Нови придобивки в гардероба - 22

• 81 559
  • 671
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Hug здравейте мили дами, обръщам се към вас с следната молба и въпрос, понеже зная, че вие сте много много вещи в модата  Hug Wink
вчера видях едно момиче с много интересно облекло, но най- силно впечатление ми направи сакото й, беше като мъжко, с мъжка кройка много екстравагантно ми се стори, въпреки, че беше съвсем изчистено.... таа въпроса ми е знаете ли къде и коя марка произвежда такъв тип дамски сака, ще съм ви много благодарна ако някоя от вас ме просвети  Praynig  Hug   bouquet

За конкретни магазини не мога да се сетя. Но ако съм разбрала какво имаш предвид и имаш възможност да направиш поръчка,
тук http://www.asos.com/Asos/Asos-Boyfriend-Blazer/Prod/pgeproduct.a … t=-1&clr=Navy
и тук http://www.newlook.com/shop/teens/jackets-and-coats/embellished- … -blazer_197762301 има горе долу добър избор  Wink

# 256
# 257
Може ли линк на сайта на Дафне, че не ми се отваря страницата?

# 258

Като гледам това е линкът, но май аз виждам само начална страница. Не виждам други линкове.

# 259

Като гледам това е линкът, но май аз виждам само начална страница. Не виждам други линкове.
Защо само начална страница се отваря?
Къде другаде могат да се видят роклите на Дафне?

# 260
александра благодаря ти   bouquet Peace модела, който търся е подобен с този от втората снимка  Simple Smile Wink

# 261
Девойки прекрасни, да сте виждали някъде палтенце, от този най-разпространения тип (нещо ТАКОВА, което между другото е приказно)

но с хубава ПОДПЛАТА  newsm78

Всички, на които попадам, са тънички като вейка, а аз вече имам две подобни и зимата като задуха вятър... усещането е отвратително, все едно си с жилетка.

Днес случайно мярнах едно в Теранова, което имаше много плътна подплата, чудна, дори имаше и в сивичко (каквото най-много ми се иска)... само че беше точно 100 лева. А точно за Теранова не ми се струва, че ще си заслужава. Вероятно ако го има по намаленията, ще се възползвам, но все пак... newsm78

Та така, ще се радвам някой да ми помогне, тази година искам топличко палтенце  Praynig

# 262
  • Все на втория етаж
Лу, панталонките са Punky Fish от ибей. Simple Smile

Почерпете се за мое здраве, че днес остарявам.

# 263
Девойки прекрасни, да сте виждали някъде палтенце, от този най-разпространения тип (нещо ТАКОВА, което между другото е приказно)

но с хубава ПОДПЛАТА  newsm78

Всички, на които попадам, са тънички като вейка, а аз вече имам две подобни и зимата като задуха вятър... усещането е отвратително, все едно си с жилетка.

Днес случайно мярнах едно в Теранова, което имаше много плътна подплата, чудна, дори имаше и в сивичко (каквото най-много ми се иска)... само че беше точно 100 лева. А точно за Теранова не ми се струва, че ще си заслужава. Вероятно ако го има по намаленията, ще се възползвам, но все пак... newsm78

Та така, ще се радвам някой да ми помогне, тази година искам топличко палтенце  Praynig
и аз съм като теб.търся си палто с хубава подплата и да топли,но все на тънки попадам и на всичкото отгоре са и скъпи.

# 264
Именно!!!

А обиколих доста места и специално по отношение на дебелината/подплатата, не открих никаква разлика между китайските палтенца от 50 лв. и палтенцата от мола за 100-150 лв. (уточнявам, че повече от сто ми се струва скъпо и че разлика има по отношение на плата и качеството на шевовете -- със сигурност -- но тук говоря само и единствено за подплата).

# 265
  • Belgium
Меа Culpa,  по принцип и някои палта на VS не са с дебела подплата.

Бих ти препоръчала Battibaleno - едното ми палто е от там и топли страхотно като същевременно е елегантно. Магазинът им е на Витошка  Peace

Иренка - честит празник и много подаръци да имаш Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 10:46 от Лу

# 266
Иренка да си жива и здрава и много хубави придобивки   bouquet

# 267
Именно!!!

А обиколих доста места и специално по отношение на дебелината/подплатата, не открих никаква разлика между китайските палтенца от 50 лв. и палтенцата от мола за 100-150 лв. (уточнявам, че повече от сто ми се струва скъпо и че разлика има по отношение на плата и качеството на шевовете -- със сигурност -- но тук говоря само и единствено за подплата).

тази година съм си определила,че ще си купя палто до 100 лева,само че и на мен ми се виждат тънки Sad а това в теранова,което си гледала,хубаво ли е?

# 268
Още едни ботушки, този път гумени за предстоящият сняг Simple Smile

http://fuccla.com/index.php/main/item_info/520

# 269
Още едни ботушки, този път гумени за предстоящият сняг Simple Smile

http://fuccla.com/index.php/main/item_info/520

Чудесни ботуши, да си ги носиш със здраве!
Дали се продават някъде в магазин, или само он-лайн?

Общи условия

Активация на акаунт