АПРИЛско бебче чакам аз, гордея се с коремчето си всеки час!

• 25 824
  • 686
  •   1
Отговори
# 315
  • Ямбол
http://www.pumpal.net/product.php?id=426   ето това представлява, но в кауфланд е 9.90 на промоция и аз затова се възползвах. Не знам дали върши някаква работа за кърменето, то не се знае и дали ще кърмя, ама все за нещо ще влезе в употреба. На опаковката на възглавницата има снимка и сложено бебче в нея
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7639   а тук за информация ви пращам снимите да видите как може да се използва. Но цената тук е  огромна

# 316
за кърменето ще каза 2 неща:
Големиями син е на 4 и половина и съм си го кърмила с желание , колкото и тежки моменти да е имало, до сега е пил само веднъж антибиотик, да не говорим , че от финансова гледна точка разхода е нула.
Малкоя ми син е на 1,10 и не можах да го кърмя , мами , повярвайте ми ...  разорих се с тези млека

# 317
  • Ямбол
Дай боже всички да си кърмим без проблеми, че няма по -  хубаво от това за нашите деца.

А пък да ви се оплача, нали се терзаех защо не усещам бебето и дали всичко му е наред.. и си викам Боже дай ми някакъв знак че това дете е добре Simple Smile)) и познайте....от два дни  ме почна пак повръщането - две вечери подред и днес сутринта..и това као не си е знак...Simple Smile)))

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 12:06 от Миш

# 318
  • Червено знаме 11:)
Здравейте мами Simple Smileи аз имам болки ниско в корема,и като ме заболи пиа ношпа,след 7 дни съм при доки и ще го питам дали е нормално.Иначе от вчера съм настинала,гърлото ме боли,носа ми е запушен,пия само чай и стискам едни лимони,ако някой знае лек-да казва Hug

# 319
И аз този пък ще направя всичко възможно да кърмя Бебо .
И  двете ми щерки са по 4 кила родени ,и не им стигаше кърмата имах много малко и се отказах ,защото беше кошмар ,малката ми щерка се беше нагълтала с кръв от гърдата ,така я беше разранила ,че и правиха промивка още от родилния ,много се уплаших да не ми се случи в къщи ,че как ще разбера  и с адаптирано мляко до 2 години ,taka че знам колко по скъпо излиза ,този път дано  да мога да кърмя ,много искам  Praynig

# 320
Здравейте и от мен!

Момичета искам да ви помоля за съдействие.В събота сестра ми направи ИКСИ.Сложиха и два ембриона на по 5 дни.Стискайте палци този път да се развие бременност. Praynig Praynig PraynigКръвния тест е чак на 25ти.Как ще издържим до тогава не зная.

Alin аз съм от 16ч при Томова,а ти?

Линеа нера нямам още.С миналата бременност ми се появи някъде към края на 4ти началото на 5ти календарен месец.
А окосмяването е на хормонална основа наистина и при повечето момичета се маха след раждането,но на мен ми останаха няколко косъма и ги скубя.Късмет,какво да се прави.

За количките гледам,че показвате хубави на вид,но повечето са без кош отдолу.Нужен си е.Едни памперси не можете да закупите ако няма човек заедно с вас.Помислете за това.Пък и цените са  Shocked
Шаманката аз съм за, да давате съвети в нашата тема.Привърженик съм на кърменето.Дъщеря ми кърмих 1г(и то защото тя сама се отказа,иначе щях да продължа).Ще сте в помощ на момичетата тук,особено на първескините и тези ,които имат неуспешни опити за кърмене с предишните си деца.Ще се радвам и Бумеранг да се появявя тук.С нея се знаем от друга тема ,преди време.  bouquet
 Забравих да спомена за магнезия.С предната бременност го пиех 3х1,дори до 3х2 съм стигала.пих го до края на 9ти месец.сега пия 2х1т.миеналата седмица имах контракции за два дни,но и за дефекациите се надявам да ми помогне.От две седмици имам проблем.Ходя през 2 -3дни,а ям целулозни храни,супи,манджи.Явно си е от хормоните.

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 13:16 от petia47

# 321
  • Ямбол
Момичета заповядайте един сайт с много ниски ценички
http://vsi4kozadeca.com/drehi-detski/0-12-mesyaca/0-3-mesyaca-rast-do-62-sm.html

# 322
И аз си купих преди 2 седмици възглавницата за кърмене от кауфланд и смятам да я използвам и като възглавница за бременни особено когато корема порасне http://www.spelta.biz/mothers_hose.php и мисля че ще е много удобно и ще поддържа корема когато спя на една страна Simple Smile надявам се да е така  Simple Smile

За съветите относно кърменето и аз съм за  newsm10

# 323
Не съм ползвала такава възглавница,но изглежда удобна и за кървене,и за самото бебенце.Ако имам възможност да отида тези дни до Куфланд бих си взела.
Иначе аз подпирах ръка с една възглавница или седях във фотьоил,докато кърмех.Но когато бебето е по-голямо,в смисъл на повече от 3-4м,доста се уморява ръката.

