ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 539
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Момичета, да Ви се оплача и да Ви развеселя малко  Wink... отивам миналата седмица до Солун за да купувам икейски "еффффтини" дивани и за целта наемам бус с шофьор ... стигаме благополучно в 11 часа... и се указва, че вторник на 26 октомври Икея е затворена, защото Солун чества празника на града си - Димитър Солонски  Wink Wink Wink ... предлаполагам, че не е необходимо да описвам чуствата, които изпитахме в този момент... указа се че в съседния град Лариса също има Икея и така направихме едно много дълго пътуване  ooooh!

# 121
  • софия
Kölsches Mädel, страшно много ми харесва цялата ти къща   bouquet
а за индианеца бях полудяла навремето, но наживо ми се видя блед и въобще не се сетих, че може да го сложа на това място
но вкусовете ни съвпадат, аз имам огромен космонавт над леглото
http://www.komar.de/komar08/htdocs/deu/fototapeten/ng-4-503.php? … bgnav3=bg-315.gif

# 122
Kölsches Mädel , много ми харесва как сте си подредили спалнята и наситина тази картина или фототапет (не разбрах какво е) ми грабна окото  Heart Eyes Много ми харесва също лампата в дясно от леглото с хубавия бял абажур с шарки. Имах и аз такъв и така да ми е мъка, че се разделих с него - сега свекърва ми му се радва.
Алегра , представям си, представям  Joy Важното е, че всичко е завършило добре и поне не сте се прибрали с празни ръце. Представи си, че беше национален празник например  Sick Laughing

Ето част и от моите икейски придобивки : благодарение на малките им размери успяхме да обзаведем горе-долу практично един хол, който служи и за кухня, и за бюро, че и за трапезария  Whistling
http://images.doctissimo.fr/photo/692875692/a/pb040013-13089626974.jpg
http://images.doctissimo.fr/photo/692875692/a/pb040013-130896318d0.jpg
http://images.doctissimo.fr/photo/692875692/a/pb040013-130896361e5.jpg
http://images.doctissimo.fr/photo/692875692/a/pb040013-13089641a1d.jpg

Кухнята я бях показвала вече, тя заема стабилна част от 28-те квадратни метра, но нали тук все се яде   Laughing

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 21:26 от La vie en rose

# 123
При мен нещата са точно "обратните"! Жена ми обича да обикаля магазини, но аз обичам много повече. Абе направо ме влачи измежду рафтовете и витрините. Close

# 124
  • софия
ох, как ми се е приходилооо в икеа  Grinning
последно май пролетта бях в истанбулската и само някакви ситнежи си взех
е поне стабилно си похапнах кюфтенца, крилца и тортички  Laughing

# 125
Правят и едни картофени кюфтенца с броколи, много са вкусни ! Особено обичам едни пастички като куполчета - зелени, а вътре само сметана ! Айде, отивам да ям каквото има, днес ме мързя и да сготвя  Blush

# 126
и се указва, че вторник на 26 октомври Икея е затворена, защото Солун чества празника на града си - Димитър Солонски  Wink Wink Wink ...

"Указва" ще го понеса с лек разрив на сърцето, ама, кажи, драга, как Димитър, който живее в СолУн, стана СолОнски??? Ох, мъка, мъка...  doh

# 127
  • София
Поанг ги правеха до скоро в Елин Пелин. Ние бяхме взели от там един стол. Колко тормоз е отнесъл, само той си знае, ама още е здрав. На една приятелка подарихме подобен от Комо и наскоро ми се оплака, че свекърва и седнала и се сцепил. А жената не е много едра  newsm78 Друг е въпроса, че само на пръв поглед са еднакви. Като се загледаш в детайлите се виждат разликите, които явно се оказват съществени.

# 128
  • софия
сега погледнах в немския сайт, ма то имало нови хубавини за ядене  Laughing
ааа, не ме интересува, ще се ходи до някоя икеа  Crossing Arms
 Joy Joy Joy

# 129
eropampero,  Hug! Разпознала си, откъде е тапетът в хола!  Wink
La vie en rose    , очите ми останаха в онзи белия шкаф до телевизора!  Party Много ми харесва целият стил изобщо, как си обзавела хола! Супер е!
Индианецът е щампиран върху нещо като платно. В трапезната част на хола пък съм окичила това :
Малко е орязано, но се надявам да се вижда.

Алегра, много кофти се е получило с разкарването, но поне си успяла да напазаруваш от другия град. Обаче, не се обиждай,   Hug но си помислих същото като  Lionessa Cool! Сори, ама наистина ми стана смешно!  Joy

# 130
  • софия
е как, разпознавам всичко аз  Grinning
нещо на тая снимка ми се губи лампата, която и аз имам  Wink
La vie en rose, и на мен много ми хареса  Peace

# 131
Там си е!  Wink Не съм успяла да я хвана на снимката!

# 132
Kölsches Mädel, вижда се  Wink Забелязвам даже, че и пердетата приличат на моите, тези плътните с халки от икеа.  Grinning
Този шкаф, за който говориш, е купуван от Ла Редут и даже за серията Беста не можахме да го прежалим, остана си ! Губим цялата височина на стената, но няма нищо.

# 133
Kölsches Mädel, много уютно сте си направили дома! Simple Smile Сигурна съм, че бебенцето ще се чувства много удобно в легълцето.

# 134
Набито око, La vie en rose, същите пердета са, само дето на моите им махнах халките и приших от онези джиджавки за да паснат на релсовия корниз. Също исках да ти кажа, колко много ме кефят прозорците. Знам, че няма общо с темата, обаче е толкова уютно с такива прозорци, високи и тесни! Мечта! 
Minaa, мерси!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт