АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 25 906
  • 686
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас/Пз
Добро утро и хубава седмица момичета!  Hug

Суит Мони, според мен тази количка която е купил мъжът ти е по-добрия вариант, особено откъм тежината. Хайтека е доста тежичка, а тази в този вариант с цялата дръжка е много удобна!

Ваня, колко време ще продължи това мероприятие Beauty Street?

Днес пак е супер мрачно в Бургас, вече направо ми писна от това време. Вчера бях с ужасно главоболие, направо чак ми се схванаха горните зъби от болка. Добре, че се разминах без лекарства, макар че бях на ръба! След малко отивам на маникюр , малко да се поглезя, че много малко женски удоволствия ми останаха! Mr. Green

# 301
. Вчера бях с ужасно главоболие, направо чак ми се схванаха горните зъби от болка. Добре, че се разминах без лекарства, макар че бях на ръба!
Вчера и аз бях с страшно главоболие придружено с повръщане,цял ден лежах. Чудя се кога ли ще свършат тези неразположения?

# 302
....Като заговорихме за болки, на мен постоянно ми е изморено и доста ми е кофти (като пред разболяване)  Sad
Уж след третия месец трябваше да спрат тези неразположения, а пък....

# 303
Момичета, имам удоволствието да ви съобщя за съвместната инициатива на BG-Mamma и Ла Лече Лига България, която ще се осъществява във всички отчетни теми, които желаят да участват в нея  Grinning

На вашите въпроси, свързани с кърмене и захранване Бумеранг и аз, като помощници по кърмене към Ла Лече Лига и майки с добър опит, с радост ще се отзоваваме, като ще ви предоставяме възможно най-пълна информация, за да вземете най-доброто решение за бебетата си!   Grinning

Този проект стартира успешно преди няколко месеца в отчетната тема на Март-енки 2010, както и в почти всички отчетни теми, в тях отговарят други консултанти от ЛЛЛ. Целта ни е да помогнем на бъдещите майки да се чувстват спокойни, информирани и щастливи по време на един от най-прекрасните периоди с бебетата.

Ако желаете вашата отчетна тема да участва в инициативата (трябва да го решите и кажете в темата), ще ви пускаме и информация кога и къде ще се провеждат кърмачески лекции и срещи на ЛЛЛ в цялата страна Simple Smile

В отчетните теми, които до момента участват в проекта, записаха на 1
ва страница тези подробности, за да е по-лесно за помнене и справки  Simple Smile

За да няма неискани съвети, а и за да откриваме по лесно вашите въпроси, ще е по-лесно ако имате питане към нас, да го маркирате някак, например

Шаманката, Бумеранг, интересувам се за... едикакво си  Grinning
(да се откроява по-лесно); някоя от нас ще отговори на питането. Извън питанките за кърмене/захранване, насочени изрично към нас, няма да се намесваме в темата, защото тя е ваша отчетна и не бихме искали да ви притесняваме.

От мен това, решавате вие  Grinning[/color]

# 304
Добро утро и от мен

Sussann  Hug не се тревожи, аз също имах болки преди няколко дни. Доки ми изписа магнерот 3х2 и но шпа 3х1 и сега да чукам на дърво всичко отшумя. Да се похвалиш след прегледа как е бебче. Аз също чакам моя с нетърпение идната седмица.

Шаманката , смятам че за всяка една от нас тук тази информация ще е изключително полезна, аз подкрепям инициативата с две ръце  Peace

Момичета, бихте ли споделили при предните си бременности, когато сте имали болки и сте пили магнезий, приемането му до края на бременността ли беше при вас? И болките отшумяват ли в някой последващ етап? Ясно ми е, че всичко е индивидуално, но все пак искам да прочета някое и друго мнение.

Хубав и спокоен ден на всички  Hug Hug Hug

# 305
Дани и Емо, много се радвам за вас Simple Smile
Само се чудя - къде ходихте миналия път на преглед и нищо не се видя? Питам защото на мен в 7 г.с. в Гриинберг на ултра стар ехограф ми казаха, че виждат кухо яйце и всеки момент мога да направя спонтанен аборт! Тук искам да спомена, че седмица преди да разбера, че чакам бебе татко ми почина и реших, че такива моменти е нормално да загубиш бебе в толкова ранен етап.
Въпреки това още след няколко часа успях да се запиша на свесен ехограф и лекар  - бебе се видя, пулс се чу, а и докторът потвърди, че в 6 г.с. вече е нормално да се види! Аман от некадърници! Никакво кухо яйце Simple Smile  Hug

# 306
Шаманката абсолютно съм за подобна инициатива.аз имам две раждания и съм  убедена,че не съм кърмила правилно и имам нужда от консултации и помощ.

