ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 539
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Аз явно все на бор съм попадала, затова формулирах така въпроса, но е чудесна новина, че имат и други видове дърво. Благодаря още веднъж, момичета  Hug

# 466
  • София
Фен съм на ИКЕА и се записвам да следя темата, че ми предстой обзавеждане....
Очаквам с голямо нетърпение да отворят софийската, за да си понапазарувам без да пътувам до съседни държави Simple Smile

# 467
Tatjana, имаме същите кошници, мия ги в банята с душа вече 6 години, нищо им няма, издържат.

Супер, мерси, ще пробвам задължително! Лошото е че и съдържанието бързо е прашно  Tired

Да ето това е важното. Ако си с алергия към домашен прах и имаш шкаф с подобни вратички  да кажем- бамбук или кокос ще ги миеш прахосмукираш- все ще се оправиш някак заради красотата. Обаче вътрешното се праши в съхранението тип кутия - и там няма спасение.

# 468
Ако си с алергия към домашен прах и имаш шкаф

Абе, то вярно, че 'сит на гладния не вярва', ама наистина ли има толкова много хора с алергия към домашния прах, та постоянно чета из форума "да няма прах" като съобръжение номер 1 за избор на мебели? Rolling Eyes

# 469
Аз пък се питам дали изобщо е възможно да няма прах в едно жилище ?  newsm78 Ето у дома например не ходим с обувки, тормозя и гостите да се събуват, минавам с прахосмукачка всеки ден, с парцал два пъти седмично и все си има мъхчета, все от някъде си идва. Освен в стерилна камера да се затворим, друг начин не виждам да се избяга от праха. Трябва да си живеем с нея, начин няма  Wink

Ето една не особено качествена снимка на детската, за момичето, което искаше да види двуетажно легло. Експедита не си е на мястото и много ми пречи, но най-сетне намерих на кого да го дам и ще се отървем от него.  Rolling Eyes Петната на стената са вече боядисани, хе, хе  Laughing, но нещо все пак ми липства...

http://images.doctissimo.fr/photo/692875692/a/pa290002-131704318aa.jpg
http://images.doctissimo.fr/photo/692875692/a/pa290002-131704330ac.jpg

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 18:16 от La vie en rose

# 470
У нас никой не е алергичен (пу пу!) но това не ми прече да намирам прахът по разни малки работи за изключително дразнещ. Махането на прахта от съдържанието на кошовете ми отнема много време - ако всичко беше по шкафове, този проблем нямаше да съществува.

Време е да се оглеждам за шкафове за банята, май  Laughing

# 471
  • гр. София
La vie en rose ,стаичката ви може да е малка,но е много сладка. Wink
Килимчето също ли е Икейско?

За мен голям проблем е почистването на килимите в къщи.Едно ,че са почти едноцветни и всяко боклуче им личи,но и с прахосмукачката трудно се справям.Сякаш боклука като магнит се привлича от тези изкуствени материи.
Сори за спама,но аз си мислех ,че само в милата ни родина е толкова мръсно,а явно и и при вас е проблем. Laughing

# 472
Mмм, много ми допада, особено тази комбинация на цветовете  Heart Eyes. А кой експедит сте решили да махате - този до леглото ли, защото другия изглежда много добре в нишата.

# 473
Ако си с алергия към домашен прах и имаш шкаф

Абе, то вярно, че 'сит на гладния не вярва', ама наистина ли има толкова много хора с алергия към домашния прах, та постоянно чета из форума "да няма прах" като съобръжение номер 1 за избор на мебели? Rolling Eyes
На мен пък най ми харесват отворени рафтове по които се виждат всичките "боклуци" и събират мноого прах  Mr. Green
Честно  Peace

# 474

На мен пък най ми харесват отворени рафтове по които се виждат всичките "боклуци" и събират мноого прах  Mr. Green
Честно  Peace
Ето, готово, намерих на кого да продавам двата рафта Молгер  Laughing

# 475
Честно  Peace
Ето, готово, намерих на кого да продавам двата рафта Молгер  Laughing
Дай размери и цвят и ако пасват директно ги пращай насам, без майтап  Laughing

# 476
 Laughing http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/70049687  2 броя, орех. Но чакай да си намеря първо затворени заместители  Crazy

# 477
По повод алергиите към домашен прах, аз съм с остра таква , мъжът ми и децата със средна. Само който има алергия към домашен прах знае каква мъка е. Съответно какво сме направили по въпроса :
1. в къщи не се влиза с обувки, външните дрехи се свалят веднага.
2. Нямаме пердета, щори, килими, губери, юргани. Всичкио е памучно или полиестер, пере се и поддържа лесно.
3.Всички мебели са затворени с максимално открити повърхости.
4.Прахосмукачката е специална и се прахосмуче доста често.
5.Обработват се дюшеците когато трябва.

Но каквото и да се прави прах все пак има, затова и алергични пристъпи.И като избирам мебели , лампиони и други винаги се съобразявам с това. Икеа е със страхотни изчистени линии, обаче това изобилие на джинджурии навсякъде и тези кутиени решение ( събират прах ! ) просто не са за нас.

# 478
Шанта, този с телевизора, да. Няма да разказвам как се промушкваме между него и леглото, за да стигнем до прозореца и колко пъти съм се удряла или в едното, или в другото  Sick Викам да турнем на негово място една Беста  Thinking

ellytza, всичко е икейско, само дрехите на децата не са  Mr. Green

# 479
Последен спам  Embarassed
Татяна, аз не бързам, ако и когато решиш да се разделиш с тях пиши нещо за цена на лични - ще ми паснат Simple Smile

_re_ge,   Sad Hug

La vie en rose, ще чакаме отзиви за бестата.

Общи условия

Активация на акаунт