ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 539
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте ,
почти всеки ден ви чета, много хубави неща сте си намерили! Hug
Аз купувах август месец от Икеа, защото имаше ГОЛЕМИ ЛЕТНИ НАМАЛЕНИЯ.Споделям го , за да се информирате има ли такова нещо в Солун и Букурещ.Мисля, че е свързано с издаването на годишния каталог, който идва долу-горе септември и затова много неща, особено останалите от старите серии са супер евтини.Тук всеки магазин има отделна страница с промоциите си, и за всеки ден от седмицата има по един артикул на промоция.Така купих нощни шкафчета от 45 евро на 29 намалени.
Момичета, сега се връщам от Букурещ. Да, има намаления в ИКЕА!

# 211
 Здравейте и от мен, аз също съм голям почитател на Икейските продукти. Имам една питанка, ако имате представа - табуретката от серията Benjamin дали е спряна от производство или аз не мога да я открия в сайта?

# 212
Няма такава табуретка, преди малко проверих.

# 213
 Благодаря, La vie en rose Simple Smile

# 214
  • София
Здравейте и от мен!

Страхотна тема  Wink! Аз отдавна съм фен на ИКЕА, но общо взето само на каталог, като наживо съм виждала само по-дребни подаръчета, които сестра ми ми е носила от Германия.
Сега обаче смятам да пътувам до Солунската ИКЕА и съм си набелязала доста неща от каталог 2011. Въпросът ми е, има ли ги вече въпросните артикули след като е за 2011 и как да разбера дали имат налична цялата цветова гама, например на Malm. Аз съм харесала ето тези шкафчета http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/90106506 и http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/70178603? Аз съм харесала цвят бреза, ще се радвам ако някой ги има вкъщи, да ги покаже и наживо  Hug.
 Предстои ми също така обзавеждане на детска стая, синът ми е на 1 годинка. Чудя се какво гардеробче да му взема, защото детските ми изглеждат страшно малки, и едва ли побират чак толкова дрешки. Моля, дайте идеи за гардероб, който да побира много дрехи и същевременно да е подходящ за детска стая  Praynig.
Съжалявам ако повтарям въпросите, но успях да попрочета само тази тема, сега ще се върна и в някои от старите.

Hug

# 215
Здравей, desifame и добре дощла при нас!  Hug

От МАЛМ скриновете аз имам от втория вид, който си показала, само че в бяло и с 4 чекмедженца. Първоначално също искахме с 3, обаче после видяхме, че нямаше кой знае колко разлика в парите дали с 3 или 4 (тогава имаше някаква промоция). Много е удобен и чекмедженцата се плъзгат много леко, въобще не заяждат.
Ето го нашия:

http://yfrog.com/j6sl274815j

За съжаление аз нямам опит с детските мебели от ИКЕА, но тук има много момичета, които са взимали Simple Smile

# 216
  • Германия
Minaaa, вярно ли не ти заяждат чекмедженцата?  Shocked Аз пък точно щях да пиша на desifame да не го купува, че имам същия и имам големи проблеми с отварято и затварянето. Но щом при теб не е така, най-вероятно ще да съм объркала нещо при сглобяването.  Laughing
Ей го моя..
http://www.prikachi.com/images.php?images/5/2675005b.jpg

# 217
МНого лекичко си вървят нашите чекмедженца, направо се плъзгат. Ние също въртяхме доста пъти, докато ги сглобим, че на книжката не беше обяснено. Но като пробвахме в магазина по същия начин леко се плъзгаха....

# 218
И аз нямам проблем с Малм  Peace

# 219
  • софия
MALM-а много го обсъждахме наскоро. не едни им се разглабят, на други (като мен) са им здрави.
нашия вече го ползваме към 2 години и не е мръднал.
аз също искам този http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/90106506, обаче скоро не ми се очертава пътуване към някоя ИКЕА  Sad
нашия скрин е от двойните, но е бял, така че няма да го показвам

# 220
  • ENGLAND
Аз имам три скрина на Малм, всъщност цялата и спалнята и страничните шкафчета и те са Малм, само гардероба е друга марка, тогава нямаше още гардероби Малм. Всичко е супер издържливо, пробвано от терминаторката. Имаме ги вече повече от 5 години.
Единствено имам малък проблем с единия скрин, от широките, като напълня повече тежки неща и долната дъска на чекмеджето леко стърже при отваряне. Но това е първия купен скрин, преди 7 години, сегашните имат допълнителна пръчка по средата, да не се огъва дъното при тежки неща.
Тук има снимки на спалнята, тя е цвят дъб, а в детската и другата спалня са бреза. http://family.webshots.com/photo/2981059900057265170cSVInu
Сори, на другата спалня нямам снимки, по-късно ще пусна.

# 221
Една приятелка има като на Flocke само,че с 4-ри чекмеджета и от монтирването и засичаха. Явно проблемът е в монтажа Simple Smile

# 222
Наши приятели имат скрин в черно и се плъзга нормално. И аз и мисля, че всичко зависи от сглобяването - това е винаги деликатна част, гледам че мъжът ми доста се пени при тази фаза  Laughing
За долната огъваща се под тежестта дъска : имахме и ние един скрин, купен преди 7 години, но от друга серия : дъската редовно се изваждаше като напълнех чекмеджето с дебели пуловери  Rolling Eyes Преди една година видях, че са променили системата и чекмеджетата са вече по-здрави.

# 223
  • София
Момичета, много ви благодаря за бързите отговори  Hug!
В крайна сметка мисля да взема от скриновете, само да има налични моите цветове. Последната ми идея за детската стая е да комбинирам скрин от Малм цвят бреза с гардероб от Стува пак бреза, но се чудя с какво детско легло да ги съчетая, има ли в някоя от детските серии цвят бреза  Thinking. Втория вариант е леглото да е бяло - например Гъливер, и да го съчетая с бели мебели от горните серии или пък те пак да са бреза с бяло, май има и такова съчетание на Стува... Доста има да мисля тези дни явно, и май ще ми трябват поне 2 варианта, в случай, че нещо не е налично  Confused.

# 224
  • софия
desifame, нашата спалня е така, комбинация от бяло и бреза. спалнята и едното шкафче са брезата, комода и вратите на гардероба са бели. гардероба ми не е икейски, а с плъзгащи врати, но същото бяло като икейското. аз си я харесвам тази комбинация.
ноо, ми трябва сега и високия комод, пак бреза...

Общи условия

Активация на акаунт