# 324
Здравейте момичета,

Шаманката и аз съм за,за,за повече инфо при нас. Това ще ми е второ бебче и се надявам да мога да го кърмя. С първото исках да родя нормално - след 3 индукции ме срязаха все пак, в МД не получих нииикакво съдействие, съвет, каквото и да относно кърменето. Сигурна съм, че не съм могла да го направя както трябва. Кърма нямах много или не съм знаела какво да правя, за да имам, възпали ми се операцията и след антибиотиците и стрес ли , незнам, но ми спря кърмата, така че от едномесечно бебчето ми беше на Аптамил и все още пие сутрин и вечер...пхуу... доста парички са си, да, но искам и да кажа, че досега болна не е била(слава Богу), така че сравняване с болест и некърмено дете според моя опит не е основателна, но много, много ми се иска да кърмя този път и всичко ще е полезно.

Аз си повръщам ежедневно, доста често и май така ще е до края. Преди ме хвана някъде към 6 месец до края, сега доста по рано,  тоест май ме беше "пуснало" за седмица две и те тва ще ееееее....а.а.а.а.а.а.а.... аааа. Няма как... утре съм на козметик Simple Smile   Laughing и косъмчетата не ми убягват и пигментацията....... общо взето няма нещо, което да ме пропуска  Simple Smile, но и настроението пък си е 6.

Image, надявам се кошмара ти да свърши днес и постепенно успеете да гледате напред, където е бебчето, което ви чака. Бъди силна  Hug

Стискам палци на сестра ти, Petia47!
Стана ми отново дълъг поста - съжалявам...  Hugна всички и много се радвам на новите мами, дано само присъединяващи се има   bouquet

# 325
  • Русе
Привет и от мен.
Не съм писала скоро, случилото се с image ме натъжи много, надявам се всичко при нея да мине без проблемно и скоро да се зарадва на ново щастие  Hug
Аз съм настинала такава хрема, глава, гърло цял ден пазя леглото  ooooh!
За кърменето съм на 100%, с Прес имах много кърма и я кърмих 6 месеца (можех и повече, но просто кърмата ми секна изведнъж) За почти 5 години мога да кажа, че не е боледувала сериозно (Пу-пу), АБ е пила веднъж и то посред лято, мисля си, че за това голяма роля е изиграло кърменето. Надявам се и това бебче живот и здраве да го кърмя поне колкото нея.
Магнерот пиех 3X2 заради отлепването, от миналата седмица док каза, че мога да го спра ако не чувствам болка. С 1-вата бременност започнах да го пия към 7-я месец и така до началото на 9-я.
П.П сега като допрочетох за линията на корема и окосмяването, и аз ще се присъединя. Целият ми корем се е окосмил, и се е появила слабоизразена линия в долната част на корема ходих да се гледам чак в огледалото  Joy
Хубва и усмихнат ден на всички  Hug тук е ужасно мрачно и студено

# 326
здравейте, момичета! миш, много добро попадение с този сайт за дрешките, много ми харесва

Шаманката, Бумеранг интересувам се от лекциите и се надявам и в плевен да има  Simple Smile

# 327
Здравейте и то мен!
Дани и Емо, много се радвам за добрите новини   bouquet
Аз от 3 дни не съм чела форумите, така че съвсем набързо попрелистих какво се е писало. Сигурно съм пропуснала някоя важна дискусионна тема!

На новите мами - добри дошли и леко бременеене!

За кърменето аз съм за 110% Simple Smile Дано имам кърма и мога да кърмя, колкото се може повече.

Линия нямам! Искам и аз Simple Smile

При мен - още си повръщам, и то доста....и аз чакам обещаните - лъскава коса и кожа, пълна с енергия и никакво повръщане след 3тия месец, но явно това всичко е мит и легенди! Sad
Преди 2 дни си получих по пощата резултата от теста и скана за Даун и няма риск. Мисля, че до 30ти Ноември нямам никакви други тестове, освен една среща с акушерката, където ще си искам тест за токсиоплазмозис, тъй като не ми е правен, а имам котка(и куче), и мисля, че е хубаво да се направи. Макар че, нямам представа какво става ако теста е положителен или отрицателен.

Започнах и аз поглеждам количките, покрай вас Simple Smile Засега май си харесах Silver Cross и тези на Пег Пегрино, но има време. А също така и аз съм за голям кош, колкото по-голям - толкова по-добре, можеш да слагаш сумати неща + торбите с пазар ако си пеша.

И тук е мрачно и дъждовно, а трябва да работя...неможе ли просто да си легна и да спя! Ех...хайде лек ден на всички.

# 328
Момичета, кога се прави цитонамазкаи задлъжителна ли е тя? Аз доколкото си спомням първия път ми правиха, но сега доки нищо не казва, а и аз съм от тези, които много държат всичко ще ми се полага си го искам, за допълнително аз си решавам, тааа.... ако на доки не му се бърка  Mr. Green да го подсетя  Crazy

# 329
Момичета, в този сайт http://www.conti-bg.com/index.php?gid=19&gname=%C1%EB%F3%E7%E8&page=2 има много хубави дрешки за бременни и доста от тях са с голямо намаление. Аз си поръчах и съм доволна  Grinning Дано на някой му е от полза.

Общи условия

Активация на акаунт