# 307
  • sofia
Здравейте!
Миналата бременност пих магнезий някъде до към 5-6 месец. Но всъщност аз нямах болки, а имах частично отлепване на плацентата и за това ми го изписаха заедно с но-шпа. Когато ги пих нямах проблем, след като ги спрях също нямах. Но има и нещо друго - тогава не работех, бях си в къщи и си почивах доста.
Другата седмица ми свършват болничните и много се надявам да ми дадат отново. Днес се обаждах в ЖК и нищо конкретно не ми казаха - ще ми дадат ли няма ли newsm78. Аз работя в ДГ и сега започва сезона на болестите и вирусите и направо ми настръхва косата, като си помисля, че трябва да се върна на работа. Да не говоря, че ми е паднал имунитета и от няколко седмици се влача с хрема и гърлобол - хем в къщи си стоя.
Искам да попитам момичетата, които имат контракции ходят ли на работа или са в болнични?
Лек ден на всички!

# 308
  • Ямбол
Линия от косъмчета по корема ли???? На мен целият ми корем имам чувството че се окосми  Sick #Crazy, направо е някакъв ад. Разбрах че  ена хормонална основа, дано се махнат след раждането.
Първата ми покупка за бебето я направих вече. В кауфланд имат промоция на възглавници за кърмене и се изкуших Simple Smile
За другите неща по-късно

# 309
  • Къде ли не...
Момичета, успокоихте ме, че не съм единствената космясала  hahaha Значи е от хормоните-след това ще изчезне  Peace

Шаманката, аз съм за  Peace

Хубава седмица, момичета и дано всички неразположения отшумяват.  Hug
А, да, Миш я сподели за тези възглавници, ние в неделя бяхме там, но не видях такива  Rolling Eyes

# 310
Миш, сподели какви точно са тези възглавници за кърмене.... Praynig

# 311
Мирта искай си болничен ,как така няма да ти даде особено око не се чувстваш добре ,аз съм болничен от 6 седмица ,бебето ми е по важно от всичко ;
Линията на корема я имах през 3 бременности ,но от кога ми излезе не помня ,сега обаче не я виждам ,мъжът ми казва ,че съвсем слабо се забелязвала .
болки съм имала ниско долу като ,че ли яйчника ме боли нещо подобно ,и трите бременности към 6 месец ,но си отшумяха сами без лекарства ,дано вече нищо не ме боли ,че онзи ден целия корем отпред ме болееше ,след като пих нош па ми мина .
Главоболие вече 3 ден нямам  ,дано и не се появи ,че  толкова ме боли главата ,почвам да повръщам от болка .
за мързела ,много ми е отпуснато и мързеливо ,как ще я карам така не знам ,по принцип съм много енергична и много трудно се измарям ,сега бебето ми взема тока от всякъде . Simple Smileхайде лек ден  и от мен  Hug

# 312
Добро утро и от мен момичета,как сте тази сутрин,сдано понеделник донесе на цялата седмица повече усмивки и приятни емоции.
Доколкото чета във форума явно почти няма бъдеща мама,която да не се оплаква от това ужасно главоболие.Ужас #2gunfire понякога е толкова силно,че мисля,че чак от него ми се повръща,но май като пия едно кафенце е по добре  Simple Smile Да ви се похваля записах си час за ФМ при д-р Марков,но чааааак за края на м.ноември.Абе нищо дано само всичко да е наред.Относно тъмната линийка на корема-аз все още нямам Sad 
Много прегръдки от мен на всичкииии  Hug  Hug  Hug

# 313
Здравейте  Hug Само чета и не пиша и на мен ми се отразява лошото време май май  Confused и всеки ден си повръщам,и мен ме боли кръста,но си е нормално.За сметка на това бебче е толкова активно и много ме радва  Laughing
Дани и Емо,много се радвам,че всичко с бебче и с теб на ОК,бъдете здрави  Hug
Мони,количката е хубава,аз лично не съм привърженик на 3те гуми Важното е да си я ползвате с много,много здраве  Hug
Ваня,прекрасна работа си имаш  Hug
Ани,май и ти усети,че си бременна  Laughing и аз мисля да се възползвам от услугите на салона,в който ходя  Grinning
Шаманката,  аз подкрепям всичко,което прави ЛЛЛ Имах много проблеми в началото с кърмене и не виждах никаква подкрепа и казваха,че всеки ден е последен. Преборих се с всички трудности и кърмих го 1год и 11месеца, но се разболях пропуснахме една вечер и на другата не потърси гърдата. Няма по хубаво от това да кърмиш детето си Simple Smile за съжаление има много майки,който напълно отказват да го правят,за съжаление  Confused
kuester,с Алекс започнах да го пия след лежане в болница за задържане. Гинеколога ми го спря 2 седмици преди термина.
мирта ,работиш в епицентъра на вирусите,дано ти дадат още отпуска Simple Smile
Миш , дано я ползвате с много здраве и да си се кървите и наддавате на воля  Hug

# 314
Шаманката и аз съм за с две ръце. Много искам да кърмя, а ще ми е първо дете. Наслушала съм се на истории за проблеми при кърмене от познати и алергии от изкувствените млека. Искам моето да си суче. Когато има лекции, горе долу в какви часове са и къде се провеждат, защото има бременни, които работим?

P.S. На мой колега жена му имаше проблем при кърметето и жена от ЛЛЛ и помогна, вече 6 месец си кърми. Благодаря, че ви има.

Общи условия

Активация на акаунт