ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 539
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
На мен ми се струва хубаво съчетанието бяло+ бреза. например бяло легълце и бяла Стува с вратички или чекмедженца с цвят бреза. Ние имаме един експедит бреза + бели вратички и се откроява много добре.
Като говорим за Стува, много ми харесва тази серия, жалко, че няма къде да сложа нови мебели.

# 226
  • EU
На мен ми се струва хубаво съчетанието бяло+ бреза. например бяло легълце и бяла Стува с вратички или чекмедженца с цвят бреза. Ние имаме един експедит бреза + бели вратички и се откроява много добре.
Като говорим за Стува, много ми харесва тази серия, жалко, че няма къде да сложа нови мебели.
И аз мислех да предложа същото  Sunglasses
Колкото до  МАЛМ, имам скрин с 4 чекмеджета, нямам никакви проблеми, нито с плъзгането, нито с дъното, доста са натоварени  Mr. Green
Най-много ми харесва, че нямат дръжки на чекмеджетата. Стува е много сладурска серия, и ми се въртят едни планове за нея, ще взема да продам настоящите мебели в детската, само не знам как да кажа на мъжа ми, че ще ме  #2gunfire

# 227
Здравейте! Hug
И аз съм фенка на ИКЕА. Последно ходих лятото /за Букурещ става въпрос/ и да си призная, си направих доста снимки из мострената зала Crazy. Сега мислим да ходим към Коледа, но май ми се иска по-скоро да е Rolling Eyes. Нямам нещо конкретно за пазаруване, по-скоро за разходка.
Прочетох темата до средата, но честно казано ми се измориха очите, та затова да попитам, и ако е коментирано, простете.
Има ли някакво повишение на цените заради увеличеното ДДС в Румъния?

# 228

Най-много ми харесва, че нямат дръжки на чекмеджетата. Стува е много сладурска серия, и ми се въртят едни планове за нея, ще взема да продам настоящите мебели в детската, само не знам как да кажа на мъжа ми, че ще ме  #2gunfire
Пробвай полека и отдалеко и промивай мозъка в продължение на една седмица, ще се хване  Joy

# 229
Ето го и нашето Stuva, отвътре не съм го снимала, че само нахвърлях горе долу дрехите и не е за снимка още, но въпреки това има много място и веднага си намирам каквото ми трябва. Двете странични са с по едно рафтче отгоре и закачалки, а средното само с рафтчета и най отдолу едно от телените кошчета за издърпване ( за пантофи).

Искам да питам момичетата, които са се сдобили наскоро с двуетажното легло с тунела, как става закрепването на този тунел, трябва ли да се дупчи някъде леглото и лесно ли се маха и слага?
  И същия въпрос за тази преграда, който я има ако може да сподели как става махане, слагане и има ли поражения по леглото  Praynig

# 230
  • EU
La vien en rose, вече съм си намислила разни доводи Mr. Green Малкото ще стане скоро на 2г и си мислех някъде през юни да го местя при каката в детската, та по този повод да сменим някои неща
 Roroana , като гледах детската ви си спомних за нашата от преди 5г, и ние бяхме боядисали една стена в синьо, но оставих дъщеря ми да се вихри върху нея  Crazy Crazy
Много ми хареса това черно магнитно табло което видях на радиатора, май не е икейско newsm78

# 231
Roroana, много ви е хубаво гардеробчето. Със здраве да си го ползвате!

# 232
  • ENGLAND
Roroana страхотно е гардеробчето. А дъската за легло я имаме, много е удобна, слага се направо на дъската на леглото и се затяга.  Аз дори и не затягам, че по-лесно я махам като сменям чаршафите. Никакви поражения по леглото няма. Но леглото ви трябва да има странична дъска за да може да монтираш предпазната дъска. Ето тук е нашето
Момичета, много ви благодаря за бързите отговори  Hug!
В крайна сметка мисля да взема от скриновете, само да има налични моите цветове. Последната ми идея за детската стая е да комбинирам скрин от Малм цвят бреза с гардероб от Стува пак бреза, но се чудя с какво детско легло да ги съчетая, има ли в някоя от детските серии цвят бреза  Thinking. Втория вариант е леглото да е бяло - например Гъливер, и да го съчетая с бели мебели от горните серии или пък те пак да са бреза с бяло, май има и такова съчетание на Стува... Доста има да мисля тези дни явно, и май ще ми трябват поне 2 варианта, в случай, че нещо не е налично  Confused.
Аз лично за детската бих комбинирала бяло с цветните вратички на Струва. Така може да се направи шарания и със стикери по белите мебели. Има и Малм в бяло.

# 233
http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/GB/
Новия каталог за 2011 г
Нямам търпение за отвори врати в Бг,за да си напазарувам някои неща.
До сега каквото имам с етикет Икеа е купено от тук за износ.

# 234
Много хубава тази Стува, така ми се иска да имат модули по-широки от 60см.

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 07:32 от benson10

# 235
Ророана, страшна е стувата, жалко, че излезе точно след като обзаведохме детската.
Бариерата за легло я имахме, затяга се с ключе, много елементарно е !

# 236
  • София
Roroana, страхотна е детската  Simple Smile! Успях да зърна, че и леглото е бяло. Благодаря, че сподели и за вместимостта на гардероба, всъщност на снимката въобще не изглежда малък, и определено ми харесва  Peace.

La vien en rose, и аз си представям нещо такова като съчетание  Wink.

# 237
Момичета, кажете координати на хора, които пътуват до румънската - ще имам доста неща за поръчка, а няма как аз да ходя. Благодаря!   bouquet

# 238
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Записче да ви следя!

Направо преливам от нетърпение да отворят любимия магазин....

Моето единствено посещение беше в Солунската такава, бременна в 9 месец, с гигантски корем и отекли крака. Та не можах много да огледам.... Не и както ми се искаше....

Но пък сега ни предстои местене в ново жилище и обзавеждане на всички стаи......... и това ако не е кеф  Mr. Green

# 239
  • София
Момичета, имате ли наблюдения за този стол NORRNÄS http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/80185306

Искам го в бяло и сиво. Стабилен ли е, удобен ли е, изобщо събирам отзиви (мисля да поръчам на Никола затова няма да мога да го видя в магазина)

Общи условия

Активация на акаунт