ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 539
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Вчера бяхме в ИКЕА с малките, защото на сина му се приядоха кюфтенцата със сосче  Laughing Беше пълно с хора, нямаше свободни маси  Shocked
Добре че, докато чакахме опашката за храна, се освбодиха места.
През уикендите е кошмарно в ИКЕА, затова ходя само в делнични дни. На два пъти ми случи да пристигна сутринта преди отварянето в 10 часа в обикновен работен ден, без някакви особени промоции - имаше 150-200 човека, чакащи отварянето на магазина Shocked. Не е истина направо, голяма мания е тази ИКЕА, а при нас има от 15 години, мисля. Няма насищане явно. Joy Представям си като отворят в София какво ще е.

Tatjana, имаме същите кошници, мия ги в банята с душа вече 6 години, нищо им няма, издържат.

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 10:38 от Ванилия Канелска

# 451
  • ENGLAND
И ние вчера се разходихме до нашата Икеа, толкова народ имаше, повече никаква неделя. И без мъжо, препускахме като коне, достраша го да не изкупя магазина. Но и при нас 1 сесия в детския кът е 45 мин. и щеш не щеш с дете ли си, оставяш го и препускаш. Но добрата новина е, че са почнали да разширяват нашия магазин, голям проект е. Надявам се да обявят повече работни места и аз пак ще кандидатствам.
Купихме тази масичка за лаптопа. Има ли я някой? Претеснява ме че леко се клати. Така ли е при вас?

# 452
  • EU
Doret, аз също я бях харесала, но на живо не ми се видя устойчива и това ме спря.
Кажи нещо повече за интервюто мисля, че за всички ще е интересно
И успех на новото  Peace

# 453
  • ENGLAND
А, досега още не съм стигала до интервю, още на онлайн кандидатстването ме отхвърлят, била съм овъредукейтед. Но тоя път ще проуча въпроса, как да ги излъжа поне до интервю да стигна, племеницата на мъжа ми е човешки ресурси там.

# 454
_re_ge, въобще не се бях замисляла, че тези кошници ще събират прах...но си е така де. За това днес взехме тези от кокосови листа Simple Smile

http://www.ikea.com/de/de/images/products/kottebo-korb-kokospalm … 2_PE172516_S4.jpg

ммм много ми допадат тези

# 455
Да, за Икейска детска  стая питам Simple Smile

# 456
  • Варна
От серията имаме шкафа за ТВ, за парите е окей, но не очаквай кой знае какво качество. Според мен съотношението качество - цена е добро.
Благодаря ти за отговора  Hug
И аз не очаквам космическо качество, но пък и какво ли може да му се случи на шкаф за обувки  Wink
Мисля си за два от тези http://www.ikea.ro/product/show/code/70152660 и до тях такава пейка http://www.ikea.ro/product/show/code/10152658 Само се чудя какво да измисля за стената над пейката, там ще има и закачалки, дали няма да се цапа стената? Едва ли ще намеря плоскост в същия цвят.... или огледало, но пък ще се закрива от закачените дрехи...
evi99, да разбирам ли, че цената дадена в сайта, специално на тези неща ще се задържи цяла година или поне по-дълго време?

Имам масичката за лаптоп, и моята се клати. По предназначение е ползвана много малко, защото ако си на диван не ти дава да се облегнеш назад и не ми е удобна. Сега я ползвам като обикновена холна маса, поради липса на друга Crazy

# 457
  • EU
ментолка,  цената си е намалена цяла година, но не знам дали до изчерпване на количествата

А, досега още не съм стигала до интервю, още на онлайн кандидатстването ме отхвърлят, била съм овъредукейтед. Но тоя път ще проуча въпроса, как да ги излъжа поне до интервю да стигна, племеницата на мъжа ми е човешки ресурси там.
че ти си направо с единия крак вътре newsm56 , а за каква позиция ти казаха, че си твърде начетена  Laughing да знам какво да спестявам

# 458
# 459
# 460
Tatjana, имаме същите кошници, мия ги в банята с душа вече 6 години, нищо им няма, издържат.

Супер, мерси, ще пробвам задължително! Лошото е че и съдържанието бързо е прашно  Tired

# 461
Момичета, здравейте Grinning
Имам едно въпросче, дано не ви се стори много профанско  Embarassed
Когато се говори за "масив" при мебелите на ИКЕА какво се има предвид-бор или т.нар. при нас "чам", нали-байцван и прочие?  Wink Благодаря  Hug

# 462
Момичета, здравейте Grinning
Имам едно въпросче, дано не ви се стори много профанско  Embarassed
Когато се говори за "масив" при мебелите на ИКЕА какво се има предвид-бор или т.нар. при нас "чам", нали-байцван и прочие?  Wink Благодаря  Hug
Май е различно - търси в описанието на продукта
Например за вратите на моята кухня пише - рамка, масив бук, пълнеж (вдлъбнатата част) - фурнир.
Има и мебели от чам...

# 463
Мда, твоята кухня е супер, и аз я мисля в бяло. Мерси  Hug

# 464
Да, за Икейска детска  стая питам Simple Smile
Имам такава. Освен да взема да я снимам, но едва ли ще ти послужи за пример - много е мъничка.

Относно масива в Икеа - доста от масивните неща са от бреза, но има и дъбови. Гледайте в упътването на продукта.

Общи условия

Активация на акаунт