КИВИ+КОМ = КИС - 7

• 27 124
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Зичко....Да ви е жив и здрав Андончо-рожденника! Да е по-послушен по възможност и да слуша баба и дядо,че такива няма да намери по целия свят! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

На русалката много целувки и прегръдки! Hug Hug Hug Hug

МОни,браво за хляба.Лесно е и голямо удобство машинката! Hug

Момичетаааа де сте бе? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 646
Ай здравейте, банда! Peace
Ние се прибрахме най-после.Ходихме по зоопаркове,паркове и разни там детски площадки,въртележки и други забавления за малки и големи. Само да ви кажа,че тибетската якица си е родила малко-да сте спокойни... Mr. Green

Зиче,да ви е жив и здрав Андон! Да порасне и да ви радва с успехите си!

Сега изчезвам да готвя и да прекарам групата през банята...

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 20:08 от Сисссс

# 647
......и да прекарам групата през банята...

smile3532 smile3534

# 648
  • Видин
Цоп!!! Mr. Green
Ей мъ на завърнах се и виждам добри новини Party

Зиче, браво на нашето Вики!Тя е нашето златно момиче и наша гордост!
Силно я прегръщам и целувам!!! Hug Heart Eyes

На Андон честит рожден ден!
Да е жив и здрав за радост на всички ви!
Наздраве!

Аз за пореден път съм възхитена от Родопите!Нашата страна има прекрасни кътчета!
Онзи ден ходихме в една пещера - Ухловица, вчера на прибиране минахме през Чудните мостове и Бачковския манастр.Благополучно в 21,30ч. си бях в къщи скапана от път, но много доволна.
Ще кача снимки и ще пусна линк които иска да разглежда Peace
Не съм ви чела, но ви гушкам всички Hug Hug

# 649

Мастерче, хич не ми е смешно-като ги гледам кви са църни,кални,прашни,чак на вой ми иде да го докарам... ooooh! Катерихме се къде ли не,ровихме във всички видове пясък де където срещнем...Въобще...Добре,че времето беше сухо иначе и на локви щяхме да ходим... Mr. Green
Ама вече сме изкъпани.Кой е като мен-чист и пременен... bowuu
Сега вечерят и гледат Индиана Джоунс...

# 650
Зиче, да ви е жив и здрав рожденика, много късмет му желая.

Да са ви честити и златните медали-още много върхове да покори Вики

Аз няма какво да пиша и за това се спотайвам.То не, че мога да стигна до компа в неделя.Пия си антибиотика ама ме болт и двете гърди и започвам да се притеснявам.Ще видим в петък дали ще мога да им преборя скапаната здравна система.
Лека вечер сладурки  Hug

# 651
  • Пловдив
Извинете ме за лошите снимки но не се стърпях и я снимах със телефона  преди малко  Embarassed

Това са новите медали  

а това са всичките медали

БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА ПОЗДРАВИТЕ Hug Hug

ЕЛИ оправяй се мила ако видиш зор там идвай си в България да се прегледаш Peace

# 652
  • Пловдив

ПОЖЕЛАНИЯТА МИ ЗА УДОВЛЕТВОРИТЕЛНА НОВА СЕДМИЦА СА ЗА ВСИЧКИ ВАС МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ!
СТРЕМЕТЕ СЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ТАКА, ЧЕ СЛЪНЦЕТО ВЪТРЕ ВЪВ ВАС ДА НЕ БЪДЕ ПОМРАЧАВАНО ОТ НЕГАТИВИ!
УСМИХВАЙТЕ СЕ ПО - ЧЕСТО, ЖИВОТЪТ НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА СЛОЖЕН И ТРУДЕН, КОЛКОТО ПОНЯКОГА НА НАС НИ СЕ СТРУВА!

