ИКЕА! ИКЕА! - Тема 8

• 72 475
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Знаех си аз, че мнозина ще се познаят в рекламата  Laughing Тук като я пуснаха по телевизията, имаше след това в пресата разни коментари на възмутени мъже, че не били точно такива и било обидно да ги сравняват по инатливост с магарета  Laughing Ама не познавам мъж, който с удоволствие да влиза в магазин и да оглежда всяко нещо със същото внимание, с което много жени, които познавам (в това число и аз), правят  Laughing Ето още една такава: http://www.youtube.com/watch?v=ta4PzUr655A&feature=related  Laughing

Чудя се колко от пишещите в темата отиват сами в ИКЕА, колко отиват с половинките си и от тези, които отиват с половинките, колко ползват половинката само да носи нещата до колата и колко за мнение и съвет  Laughing

# 616
Е как бе, моят мъж ми дава съвети, коментираме, горе долу звучи винаги така: "За какво пък ти е сега това ?"  Joy

# 617
Като ви чета и ми идва идея за нов бизнес - давам мъж под наем за посещение на ИКЕА  Laughing

# 618
  • Стара Загора
И мен ме интересува каква е цената на доставката от Румъния и кога ще се пътува.
Както казах трябват ми два стола.

# 619
Хахсх, Тереза, тези реклами са жестоки! Така съм се смяла! Особено на Йорген маймуната!  Joy

# 620
Здравейте.Аз искам да поръчам неща за около 300лв,и то от Солун.Това означава,че ще дължа на Никола 60 лв.Според мен ще трябват поне още 200-250 лв за да се навие да тръгне.Ако междувременно някой пътува и има възможност да ми ги вземе,с радост ще платя на него 20%.Мебелите ,които искам са масички и са компактни.

# 621
Като ви чета и ми идва идея за нов бизнес - давам мъж под наем за посещение на ИКЕА  Laughing
Joy Подразбирам, че е мнооого търпелив, евала !   bouquet

Аз пък давам под наем за съвети  Laughing Убаво ще ви докара дома, ама няма да имате думата, нито време ще имате да гледате, понеже тича бързо между стрелките - има нема за 15 минути се е добрал до касата и е платил.

# 622
Подозирам, че става въпрос за София, но да си кажа, ако случайно ще се сформира
поръчка и за Пловдив и аз се включвам.

# 623
Мога да се включа в бизнес начинанието ти и знам, че ще е печелившо, ако се внедри и моят мъж  Peace

# 624
Чудя се колко от пишещите в темата отиват сами в ИКЕА, колко отиват с половинките си и от тези, които отиват с половинките, колко ползват половинката само да носи нещата до колата и колко за мнение и съвет  Laughing

Последната година ходим семейно, на мъжа ми не е любимото място, но детето е фен Simple Smile
Всичко обсъждаме предварително, описваме от къде да се вземе, но това е единственият магазин, в който не мога да се придържам към списък.

Много забавни рекламите Simple Smile.

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 21:35 от benson10

# 625
В интерес на истината се е случвало мъжът ми да прояви голям интерес и да разглежда заедно с мен (например като купувахме лампи и осветление, както и боя), но може би е бил в подходящо настроение в тези моменти  Grinning Тогава участва много активно в оглеждането, коментирането, преценяването, и т.н.  Heart Eyes

Обаче е много дразнещо, когато си харесам нещо (един съвсем обикновен корниз на много хубава цена) и се окажа, че в двете ИКЕИ близо до мен - няма и не знаят кога ще получат  Sad

# 626
Здравейте, не следя редовно темичката, за да не се дразня само с тази Икеа. Много искам това диванче http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/GR/ на 55стр. И отдавна замислям как да отида до Румъния. Някой има ли отзиви от него дали си струва, ако сте го ползвали?

И още един въпрос /понеже не съм чела подробно темата моля да ме извините/ знае ли се вече кога ще открият Икеа в София?

# 627
  • София
И още един въпрос /понеже не съм чела подробно темата моля да ме извините/ знае ли се вече кога ще открият Икеа в София?

Обявили са 15 септември Simple Smile

# 628
  • ENGLAND
И аз
Мога да се включа в бизнес начинанието ти и знам, че ще е печелившо, ако се внедри и моят мъж  Peace
И аз се включвам в бизнеса. Ние все двамата ходим, доскоро бяхме само с една кола. Сега пък гледа да не ме изпусне сама, че не се знае с колко пари ще похарча.
При нас е неудобното, че децата се оставят за 45 мин. и ние все препускаме из Икеа, че с дребната е ужас в магазина, опитва всички дивани и легла и не можем да излезем и след 3 часа.

# 629
Здравейте, не следя редовно темичката, за да не се дразня само с тази Икеа. Много искам това диванче http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/GR/ на 55стр. И отдавна замислям как да отида до Румъния. Някой има ли отзиви от него дали си струва, ако сте го ползвали?

Nе можах да го видя, дава ми грешка  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт