ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 73 539
  • 743
  •   2
Отговори
# 480
Няма проблем  Heart Eyes Дано да е по-удобно за подреждане и се впише в декора.

# 481
Леле, _re_ge, много сериозна работа! Наистина не подозирах, че може да е толкова тежко. Алергичните пристъпи астматични ли са? Confused Разбирам защо следиш изкъсо критериите за прах.

Сори за спама,но аз си мислех ,че само в милата ни родина е толкова мръсно,а явно и и при вас е проблем. Laughing
Не е въпрос на Бг или чужбина, но наистина има значение мястото на живеене. Peace
Преди живеех в центъра на София - строежи, трафик, коли, сух климат - няма нужда да обяснявам за прахта по мебелите, която се натрупва видимо буквално 1 ден след като е почистено. Сега живея на едно място, което се състои от планина, гора и езеро - няма почти никакви улици, въздухът е чист и влажността му е по-висока спрямо тази в София. Е, чистенето на прах по мебелите се налага едва, едва веднъж на 10-15 дена. Crazy

# 482
  • гр. София
Не е въпрос на Бг или чужбина, но наистина има значение мястото на живеене. Peace
Преди живеех в центъра на София - строежи, трафик, коли, сух климат - няма нужда да обяснявам за прахта по мебелите, която се натрупва видимо буквално 1 ден след като е почистено. Сега живея на едно място, което се състои от планина, гора и езеро - няма почти никакви улици, въздухът е чист и влажността му е по-висока спрямо тази в София. Е, чистенето на прах по мебелите се налага едва, едва веднъж на 10-15 дена. Crazy

Сигурно си права,още повече ,че имаш база за сравнение.
Аз от 30 г.живея само в София и чувам колко е мръсна ,как не се мият улуците и т.н. сравнение с други европейски градове.

# 483
Не е много по темата, но не мога да се въздържа  Simple Smile
Купихме този абажур http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/80089461
и го превърнахме в това:

# 484
Шанта, браво на вас! Вашият вариант е по-симпатичен. Wink

# 485
Гледах едно списание с икейски стоки и видях на едно място такива панери, които коментирахте по-преди и ви събират прах - бяха напълнени с плодове, бутилки вино и ей такива неща. Просто споделям като идея за какво може да ги ползвате и да не ви пречи праха толкова. Може да се държат вътре и консервите от мазето да речем. Crazy

# 486
Шанта, браво на вас! Вашият вариант е по-симпатичен. Wink
Благодаря  Hug

# 487
Такива панери и аз ползвах като си слагах преждата в тях, а по-малките ползвах за лук и картофи в килера Laughing Винаги може да им се измисли подходяща употреба, с която праха няма да пречи.

Шанта, голяма фантазия имаш. Ако не беше показала оригинала не бих разбрала, че е същият полилей.

Аз не съм ходила в Икеа от средата на декември и вече страшно ми липства. Междувременно ми се свършиха замразените кюфтенца и портокаловото сладко, а списъкът с покупки става все по-дълъг...Дано през февруари ме огрее един маратон в любимия магазин  Laughing

# 488
Днес получих новата пролетна брошура от ИКЕА и реших да я споделя с вас, понеже има някои нови неща. Simple Smile

http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/local_brochure_springtime/DE/

# 489
  • София
Здравейте всички. Аз съм новичка. Много харесвам Икеа, поне от това което съм виждала на сайта им и в един каталог, но не съм ходила в магазин досега.  Simple Smile

Да си задам въпроса.
Харесахме си това легло от серията Mandel и се чудя дали някой го има или го е виждал на живо да сподели мнение Simple Smile)

Харесва ми че е дървено (доколкото разбрах, дано не бъркам), мислим да го комбинираме с това:

Много ми харесва този начин на монтаж.

Най вероятно ще чакаме да отворят магазина в София и затова се чудя заслужава ли си чакането или да мисля нещо друго, че в момента сме на матрак само.

# 490
Наши добри приятели имат точно това легло заедно с таблата и малките етажерки. Виждала съм ги в стаята комбинирани с два черни скрина, стоят идеално.

# 491
И аз съм го заглеждала това легло - на мен ми харесва  Simple Smile Peace

# 492
Записвам се да следя темата. Мног ми се искаше да купим някои неща от Икея за обзавеждането, ама не можах да убедя половинката да пътуваме  Rolling Eyes

# 493
  • EU
Днес получих новата пролетна брошура от ИКЕА и реших да я споделя с вас, понеже има някои нови неща. Simple Smile

http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/local_brochure_springtime/DE/
  bouquet

# 494
  • София
...Мног ми се искаше да купим някои неща от Икея за обзавеждането, ама не можах да убедя половинката да пътуваме  Rolling Eyes

И аз неможах, затова ще чакам да отворят наща...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт