Преди година новина за наш'то юлче долетя

• 21 228
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
[Здравейте, момичета и от мен!Рибката много ни се идваше но нашата госпожица много се криви напоследък като се храни и въобще не можем да си го позволим,иначе с удоволсвие щяхме да се присъедим към групата.Щяхме да се запознаем с другите майчета.Чувалчетата са много  много хубави но са малко скъпички ,пусни снимки да видем твоето защото цената е по нормална от колкото другите,и да отидем и ние да го разгледаме тоя магазин.

# 571

А някой може ли да си обясни защо със свекървите чувстваме такова дразнение, а с майките си не? Аз и с каката и сега с бебка го усещам, но честно казано помощ СЕГА приемам. С каката, като беше бебе дълго време отказвах да я оставим на свекърва ми, за да излезем например на кафе с мъжа ми. Но сега съм съгласна, още повече, че искам да си опресня шофьорските умения и да стана активен щофьор, че съм такава само на книжка. Ще гледам да си взема и златния талон от КАТ който ми се полага, че кой знае какви приключения ще имам по пътищата, като подкарам по-сериозно колата. Laughing Стискайте палци да не ме срещате някъде по пътищата в СОфия, че жална ви майка...Simple Smile

Хайде, хубав ви ден и вечер.

При мен е обратното - чуствам се по-спокойна със свеки отколкото с майка ми. Сигурно защото на свеки това е внук номер 5 и не се меси, докато майка ми все едно за първи път бебе гледа и не проявява особен интерес, че много ревяло  ooooh! Тя е и далеч, така че по-добре Simple Smile

За опресняването на шофьорските умения е добра идея, но няма кой да гледа малката  Crazy

# 572
Между другото днес опитах да дам глюкоза на Алекси (нали напоследък пие чайче отлайак с охота). Е, да, ама НЕ! Плюе и не ще. Направих му чай от лайка и изцока 70мл  Shocked Май се е пристрастил към този чай  hahaha Но щом му харесва... И друго - как давате чайчетата на ХИП? Аз имам 2 вида и все като видя тези изкуствени гранулки вътре и ми се отщява да дам на Алекси  newsm11 И си седят така върху пералнята в кухнята да събират прах  Whistling

Цветулка ти какъв чай даваш?
Аз в началото бях купила чай от копър на Хип за коликите, ама наистина тези грануулки много изкуствени ми се видяха. Така или иначе Никола успя да пийне само веднъж чайче и сега и моята кутия е някъде из шкафовет.

# 573
и аз да взема участие в темата за шофирането аз не съм спряла да си карам колата дори и като бях бременна пак си шофирах даже сама си се закарах като тръгнах да раждам Peace Party

# 574
Здравейте мами,
влизам с питане, Алекс не е акал вече 3-ти ден, утре ще е 4-ти и не дава никакви признаци скоро да го направи, до скоро пълнеше почти всеки памперс , зная че някой имаше този проблем
Моля кажете как се справихте

Благодаря предварително!  bouquet

# 575
криса наи добре се посъветваи с педито ти или му направи клизмичка аз знам че бебетата ако не акат 3 дни  не се чака повече  Peace

# 576
  • в 1001-та нощ
важно е да не му е твърдо и надуто коремчето

при нас - масаж с кръгови движения по часовниковата и краченцата - сгъване към коремчето ......

изписаха ни мисля дуфалак, но не стигнахме до него

# 577
  • Sofia
Криса, зависи дали е на кърма или адаптирано мляко. Ако сте на кърма, може и повече от 3 дни да не ака и всичко да е наред. Важното е, като се изака, консистенцията да е като крем, не по-твърда. Лили до вчера също не беше акала 3 дни, тя е само на кърма и просто я следях дали не се измъчва. Започна само по-често да пръцка и в един от тези моменти просто и задържах за по-дълго време крачетата нагоре, свити към коремчето и резултата беше налице. Толкова пълен памперс е нямало от самото и раждане. Simple Smile

Скарли, явно зависи кой, колко близък го чувстваме.  Peace, макар, че като се замисля, чувствам свекърва си много по-близка от някои познати от които не се дразня, ако гушнат бебка, тя е направила много за нас, дори за мен, отколкото именно тези познати, мога да разчитам на нея за всичко, и въпреки това се дразня. Ето това не мога да си обясня.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 23:25 от svetlana79

# 578
Привет  bowuu Да ви почерпя за нашата 4 месечинка   party023
По случай повода татито се побърка да я снима  Laughing да има  hahaha  

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 08:09 от remka

# 579
Krisa и аз бих ти казала това, което алена. Нашия и той както си акаше непрекъснато(това беше отдавна де), но изведнъж спря да ака. И така 4 дни - на 5тия успя. От тогава си ака веднъж на 3 дни. Не е нищо страшно това според мен. Най-важното е, да му е меко коремчето като е отпуснат (ако се напъва нещо или реве е твърдо).

# 580
  • в 1001-та нощ
според американските педиатри и 7 дена е нормално

аз бих взела други мерки, ако коремчето е твърдо, надуто и той се измъчва  Peace

# 581
според американските педиатри и 7 дена е нормално

Даже 10 Laughing

Криса, ако кърмиш, ръсни малко ленено семе върху закуската (твоята) - хем е полезно, хем действа по твоя въпрос Wink

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 01:26 от Juturna

# 582
аз също знам, че при кърмачетата 1 път на 7 дни или 7 пъти на ден все си е нормално. Wink

# 583
Леле каква слана е паднала навън .Пече слънце но е доста студено.
Относно свекървите аз не мога да се оплаче,много добре се разбираме и аз с радост гледам как му се радва и го гушка.Мога да кажа че моята майка повече акъли ми дава които ме изнервят,отколкото свекървата.Ние си живеем самички  сигуро за това се разбираме Laughing ако беше у дома незнам как ще е  newsm78.Но по-принцип нямам нерви с нея много е пекана.
Досега не е имало момент да ми е неприятно че някой взема или се радва на Марти,може би хората които са го правили са ми приятни и на мен  и го приемам добре.Друг е въпроса ако някой който ме дразни иска да го гушка ,сигурно ще се изнервя няма начин.

# 584
Добро утро!
Дано и днес е един слънчеви прекрасен ден като вчера Party
allexa.7 бурканче пюре като за начало е много, лекарката ми каза 2-3 лъжици и увеличавам постепенно докато достигна 50-60 гр на ден.При нас се наложи да го дадем щото не беше яла и пила нищо повече от 12 часа, което е много дълго време за бебе което яде на 2-3 часа Wink. Както Селма каза най-добре е да се взимама бебето когато се пътува далече и задълго, но при мен проблема беше че при изследването се бие контраст заради който не се кърми 24 часа, нямаше смисъл да водя бебето в студената софия и да се дразни че не и давам да суче Crazy

За свекървите ooooh!-и моята дава постоянно съвети, на живо по телефона абе само съвети.Винаги се смята за права и си прави каквото си иска без да се интересува от мнението на другия абе с две думи ужас #CrazyДобре че живеем вече отделно иначе беше страшно... smile3521

Приятен ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт