Нови придобивки в гардероба - 22

• 81 259
  • 671
  •   1
Отговори
# 15
  • Belgium

Лу, тези вотрите каква марка са?

Славче, така като ги гледам са Лубутен. Но ги намерих в папарашки сайт, в който пише, че актрисата, която ги носила, толкова я заболяли краката, че тръгнала боса по сердата на партито  hahaha

# 16

Лу, тези вотрите каква марка са?

Славче, така като ги гледам са Лубутен. Но ги намерих в папарашки сайт, в който пише, че актрисата, която ги носила, толкова я заболяли краката, че тръгнала боса по сердата на партито  hahaha

Ще ги пропусна. Mr. Green

# 17

нещо такова ли търсиш?  Simple Smile

# 18
Не че някой ме пита  Mr. Green, ама - моят проблем са тези заоблени връхчета, на мен ми трябват остри, тъй като по цял ден съм с костюм, с пандалон с ръб. Не го виждам с обли обувки... а само такива има по магазините  Sad

# 19
Тинкърбел, нещо като третата обувка, другите са с ниски токове, аз мразя такива. Blush
Но да не е с метален ток. Иначе да, и аз бих предпочела едни черни, кожени, остър ввръх, и висок ток, но мнооого трудно се намират, така чче и на леко заоблени съм съгласна. Но леко, примерно като вторите не харесвам. Изобщо много съм трудна. Mr. Green

# 20
Аз пък остри не харесвам хич. И прекалено заоблени, де, като вторите на снимката. Третите изглеждат перфектни по форма. Heart Eyes

# 21
Исакм да ви попитам виждали ли сте тези ботушки в Тенденц?
http://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&cPa … ;products_id=2466

Бихте ли ми казали от какъв материал са направени, че не мога да разбера от снимката. Пише, че е еко кожа, но те често пишат еко кожа, когаато всъщност е изкуствен велур

# 22
Исакм да ви попитам виждали ли сте тези ботушки в Тенденц?
http://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&cPa … ;products_id=2466

Бихте ли ми казали от какъв материал са направени, че не мога да разбера от снимката. Пише, че е еко кожа, но те често пишат еко кожа, когаато всъщност е изкуствен велур
то дясната страна на снимката пише еко кожа  Simple Smile

# 23
 Аз си купих тези http://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&cPa … ;products_id=2710 и на тях също пише еко кожа, но са велур. На мен лично ми харесва велура.
Един съвет, ако поръчвате онлайн: По принцип нося обувки 38 номер и ботуши 39 номер, тъй като ги нося с памучен чорап. Оказа се обаче, че на Тенденз ми стават ботуши 38 номер.  Имайте го предвид

# 24
Еко кожа означава, че е изкуствен материал, без значение дали кожа, велур, и т.н.

# 25
Еко кожа означава, че е изкуствен материал, без значение дали кожа, велур, и т.н.
Точно затова питам. Не мога да преценя велур ли е или нещо като промазана кожа...

# 26
Аз точно на Тенденз съм мерила и летни/едни гумени сандали с цветенце,май доста момичета от форума си бяха взели/ и зимни бтуши-и според мен са умалени,нося 39  и нищо не ми стана от моя номер.

# 27
Не съм доволна от качеството на Тенденз  Sad

# 28

Аз си търся, черни елегантни обувки, на висок ток, затворени, без значение кожа или велур. Помагайте!

Има страхотни елегантни обувки на Bufallo в Сердика мол на последния етаж (мисля, че Хюманик се казваше магазина).

# 29
Няма ли да излизат от мода вече токовете с платформа отпред?  Sad Аз такива не мога да нося.

Общи условия

Активация на акаунт