка.  newsm78 Иначе много ми харесаха!!! Peace

# 289
  • Варна
Trufel ,Аз ходя в Майчин дом на консултации и мога да ти кажа цената.Аз съм на Интензивни и те са 580лв.Нормалните са 530лв.
Мисля че тези в сайта са актуални,сменили са цените на видовете раждания и други интервенции,и смятам че тези са си останали същите. Peace Ти пак звънни,де  Simple Smile

dru4ka,и аз си мисля че 2х1 ми е малко.утре сигурно ще ми го увеличи.На мен детенце ми се разболя и няма как да лежа по цял ден.почивам колкото мога де,но изглежда не е достатъчно Confused

Линеа Негра,не ми се е появила още.Със синът ми имах много силно изразена,но някъде към 6тия месец се появи май newsm78

# 290
Здравейте,момичета  Hug  bouquet
Много хубави теми за колички обсъждате- дадохте ми да разбера,че има и смислени,мили неща, за които да си мисля и радвам, Simple Smile а аз само се тревожа!Въобще не мога да лежа и спя спокойно,защото имам от доста време болки, като тези ми сега се проявяват точно след сън и въобще,когато съм легнала.Първо бяха като при мц, но за тях прочетох,че често са свързани с опъване на възлите на матката.Казах на доки на консултацията и тя ми предписа но-шпа и ми препоръча да й звънна,ако са остри-за щастие намаляха.Сега тези ми болки са сякаш ме боли таза, лонната кост-нещо като болезнено натискане.Имам хроничен цистит, който от време на време ми играе лоши шеги, но крайни проблеми не съм имала и се надявам така да бъде докрая, но какво ли вече не си мисля. След два дни съм на консултация отново и ще говоря с лекаря ми, но някак напрежението ми дойде в повече. Само се моля всичко да е наред и силно вярвам, че така ще бъде. Моля да споделите, имали ли сте подобни неразпожения.
Силно се надявам следващите новини и теми,които ще обсъждаме да са само за мили ритничета,дрешки,усмивки и сълзи от радост. Hug Hug Hug

# 291
Здравей Sussann   аз също като теб имам същия проблем-от сутринта ме боли корема ниско долу,то по скоро са като прерязващи болки за по няколко секунди,незнам при теб как са.Много се притеснявам,а като знам че на консултация съм чак другия месец и ми става още по гадно.Много се надявам да отминат най-накрая болките и притесненията ни и само да се радваме и да усещаме крачетата им  Hug

# 292
И аз от няколко дни забелязах, че ми се виждат косъмчетата по-ясно, не мога да кажа, че е очертана линията, но със сигурност има промяна. Дори мислех да ви питам кога е нормално да се появи, ама пуст акъл все забравям  #Crazy Също така от няколко дни и аз имам болки в кръста, не са постоянни, но със сигурност не мога да спя по гръб вече, усещам че от това ме боли после през деня. По корем също не става отдавна... ще си карам настрани и това е.  Hug

# 293
Много съм зле Wink , вместо да се тревожа толкова много и толкова време, можеше да се поразровя из нета по-усърдно, но съвсем съм си отвяла главата за всичко. Crazy
Сега намерих една тема, която може да бъде в помощ към полезните материали за такива мамчета-отвеяни като мен:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358934
Мечтателка, имала съм някои остри болки при кихане,кашляне,ставане по-рязко, но те наподобяваха тези на мц, като болката беше и в някой от яйчниците.И аз много се притеснявах за тях, но те поотминаха,сега тези с таза ме побъркват- просто не знам дали са нормални.В тази тема горе,момичетат споделят,че са,което ме поуспокоява до срещата с доки. Днес си мислех защо не й звъннах да й кажа,да я попитам по-рано и мисля,че е по-разумно-а не да стоя и да се притеснявам. Може би е най-добре да й звъннеш,а не като мен- да ескалира цял месец и то безсмислено. Ей така за успокоение  Hug И не забравяй-всичко ще бъде наред. Hug Hug  Hug
Това е темата за болките и спазмите в коремчето,които бях чела: http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=1094
Прегръдки

# 294
  • Къде ли не...
Аз не знам дали си въобразявам, но имам чувството, че имам линия от по-тъмни косъмчета по средната линия на корема,но не е пигментация. Някой друг има ли подобно нещо  Thinking

# 295
Sussann   много ти благодаря,може би и аз трябва да се поуспокоя малко и да започна да мисля по положително.Ако и утре ме боли вече ще се обадя на докито.Дано при теб отшумят тези болки в таза,че сигурно са много неприятни,но не се притеснявай сега таза ти се разширява и  са нормални-много мои приятелки ги имаха.Аз по скоро имам в двете тазобедрени стави но не са болка за умиране Wink   
 Hug  Hug  Hug

# 296
image много съжалявам.Бъди силна мила,и гледай напред.Дано всичко се мине добре.Прегръщам те.

# 297
sweet_monii, от кога се каня да пиша и аз, за тази линийка, ама по друг повод...нямах видими косъмчета там, а сега си е цяла линийка, забелязала съм я от 2-3 седмици. Другото което е, не се потя и дори не използвам продукти против това. Това е различното при мен, и че корема ми порасна, но още не съм качвала снимки. Лека нощ!

# 298
Добро утро! Пак съм от първите  Laughing Laughing Laughing

Тази седмица ме чака ужасно много работа, защото започва Beauty Street. Това е първото такова събитие правено в България и аз съм част от организацията му /даже трябваше основно аз да го организирам, но нали бях в болница и после цял месец в къщи и основната част се падна на един колега/. Дано не прозвучи като реклама, но който няма какво да прави може да ни посети - повече информация на http://beautystreet.bg/. За щастие в сряда съм на лекар и това ме крепи. Искам да си видя бебока /искам, искам, искам/. Доктора каза, че може и пола да видим, ако малкото човеке е благосклонно да и не се скрие. Нямам търпение и дано всичко е наред, защото не съм ходила на преглед от 29 септември. От няколко дни и аз имам болки и пия но шпа, да видим какво ще каже доктора.

Относно линията на корема - преди имах малки руси косъмчета, а сега са едни черни и доста по-дълги. Пигментация на кожата обаче нямам. Казаха ми, че тази промяна в цвета на космите е от хормоните и че като родя ще се махнат.

# 299

добро утро и от мен.с vania_svet явно ще сме от най-ранобудните.това,което си пуснала е страхотно.ужасно ме е яд,че няма да съм в БГ,за да отида да видя тази улица на красотата.аз съм манячка на тема козметика(а и нали това ми е работата).момичета отидете и после ще разказвате.me4tatelka :* ако много се притесняваш за тези болки,по добре се обади на докито.явно е нормално за този период от бременността.пожелавам на всички лека и спорна седмица(особено на работягите като нас с Ваня Grinning).

Общи условия

Активация на акаунт