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 06:47 от ЗИЧЕ

# 653
Зиче благодаря за кафенцето и закуската.
Да ви е живо и здраво златното момиче.
Да я нагушкаш от нас.

# 654
Добро утро и от мен. Ние снощи късничко се завърнахме от събора, със смесени чувства съм. Много хубаво си изкарахме, но виждам, че не са съвсем добре мама и тати  Sad, той баща ми с два инсулта и уж се държи все още, но  го оставих с високо кръвно ..... звъннах по-късно снощи - беше по-добре и кръвното поспаднало, но нещо напоследък постоянно варира и не могат да го нормализират ту високо  ту ниско......., както и да е де да не си пренасям притесненията тука...........

Зиче, мерси за страхотното кафенце    bouquet, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ВИКИ И ВСЕ ТАКА ДА ВИ РАДВА, БРАВО НА ДЕТЕТО   smile3501  love001  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА АНДОН, МНОГО УСМИВКИ И КЪСМЕТ МУ ЖЕЛАЯ  newsm59 nbirthday Tada Hug

Ели, гълтай антибиотика и не си мисли лоши неща, стискам палци да знаеш  newsm10, а защо така казваш за здравана им система, нали уж там са по-добре нещата, щото за тука си знаем как е от зле по-зле ама за там...........  newsm78, или само за по филмите го показват така........

Момичета, лека и спорна седмица на всички, ако имам промеждутък ще намина да ви видя пак  Hug Hug

# 655
Добро Утро!  Hug Hug Hug Hug

Зиче,царска закуска си спретнала !  Crazy Crazy Crazy Crazy

Еленце,спокойно...Всичко ще си дойде на мястото!

Анкас...И аз все все притеснявам за моите си родители.....Остаряват и няма как да не се разклаща здравето им.....Така е! Кръговратът на живота!...Преди те са треперили за нас сега пък ние на свой ред! ..... Така,че с каквото можем ще помагаме от там нататък - Божа работа!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Момичета,лек ден и успешна нова седмица!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 656
Добро утро!

Зиче, така оплакнах око с това ваше златно момиче! Само така! Всички да разберат от къде изгрява слънцето!  bouquet

Целувки и усмивки за всички ви!  bouquet

# 657
Добро утро дами!

Зиче - напулни ми душата това Вики!
Все златото да носи - и да не  и тежи! Hug

Аз пък паднах от стълбата...и сега съм с тротоарна аркада на ръката... smile3506 Не се побирам в кожата си от яд!!!!!
Че така се разкрасих! Никога няма да зарастнат до събота.

# 658
   да честитя и аз златото на Вики!Жива и здрава да е и да е не следващата Таня Богомилова,а по-добра от нея!
Юлеее,Юле как можа бе,душа,така да се докараш точно преди Премиерата,тц,тц,тц....Дано тогава пък нямаш екстремни ситуации!
Със закуската на Зичето  /дето лигите ми потекоха/ сега си правя сандвичи,а инак не закусвам. Зичеее ,я да те питам Здравко само с Ериус ли го лекувахте,нещо друго давахте ли му?Моят калпазанин от вчера накашля нещо.Писна ми вече от леки неразположения,преди 2 седмици беше в къщи с хрема и зверска кашлица  ooooh! .

Лека и успешна седмица,момичета  Hug !

# 659
  • Видин
Привет, момичета! Hug

Юле,Юле, как можа да се разкрасиш точно сега CrazyПовече make up ще трябва да сложиш, за да заличиш следите Peace
Видях чашата и подаръчетата!Великолепни са! Peace

Зиче, спретнала си ни мнооого изкушаваща закуска Peaceнаправо получих обилно слюнкоотделяне Crazy

Ели, пий антибиотика, мисля че така се лекуваще мастита.Това си е възпаление и се пие АБ Peace

Луси, как сте?Посъвзехте ли се след всички преживяванея? Hug

Сис,Мони,Мастрече,Анкас,Иренче,Ирка Hug Hug Heart Eyes

Успешна седмица на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт