ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 540
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
 Laughing

Много сте, силни сте! (за бутането, де)  Laughing Ние след малко ще ходим в ИКЕА и ще пробвам тези неща от последните два линка да ви напиша какво е усещането Simple Smile

# 346
Бях, мерих, не са особено удобни ... Поне на мен не ми хареса усещането. Не бяха нищо особено. На други може да им е друго мнението, разбира се Simple Smile

# 347
Като го гледам това бебе, чак се измъчвам  Joy

# 348
Голям е сладур  Sunglasses
Днес гледах и диваните в ИКЕА ... По принцип не се бях заглеждала в техните дивани досега, защото си имаме хубав и не ми е било актуално да го сменям. Но днес реших да ги погледна ... Изобщо не ми харесаха 90% от моделите. Два-три кожени модела бяха добре и удобни, другите с тези платнени покривала ... кошмар  Rolling Eyes Първо самата материя не ми хареса, после цветовете едни ярки и крещящи, а аз не харесвам такива, трето ми бяха много неудобни с ниски облегалки и почти никаква опора за гърба. Но цените са конкурентни - спор няма. На фона на другите мебелни къщи тук и техните цени ... Обаче на мен не ми харесаха никак. Столовете за хранене също ми се сториха неудобни за гърба.
Гардеробите обаче ми харесаха. Тези РАХ с плъзгащите врати. Определено ги слагам в списъка желани гардероби, защото напролет ще сменяме гардероба и сега съм на такава вълна.

# 349
  • EU
Някой да има впечатления от това:

http://www.ikea.ro/resources/products/80160080/S4.jpg
http://www.ikea.ro/product/show/code/40160077

Аз не понасям блъсканиците, но ако е за иКеАта ще съм там и ще се бутам. Mr. Green
Само да се съберем по-солидна група...
И аз бях решила да го купувам, какво е точно нещо средно между табуретка и лежанка , но се отказах, зашото се продава без възглавници, т.е. тази цена е само за калъфа, а и цената му тогава не беше такава и така се отказах, но сега ако е наистина 25лв, е супер цена
А виждам ивъзглавниците са намалени http://www.ikea.ro/ro/Cautare.htm?cuvant=GOSA+ASTER+&cauta=%C2%A0 значи всичко ще излезе към 55лв не е зле, преди излизаше почти двойно, ако кажеш кога ще ходиш да ти изпратя пари и на мен да купиш   Simple Smile

# 350
  • Варна
Виждала съм го в магазина. Достатъчно голямо е, за да полегне човек отгоре и да му е удобно. Обаче това е само предположение, понеже в действителност не съм полягвала. Simple Smile))
Теб какво те интересува по-точно? Днес може да отскочим до Икеа, че е последен ден на намаление на столове и маси, а съм си заплюла един стол... Та кажи за какво да гледам!

Абе, то и аз не знам какво да гледаш. Grinning
Хареса ми за стаята на сина ми и се чудя доколко е практично.
Ако отидете, поогледай го и ми кажи преценката си, това ще ми е достатъчно. Sunglasses

Бях, мерих, не са особено удобни ... Поне на мен не ми хареса усещането. Не бяха нищо особено. На други може да им е друго мнението, разбира се Simple Smile

Аз не разбрах - лежанката, за която питах, ли мери?!

evi99, и аз не знам кога ще ходя, макар че давам зор да е възможно най-скоро. Ще ти пиша, когато имам яснота. Wink

# 351
  • sofia
Някой има ли от "глухарчето" (лампата MASKROS)??? Praynig
Много искам да видя снимка на дадено помещение с тази лампа - 80см в диаметър ми се струват доооста за лампа...
Ще се радвам някой да сподели "опит; с тази лампа!  bouquet

# 352
Silence, ние я имаме. Само че от по-малкия размер, 55 см диаметър. Много хубаво стои. Не ни е много висока стаята, стандартна 2,5 метра. Ето тук как стои:

http://img6.imageshack.us/i/sl274830.jpg/

# 353
Риа, лежанката мерих, да. Но не ми беше удобна. Всмисъл не беше толкова мека, колкото би ми се харесало, а все едно седях върху шума  Rolling Eyes

Минааа, лампата е хубава наистина, но на мен не ми харесват тези сенки, дето хвърля навсякъде като се включи  Rolling Eyes В началото ми изглеждаше интересно, но после вече не.

# 354
  • Варна
Teresa of the Faint Smile, мерси! Flutter
Много харесвам такива възглавници по земята, но минусите им май са повече.
Чакам и Barbabeau да докладва, че има вещо око. Wink

# 355
Ria, замислила съм едно ходене в Икеа в четвъртък или петък (обещала съм на сина ми да го заведа да се похвърля в "боровинк&# … 074; Småland Laughing) и тогава ще огледам възглавницата, а и, ако има условия, ще легна отгоре, за да са ми най-пълни впечатленията. Simple Smile)))))

На сайта на местната Икеа са обявени датите на зимните намаления - KNUT - 27.12.2010-15.01.2011. Сигурно на повечето места е така.

# 356
  • Варна
А, добре, ще чакам. Wink

# 357
Минаааа, на мен много ми харесва тази лампа. Намислили сме да купим две такива, от двата размера, за спалнята, дано стоят хубаво. Thinking

Някой говореше за канапетата в Икеа, че не му харесвали, особено тези от плат. Не знам защо, но аз пък имам особена слабост точно към тях и най-вече към модела Екторп във всичките му вариации. Кожени канапета никога не са ми били на сърце, или са твърде модерни, или твърде старчески, а и са някак голи, студени... Rolling Eyes Е, лесно се чистели казват, но като погледна, моето с бели калъфи се държи добре и ги пера веднъж на 6 месеца, та и това предимство не ме привлича особено.

От миналата година и нашата Икеа започна да участва в януарските намаления. Тази година ще са от 12/01 и ще траят месец.

# 358
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Кожени канапета никога не са ми били на сърце....
И на мен........ Ама хич.... Не знам защо така ... навяват ми усещане за офис  Rolling Eyes

# 359
  • Ямбол
и аз искаааааааааам да ходя до Икеa, ако някой има планове и търси компания да свирка

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 16:54 от krastavichka

Общи условия

Активация на акаунт