ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 539
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Този път работи.  Grinning Столът е страшно удобен, седнеш ли не ти се става вече  Laughing Канапето не съм тествала, но много харесвам червено   bouquet Със здраве да си ги ползвате.

# 92
Момичета, преди съм чела в темата за едно момче, което доставя стоки по поръчка от ИКЕА Солун. Знаете ли дали още се занимава с това?
Много ви моля за координатите му и отзиви  Simple Smile Ако не е прието да се пише за това тук, моля на лични  Wink
Много ви благодаря  Hug

# 93

6 та година седим на тия столове дори и в момента седя на него  Mr. Green няма чупене а 130 кг всеки ден върху него  Peace

# 94
Пролет, имам такъв диван(двойка), удобен е и още си го харесвам след 3 години. И стола имам, но него нещо го разлюбихме и е на части в мазата.

Ходих миналата седмица, видях коледната декорация, даже си и купих Crazy. Взех едни елхи с лампички, но никъде не мога да ги намеря в сайта, само този вариант, същият модел елхи, но по-големи за маса, а лампите са вградени отдолу. Ужас, как обясних само, ще ги снимам скоро и покажа, ако не ги качат до тогава(има вероятност да са от миналата година).

-----
Икеа издаде нова готварска книга, стайлинга на снимките с продукти и десерти е невероятен:

http://demo.fb.se/e/ikea/homemade_is_best/

# 95
Икеа издаде нова готварска книга, стайлинга на снимките с продукти и десерти е невероятен:

http://demo.fb.se/e/ikea/homemade_is_best/
Като гледам всяка държава трябва да пече сладки с нейната си азбука,за да направи първата корица. Joy

La vie en rose ,ето това е диванчето.

# 96
  • EU
И аз го имам това столче, само че го купих от Карфур, за 80 лв Laughing, същото е като в ИКЕА Wink

# 97
  • Varna
Моят стол излиза 100 лв.

# 98
benson10, бях чувала за тази книга, но ми се стори майтап. Наистина ли я има ? Аз често ходя в магазина, но моят мил изпитва ужас да се мотае и търчи напред със списък в ръка, а аз тичам след него, да не го изгубя...Така каквото съм видяла пътьом, туй ми остава, за 15 минути сме минали и през касата и сме вече натоварили  Joy Ей, всеки път е едно и също, не мога да си начеша крастата, бре !

Димитрина, разбрах ко е, и на него съм сядала някога, когато се тичаше по-малко  Laughing Да ви е честито !   bouquet

Ние купихме столовете и две табуретки, утре пристига и плота, сглобим ли го, ще го снимам. Сега ми липстват трите чекмеджета на шкафа, който ще го подпира и се чудим дали да не отскочим днес  Thinking

# 99
Бил съм в Икеа в Гьотеборг. Много е яко, обаче се загубих ooooh!
Хапнах на входа едни дребни кюфтенца - мммммммм. Имам и снимки. Ако някой толкова е зажаднял за ИКЕА мога да му ги пратя.

# 100
Хайде добре!

# 101
 Joy Те това е Икеа - в която и държава да отидеш, все си си у дома.

# 102
Аз често ходя в магазина, но моят мил изпитва ужас да се мотае и търчи напред със списък в ръка, а аз тичам след него, да не го изгубя...Така каквото съм видяла пътьом, туй ми остава, за 15 минути сме минали и през касата и сме вече натоварили  Joy Ей, всеки път е едно и също, не мога да си начеша крастата, бре !
Да знаеш, че не си сама в мъката си  Laughing Моят мъж е същият - с феноменална скорост прекосяваме магазина и излизаме без нищо допълнително, само нещата по списък. Затова си ходя с децата - да си поиграят, да хапнем, да се рааааааааааазхоооооооодим  Mr. Green

# 103
Ще взема да давам моя под наем за посещения на Икеа, хем малко пари да изкараме  Laughing

# 104
Татяна, даваш ли си сметка какъв късмет имаш  Laughing Такива са рядкоооост  Heart Eyes

Оле затвори очички, да ми беше наблизо, да сме станали приятелки и да ходим заедно, колкото душа ни иска  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт